B-day!

Yeey, idag fyller man 23 år då.. känner mig varken klokare eller äldre. crap. men vafan. Det var ju trevligt att mina fina vänner stannade en stund på min birthday så jag slapp ha den sämsta födelsedagen ever! :P Mickan åkte runt två och dom andra gick precis utanför min dörr.. as boring verkligen. Nu behöver jag bara städa lite.. eller ja det är ju långt ifrån så stökigt som det va när killarna åkte :P


I fredags taggade vi för block partyt, som blev inställt i sista sekunden. Men kul hade vi ändå, förfestade hos mig, för att sedan ta oss in mot stan,. hamnade på la cocaracca och sen gick jag och mickan en sväng in på mårtensson och sen. och igår hängde vi på stan, käkade sjukt god pizza, en av oss fixade en impuls piercing i bröstvårtan och sen hem för att slippa regnet. >Vi försökte sedan tagga till och började förkröka för att ha ännu en utekväll. dock verkligen spöregnade det och blåste så äckligt mycket. så när vi gick ut i regnet på busshållsplatsen så ångrade vi oss och gick hem och glodde på film istället :D issa hann dock dra en fin spya på busshållsplatsen ;)

freedom

Äntligen är B uppsatsen inlämnad, nu är det bara opponeringen kvar, så jääävla skönt! :D trist att vi fick opponeringstid på tisdag, hade hellre haft på måndag så skiten var över. Men man kan ju inte alltid få som man vill :P

Igår blev det spontanfest hos Emmeline, riktigt awesome alltså. blev även ett kort besök på B&B. Vet itne varför, men jag gillar inte det stället alltså. haha.


ooh jag är så taggad inför imorgon. för då kommer syrran issa aida skorpan c-hamberg och mickzaaan hit.. får sällskap redan runt tre förhoppningsvis. och sen hämta mickan på flygplatsen klockan 19.00. sen hem och dricka ltie wine och sen entra blockpartyt! håll tummarna för att regnet håller sig borta mesta delen av kvällen iaf :D

Idag köpte jag en grej på ICA som jag och min syrra älskar. Elin jag gömmer dom imorogn innan du kommer.. för jag har köpt såna där apelsin jucie (Capri-Sonne), typ en mjuk tetra med sugrör som typ är till för barn. så jääävla goda. har redan druckit tre stycken :D


sommar 2011

Kom precis att tänka på sommaren, och va fan jag ska göra i sommar. Första sommaren på jag vet inte hur länge som jag verkligen inte har en enda grej inplanerad. Annars har det ju alltid varit gotland v29, charter, och helst nånting mer. men denna sommar har jag ingenting! det känns fan inte bra. Eller jo jag får väl besök antar jag.. och jag kommer väl spendera lite tid här nere i Halmstad förmodar jag. Men hade vart kul att göra nåt annat också..
Det var tal om köpenhamn nån helg för att fira bellas 25 års dag, hoppas det blir av! haha sorry bella du är mitt enda hopp.. hörde talas om en utlandsresa också, tror dock inte min student ekonomi tillåter det.. fan jag får lite ångest nu också!

bjuder på lite bilder från tidigare sommrar,

ayia napa 07




gotland samma sommar, förmodligen veckan innan eller efter dessutom.


gotland 2008




gotland 09




kreta 09




förra sommarn, gotland halmstad turkan.











fan nu orkar jag inte mer. men jag är fan sugen på en riktig party sommar!

fyfan.

Igår pluggade jag och becksiboo sjukt länge och bra, måste säga att jag (Eller vi) är sjukt nöjda med resultatet av uppsatsen, idag ska den skickas in till handledarn så får vi se om ha ntycker den är lika awesome haha.

När jag gav upp plugget igår var klockan kanske halv tolv.. perfekt tyckte jag då jag kände att jag förmodligen skulle somna direkt jag la mig i sängen.. men tji fick jag.. pigg som aldrig förr började jag kolla på en gammal säsong av chuck.. då jag kan typ alla avsnitt utantill så trodde jag att jag skulle somna.. när klockan var typ 01.30 insåg jag att antingen finns det två alternativ, fortsätta vara vaken eller blunda tills jag somnar. jag prövade det senare alternativet.. gick sådär. låg och filosoferade över livet istället, hittade förövrigt ett nytt spel i iphonen som jag spelade i säkert en timme sen också..

att tillägga är att jag hade tvättid 07.00 imorse. och gick jag upp tills dess, javisst. för jag somnade faktiskt tillslut, men vette fan va klockan va fyra halv fem förmodligen. älskar min rubbade dygnsrytm. ibland somnar jag 8 på kvällen och vaknar fem på morgonen och ibland somnar jag fem på morgonen och vill sova hela dagen. en students hårda liv...


