kvällsfika

Jag är lite friskare nu, och jag har släppt tvbehovet lite granna, men inte helt. Men kan vara för att jag har socialiserat mig lite ikväll. Hängde med några från klassen på en mycket trevlig kvällsfika :) kul att hitta på nåt när man är ny i stad. Fast kände mig lite förvirrad när vi gick in till stan, ena sekunden kände jag igen mig, och nästa sekund kunde vi lika väl ha varit i typ göteborg haha. men man lär sig väl snart..


Min changtila middag bestod av ideal makaroner och kall köttfärssås på burk, som jag blandade med varandra och allt blev lagom ljuvet. Med lite ketchup på det så vare en riktigt studenmåltid! Men mätt vart jag och det är väl huvudsaken och som svenne säger, kräsen blir utan...

här kommer en fräsch bild på den ljuvliga middagen, om någon blir avundsjuk så kan jag röra ihop denna middag när ni kommer på besök!

nej bilden vill inte komma så ni får se den på facebook istället!






Ja det finns ju inte så mycket att göra i mitt as stora studentrum, så blir nog till att kolla på playa del sol nu.
Och imorgon är vi lediga, och på kvällen ska vi gå på kårpuben det kan bli nice! :)


sjukling

Jag tycker synd om mig själv, jag är sjuk och har feber och snorar värre än någonsin. Jag har ingen tv att titta på, mitt internet är så segt att det inte ens går att kolla på webtv, jag är 50 mil hemifrån och jag måste till skolan snart..
Nej jag är inte bitter.


ÄH så farligt är det inte, var på ica igår och köpte två filmer, första säsongen av playa del sol och filmen Jesse James.
Får glo på dom ikväll efter skolan har slutat. Juste idag ska vi ta foto till kårleget också, as kul att man är sjuk då! :D blir nog lika fager som alltid på kort..


jävla turkan som gjorde mig sjuk



Såg att sexyboy ska styra upp födelsedagsfest i helgen, det är ju nästan så jag måste offra mig och åka 50 mil för att va med på denna tillställning! ska fundera på saken


dags att duscha så jag kan se någolunda fräsch ut iaf på kårleget..... eller?


over and out


Halmstad baby!

Nu är jag hemma efter en nice vecka i turkan.. Det var sjuuukt varmt i luften och i havet, och svettigt på kvällarna! men va gör det när man hade galet sällskap! :)
bilder kommer i eftermiddag!

Igår tog jag mitt pick och pack och drog ner till halmstad själv, 5.5 timme blev lite långtråkigt måste jag säga, tur att jag hade niclas och robban att prata med nästan halva vägen iaf! :D

 Har sovit gott i mitt lilla studentrum inatt, men vaknade lite för tidigt, skolan börjar inte förens halv elva men det är väl bara bra så jag kan bära in alla min white trash prylar från bilen haha.. kände mig som en ziggis igår när jag hade hela livet packat i bilen i 50 mil!

Nu börjar problemen, hur fan ska jag hitta till sal 1231 i Q-huset hahahaha, jag vet bara vart R huset ligger :P
 men det lööööser sig, det göre alltid :)



bilder blire senare orkar inte leta fram kamera sladden nu :P



peace out

the end of an era!

Nu är jag utflyttad från lyan, och jag har duschat och ätit ordentligt mål mat för första gången på typ två dagar.. det va gott. nu lär jag få magknip istället haha..
Och att tillägga är att jag förtillfället är hemlös, vilket elin tycker är ett jätte roligt inslag i hennes vardag.
Jag ska inatt sova i sofias 90 säng, kommer bli kämpigt när jag är van vid att ha en dubbelsäng för mig själv!!

Men imorgon är det sista jobbdag, och sen bär det av till halmstad ett par dagar! :)

fyfan säger jag bara, jag ska aldrig mer flytta! det är sjukt jobbigt att plocka ihop alla ateraljer, för det är inte lite saker man har samlat på sig på 1.5 år..

Jag har glömt hur det var att bo hemma, helt plötsligt måste jag bry mig om andra igen, man får inte duscha när man vill (elin har nu duschat i 34 minuter, jag har tagit tid), man får inte ha tvn på som man vill och man måste prata tyst så inte dom som ska upp tidigt vaknar. känns som att jag bor på någon instution! Och det värsta av allt är att imorgon när alla andra går upp ca 06.00 då kommer dom med nöje prata högt, duscha och föra liv, inte fan kommer någon ta hänsyn till att jag inte behöver gå upp förens klockan 9.00.
-nu kom elin ut ur duscha, tur att vi inte bor kvar på allandal då hade det inte funnits något vatten kvar...




p.s. Jag har träningsvärk i armen efter att ha kört tennis på petras wii igår.. känns bra.

