hotell bolmens 15

Imorgon är det 1 augusti!! hur stört är inte det?! om en månad är det typ höst, och va fan tog min sommar vägen..

hotell bolmens har idag stängt för drift underhåll.
men imorgon kommer nya gäster, mamma mange sofia basse och emma. Då blire gekås, liseberg och lite after beach häng. riktigt awesome om vädret vill va med oss.

Min senaste gäst, julia, checkade ut imorse, jag sov som en stock så märkte inte ens när som smet iväg till jobbet. vi var nämligen vakna till typ halv sex imorse (eller jag iaf, jag hoppas julia somnade innan!) Grannen min hade en as schysst efterfest, och spelade freestyler på maxad volym, basen gjorde så mina lungor vibrerade och jag vaknade av detta. Jag vakande fan inte för mycket men den efterfesten va galen. tills jag såg att det enbat va typ 3-4 killar med äckligt bred skånsk dialekt. varav dom verkade somna en efter en och till slut malde musiken bara på haha.






btw, ingen som vill hämta mig i halmstad söndag den 28 augusti typ?? hade vart sjukt skönt att åka bil och slippa släpa på resväskor, boomblaster, discolampor och diverse andra nödvändigheter som behövs för att spendera ett halvår hemma i väsby..

sunshine!

Äntligen verkar solen och sommaren ha hittat tillbaka till halmstad! Imorse såg det fan mörkt ut, men nu är det awesome väder!! synd att elin & co är på liseberg för annars hade det vart en perfekt dag för after beach! men det får bli hela nästa vecka när mamma och mange är här! :D
och elin får ju faktsikt sin livs dröm uppfylld idag. Hon har tjatat om liseberg liiiite för länge, hoppas det är kul elin ;)


Då återstår problemet, ska jag lyckas tvinga med mupparna till solgården och se hoffmaestro ikväll?? i hope so, för nu är jag sjukt taggad när det är nice väder också!

jag kan lika bra blogga.

Finns ju inte direkt as mycket annat att göra faktsikt. Det är okej väder, fast inte tillräckligt fint för att palla ta bussen till stranden! jag borde plugga, men jag orkar faktiskt inte ta mig till bibblan och styra upp böckerna jag saknar..
Elin aida danne och några till är tydligen i göteborg och på liseberg, dom ska hit ikväll. jääävligt trist att dom inte vill se hoffmaestro. Känns som att det bara är jag som vill se dom. Va sjukt taggad på att se dom, men sen hade jag inte råd, fast nu har jag det. och då är det istället ingen som vill följa med :( sjutk tråkigt! 
 
snart får jag en liten inneboende också, julia som flyttat till malmö ska bo här lite när hon är i halmstad :) och på måndag kommer mamma mange och sofia, då blire gekås, liseberg och förmodligen tylösands häng om vädret tillåter.

det börjar dra ihop sig inför nollningen också, mormor håller just nu på att sy ihop min finfina overall. Sen blire faktsikt till att flytta hem i höst.. fast bara för en termin. ska plugga socialrätt, grundläggande psykiatri och gruppsykologi med inriktning på arbetsmiljö, på distans. Så då kan jag likabra bo hemma hos typ mamma (eller vart det passar bäst), och spara lite pengar genom att hyra ut lägenheten till en nybliven student. det kommer bli awesooooome  :)




återupplivning, försök 30? haha

Jaha kanske man ska börja blogga lite igen då. älskar mina små bloggpauser på ca en månad. men jaa det har hänt mycket, fast ändå inte. min dag i göteborg med grabbarna slutade med att jag stannade hela helgen.. häng hemma hos min awesome vän nickii i väsby där jag även har bott, började till och med att gilla hemma-fru livet alltså..

firade midsommar i skärgården på alex landställe, drog mig sedan hem mot halmstad för att förbereda min flytt till bolmens.. pappa kom ner och hjälpte mig.. är nu inflyttad och klar på bolmens 15, bara inflyttningfest kvar nu! Har dock inte sovit själv i lägenheten ännu, för först va pappa här, sen kom hans tjej och gjorde oss sällskap, sen drog jag med dom till tyskland för att köpa en husbil och inhandla lite alkohol.. och samma dag jag kom hem så kom lillkusinen lilla-p och hennes bundis lilla-h hit och dom är fortfarande kvar.. haha. och inom en vecka kommer grabbarna hit igen.. sen på måndag kommer lilla syster och hennes galna vänner hit.. och mickan hampa och anna ska väl försöka komma hit inom några veckor, och till sist mamma mange och sofia v.31. DET ÄR MYCKET NU! haha. men det är kul, hoppas alla slipper regniga halmstad och att solen skiner när jag har besök :)


trist inlägg utan bild, I KNOW. men jag pallar inte koppla in mobilen alltså. håll ut det kommer :)

RSS 2.0