skulle lägga upp en bild på min frukost *här*, dock pallar jag inte. men kan klaga på dessa jävla russin. JAG HATAR RUSSIN. jävla barngodis. russin borde förbjudas i mussli.. och ja, jag står och petar ut russina ur min mussli innan jag börjar äta (om jag inte är för trött så sväljer jag dom hela så jag slipper känna smaken)

Update:

Ja som sagt det har ju inte hänt allt för mycket i mitt liv, bor fortfarande i halmstad, har inte hoppat av skolan, har inte blivit nykterist, the love of my life lyser med sin frånvaro (crap!), det har blivit sommar, jag fyller 23 om 6 dagar och jag kommer vara fattig hela sommaren. MEN kul har jag iaf. som sven säger "har man kul innan spelar det ingen roll när man somnar.. "

dock hittade jag lite pics på telefunken som jag tänkte dela med mig av.. Jag var hemma i väsby ett tag för ett tag sedan och då kom jag och svennebanan på den briljanta idéen att spela fia med hutt, själva. Och sedan ölspelet när niclas kom, vilket resulterade i en karatefylla utan dess like. Fyllan kan ha sin grund i att vi bytte ut dom ordinarie glasen mot lite större shotglas.. awesome vare!


En annan solig bakfull dag, jag hade precis spytt upp hela magen så fick jag för mig att hänga med killarna in till stan för att gå på nån förbannad dagsfestival, missade att åka med dom så jag och alex skulle komma senare.. väl i alles bil så säger dom andra att vi ska dra till åbo istället, och att vi måste snabba oss till terminalen för båten går om 1.5 timme.. vi tror självklart att dom ljuger och skrattar lite åt det.. men ICKE då. Till åbo skulle vi, jag och mina 7 mina killar kompisar. Syrran fick köra mig och alex i raket fart till terminalen, och vi hann med. haha sjuk kryssning. men det som hände där kanske bör stanna där, eller va säger clabbe om det? ;) 
bjuder på lite bilder iaf.. dom som passar sig för bloggen, eller ja det är ju knappt att dom gör det..





dagen efter blev det bärs utomhus på båten istället!




japp sen vare dags för hockeykväll hos bellabanan och freeedde, men medan jag och bella mumsade popcorn i soffan så hade fredde lite andra aktiviteter för sig. haha


Väl hemma i Halmstad igen så tog jag och Häännsipänsi en tur på stan och jag kom hem med min nollningsperuk, tror bestämt att jag kommer se ut ungefär såhär..


sen var det dags för B-uppsatsskrivande, tillbringade en dag i fina Helsingborg med Rebecka. Men att sitta hemma själv med asplund, brown, bryman aspers, trost och hela gänget är inte direkt as kul va.. men såhär har mina dagar sett ut i stort sätt.. (plus att jag tjuvkikar på bb i på datorn ibland..)


Men förra onsdagen fick vi lite uppehåll från uppsatsskrivandet för att ha en stor gasque för alla utbildade roller i nollningen.. förfest, middag, klippa sönder overallen och byta delar med varandra, kul som fan vare. mindre kul var dock att jag spenderade natten på toalettgolvet som på den gamla goda tiden..

julia hittade kompis toan också.. här kan man sitta och snacka med varandra samtidigt.. tvivlar på att dom har denna grej på herrtoan..


och nu har jag suttit instängd i min lägenhet sen i torsdags och inte träffat en enda människa, förutom alla abstrakta varelser inne på mataffären.. awesome. men på fredag får jag besök så då blir nog min socialiserings kvot överfylld istället.

Offentlig ursäkt.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina fina trogna läsare som trots uteblivna inlägg har varit inne på min blogg typ varje dag, inte en enda dag är utan besökare. Ni är awesome!

Jaa va fan ska jag skriva nu då, jag tappade helt suget på att blogga, jag menar vem fan vill läsa om mitt as boring studentliv där det fan inte händer någonting. och ja jag är bitter dessutom.

meeeen eftersom att paanddy så jälva gärna vill ha nåt att läsa på dagarna istället för att plugga så måste man ju ställa upp för laget helt enkelt. så here you go paandy; en sammanfattning om vad som hänt sen sist (eller det jag kommer ihåg, det mesta har nog suddats ut av spritångorna)


eller btw, jag fixar ett eget inlägg om det, ska kasta in lite bilder från min fina iphoone så kanske jag svunna tider bättre.. to be continued..

RSS 2.0