Sista natten med gänget...

alltså med mina två sköna madrasser! på obestämd tid dessutom, känns sådär, har aldrig haft en skönare säng än denna.. eller ens sovit i en bättre! :/
och nu är det nästan tomt i lägenheten, har mina kläder kvar att ta reda på imorgon, tur att jag inte börjar förens fem!
Om jag hade haft min riktiga mobil så hade jag tagit kort på min tomma lägenhet, där jag fortfarande sitter på kuddar på golvet och glo på datorn.. inte helt ok!

Det är väl först nu jag börjar känna att jag ska flytta på riktigt, imorgon är näst sista dagen på jobbet och idag sista natten på sandavägen.. Idag fick jag en "hej-då-present" av ett barn på jobbet idag, han gav mig en prynadssten som det stod "saknar dej... <3" på.. och på baksidan hade han klistrat fast sitt skolfoto, så jag kunde vända på den och titta när jag kände att jag saknade honom.. sötunge! :)


eko eko ko ko o o

Nu ekar det i min kära lägenhet, jag har ingen soffa (sitter förtillfället på golvet på en stor kudde, lutad mot väggen med datorn i knät..), inget barbord, ingen malmbyår, inget vitrinskåp, och ett tomt kök! hade 9 flyttkartonger nyss, kvar är 4! och inga gardiner eller grejer på väggarna.. det ekar på riktigt!
Först nu jag börja få lite ångest över hela grejen, jag ska flytta 50 mil härifrån!! :( sad!
Jag kommer sakna.. allt! väsby!

Nej tror att det är dags att boka tågbiljett hem redan nu! :)
imorgon väntar ännu en hektisk dag, då ska lägenheten tömmas helt! och då sover jag här sista natten också..
tur att turkan väskan är packad så jag inte råkade packa ner alla sommarkläder..



favorit i repris!

blod svett och tårar

Okej, inte direkt, men jääääävligt svettigt är det förtillfället. det är säkert minst 48.5 grader i min lägenhet, och det är nog ännu varmare utomhus.. man ska inte klaga, om det inte hade varit så att jag har suttit instängd i lyan hela fucking dagen, jag har tömt lådor, packat, tömt garderober, packat, hittat försvunna grejer, och packat ännu mer. 9 flyttlådor senare så börjar jag känna att det händer något i lägenheten, den börjar sakta men säkert tömmas på min white trash prylar. Och på tal om white trash, det är bara förnamnet på mig idag, trasiga byxor, äckligt linne, håret sitter i samma tofs som jag sovit i, och till råga på allt rinner det svett om mig, jag är inte fräsch! White trash beautiful.  sven hade gillat mig!
9 lådor, och jag är knappt halvvägs, vart ska detta sluta, vart fan ska jag få plats med allt bråte? överväger loppmarknad snart..






Igår förgyllde jag magget med min närvaro för sista gången på jag vet inte hur länge, jag älskar magget! Gonna miss that place! hoppas dom har någon motsvarighet till dräggmagget i halmstad, annars bryter jag ihop, eller iofs white horse är också min grej, och det kan jag nog hitta nåt liknade nere i halmstad. jag lovar att göra en utförlig undersökning i frågan och återkommer så fort jag har svar.


Dagens stora dilemma, fortsätta packa eller duscha?


tror det blir packa, duscha kan man göra en annan gång...

peace out


om en vecka bär det av mot alanya!


ÄNTLIGEN

Jag har äntligen fixat boende i halmstad! Det blir studentkorridor tills vidare, eget badrum, bo på 20m2, dela kök med typ 8 andra eller vad det är.. men jag lär överleva!
Så ni hittar mig på hotell laxen i halmstad en tid fram över! Bokmal som jag är har jag redan beställt hem första boken, ska försöka hitta dom tre första böckerna innan turkiet, så jag kan plöja dom på stranden! :D

Hela köket är färdigpackat också, idag kommer sandra och skriver kontrakt.. och jag ska börja tömma badrummet och skogarderoben. det kommer blir awesome! Jag hittar sjukt mycket saker som jag inte trodde att jag hade haha!

hörde rykten om bartömmning på magget ihelgen också, håll tummarna för att mitt bankomatkort kommer idag så ska jag tömma bankomatkortet på sina få kronor där ikväll tänkte jag! :D

Den 19 tar jag mig ner mot min nya bostad för att checka in och va med lite på nollningen, men flyttar på riktigt söndagen dne 29! :)

 



 jag kommer saknar alla :( men vilken tur att niclas har lovat att hälsa på en gång imånaden, och jag lär väl komma hem också :)  men ändåååå <3


packa packa packa packad

Det är verkligen på tiden att jag börjat packa, än så länge kan jag faktiskt inte påstå att jag gjort mer än att tömma två kartonger som stod i förrådet.. damn it! EN fucking vecka sedan måste jag flytta ut, för onsdag nästa vecka då flyttar sandraaa in!  så ja idag börjar jag 17, blir nog lite packning innan dess, eller juste, måste hem till mamma och ringa och spärra lite kort och mobil och grejer som blev snott (?!) i helgen när jag hade kräftskiva..


hörde att bellabanan ska komma hit och dricka vin och hjälpa mig att packa också, packa packad är ju inte heeelt fel!

 

 

juste nämnde jag att jag inte ens har boende ännu??

Och att jag jobbar fram till tisdag/onsdag nästa vecka, sen halmstad på torsdagen, turkiet på lördagen-lördag, och sen halmstad månaden efter. Stressad? eeh aa lite, men det lär bli värre...


11 days to go!

Om elva dagar flyttar jag ut ut min söta lägenhet, buhuu.. Ikväll kommer sandra hit och skriver på kontrakt för lägenhet så då blire på riktigt! måste kanske städa lite haha, eller?

och imorgon vankas kräftskiva, och med min tur så kunde man ju ge sig fan på att det ska regna hela dagen imorgon.. men va gör det när man har duktiga kompisar som kommer och styr upp partytälten igen =D

Jag lovade mig själv att börja packa i god tid (om nu två veckor räknas som god tid..) men ändå, det jag har åstakommit hittills är en bananlåda och en halvflyttkartong, WOHOOO! eeeh måste nog ta tag i livet i helgen, för nästa vecka börjar jag ju jobba idag... känns sådär men what to do, jobbar bara i 1.5 vecka så man ska väl icke klaga.


Igår blev det finmiddag hos mickan, AS gott vare! blev lite wine också, och självklart hamnade jag och bella på hästen med en varsin öl, sven och niclas gjorde oss sällskap, sedan kom även mr vallentuna himself och gästade hästen, och även arvika trillade in.. trevlig torsdagskväll måste jag säga :)


nej om man ska styra upp livet lite nu då istället för att sitta här..


galen afterbeach, tror att jag kommer besöka den igen...

emmy i ett nötskal

Vad gör emmy en kväll som denna, när hennes vänner är på collage och festar?


JO det ska jag allt tala om för er, jag gör det jag gör bäst !!
Vilket är att kolla på kärleksklipp på youtube och dricka alkohol, dagens alkohol intag består av rosévin och fanta.. och massa vänner kärlek, OC kärlek, topplisor på movie first kisses  osv.

Tror till och med att jag ska avsluta kvällen med en av dom bästa filmerna någonsin; The notebook!






Bellsibo du skulle aldrig ha åkt hem, detta verkar bli en kanonkväll! ;)



imorgon vankas middag med mickzan och banana, även bellsibo verkade sugen! Hört att mickan har köpt P.S. I Love You... ;)




här kommer några favoritklipp! ENJOY!

 http://www.youtube.com/watch?v=n66X_GmH7lU








http://www.youtube.com/watch?v=lS2BpORASX0&feature=related

cleaning out my closet

Nu har städningen börjat, eller packningen kanske man ska kalla det.. Och jag som alltid klagar på hur lite kläder jag har, HAHA, det är okej, jag skrattar mig själv rakt upp i fejset för tillfället, jag har inte en, och inte två utan hela SEX kartonger med kläder i förrådet som har legat där i 1.5 år utan att jag saknar dom.. Betyder det att jag inte ens ska kolla i kartongerna, utan bara slänga allt rakt ner i myrornas behållare? Eller, så är jag för nyfiken på vad dessa sex lådor innehåller.. kanske något jag trodde var borta? time will tell, för jag har nog ett par timmar att göra här, med ett avbrott för födelsedagsfika hos mormor som fyller år idag, sen ere bara på't igen ba!




TAAAAGGA TILL NU FÖR NU BÖRJAR RENSNINGEN!!!





två kartonger avklarade, en spara hög, en släng hög och en ge bort hög!

Here we go again!

Igår kväll skapade jag en ny blogg som jag tänkte använda mig av nere i halmstad.. tror ni att jag kommer ihåg lösenordet idag? SVAR NEJ! så nu gör jag ett nytt försök..

Blogga har ju inte riktigt varit min grej, men nu känner jag att om jag ska flytta 50 mil ifrån väsby så kan det vara skönt att skriva av sig lite ibland.. Och JA jag vet att nu förtiden finns det facebook, msn, skype, mobiltelefoner osv. MEN ÄNDÅ! jag ger  det en chans iaf! :)


Äventyret har ju redan börjat, jag har fått tjänstledigt från jobbet! Och jag har hittat någon som kan hyra min lägenhet här hemma så jag slipper dubbelbetala! woohoo!
Nu är det bara det lilla problemet kvar, vart fan ska jag bo?! fick kontakt med en tjej som är 21 som inte heller har boende, så förtillfället så letar vi efter en trea tillsammans, lite lättare att få tag på än dyra ettor..

Och idag ska jag även införskaffa mig en kalender, och ja niclas jag får lite mer ordning på livet då! :)

På lördag vankas det sista festen på sandavägen 70 för min del också, kräftskiva! taaagga :D




full bild från syrrans 18års dag!




over and out, för nu ska jag tjacka min kalender!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0