wiihoo

jag fixade min mobil!! eller i stort sätt iaf, min lilla ibeebis. Fick tillbaka alla nummer och alla bilder.. men alla program var borta.. lyckades återinstallera någar genom datorn men nu är det fel på mitt itunes konto! kommer inte ihåg hur man bytte mailadress på itunes.. men ska pilla lite med det en stund till så löser det nog sig..

Igår blev det mys hos terri, varma mackor och underbart sällskap, vi zappade hela kvällen, men det vi kollade längst på var nog animal planet.. vi titade på beauty of snakes eller nåt. sjukt obehagligt men lärorikt haha. Jag har insett att min nya favvo kanal är discovery channel. Mycket intressanta program där och jag älskar att dom kanalerna ingår i halmstad tv nät! :D



nu ska jag återgå till mitt pluggande! jag måste plugga, jag måste plugga, jag måste plugga.


och till alla er svin i stockholm, sluta skriv att det är sol och varmt för här är det mulet!!

jävla cp fredag

Idag var en bra dag, och det skulle blir en bra kväll, med varma mackor och vin/te hemma hos terri, med henne julia och hannah..
solen sken och en iskall öl väntade på mig i kylen. sen gick solen i moln, jag var tvungen att tvätta och kom på den briljanta iden att jag kunde koppla in iphonen i datorn för att uppdatera den för engångs skull.. jo men va händer då, halva installationen går bara igenom så det går inte att göra någonting med telefon fan!!
skärmen ser bara ut så här:




har prövat att hålla in home och avstängnings knappen för det är så man kan göra om den krånglar annars. men icke då. inget händer. fick nu upp att jag måste återställa hela telefonen!!
saaaaaaay whaaat!! allt jag har på iphone jävlen kommer att försvinna !!! jag dööör mitt liv typ!!



fittnylle också. nu är jag arg och ledsen!

suuummer!

Idag ska vi inviga uteserveringen! hur awesome är inte det?! wooho! :) strålande sol och trevligt sällskap och en iskall öl!
hoppas på att jag kan slänga upp nån mysigt sommar bild här med hjälp av mobilen, men ha fan inte för mycket förhoppningar på det. haha det går ju inte allt för bra för min mobilbloggning hehe.





SEE YAAAA

pluuuggga

Javisst, sitter i R-huset då bibblan va överfylld med pluggisar. Vi förbereder inför morgondagens seminarie och jag måste faktsikt säga att det är en sjukt intressant artikelserie som vi ska analysera lite. Mammi du hade nog gillat den, http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/arma-sjalar-del-6-hatet-mot-psykiatrin (oj blev del sex men ni är väl inte utvecklings störda så ni kan nog klicka er fram till del 1).


bjuder på en schyrre bild på diddilidoo kusinen och nickan pickan horselover haha :D
 

äntligen

Jag har äntligen börjat föra över bilder från iphonen till datorn så jag kan anvädna dom här haha. fungerar fortfarande inte att mobilblogga!

meeen skit samma.

När jag gick hem från typ skolan häromdagen så gick denna människa framför mig.. jag skrattade lite inombords. för jag och arvika pratade förutom att vi sett människor som vi verkligen inte vet om det är en kvinna eller en man.. och framför mig går en sån människa! så nu är det väl upp till er, är det en kvinna eller en man? haha :D



noseblood

Fyfan va jag har blödit näsblod precis. Mickan nu förstår jag hur jobbigt du har det.. det var typ andra gången i mitt liv jag blöder näsblod på riktigt (har gjort det typ hundra gånger men då pga av näsdroppar, nu har jag inte använt sånt på minst ett halvår).
satte mig i soffan och käkade frulle och spelade betapet. Helt plötsligt känner jag att det känns skumt i näsan och gnuggar lite med handens översida och tror att allt är frid och fröjd. men icke då.. för då ser jag att jag har blod på hela handen och även på tröjan för att handen hade kommit åt där. går ut till badrummet och ser att det blöder fortfarande.. tvättar händerna och facet och försöker skölja näsan. men inser att det är rätt meningslöst.
stoppar upp papper i näsan och sätter mig i soffan och trycker på näsbenet som mamma har sagt att man ska göra.

nu har det precis slutat blöda, tror jag. äckligt och jobbigt och jävligt skumt. Julia tyckte jag skulle trycka upp en tampong i nosen, så sagt och gjort. det va lika bra att pröva. dock inget jag rekomenderar någon, det gjorde ont när den svälde upp av blodet. usch. haha. tog en bild men den är fan är äcklig för att läggas upp haha. ska nog radera den istället.





nu vill jag har soooommar :D

vafan!

Det fungerar fortfarande inte att mobilblogga och skicka bilder till den här skit bloggen. hoppas blogg.se fixar fram sin iphone app snart för annars byter jag fan bloggportal! För alla bilder jag skickar, hamnar på min gamla blogg. som är inaktiv men som jag ändå inte vill tabort. as stöööörande!

går inte att koppla bort den heller. och ja jag skickar till rätt blogg id, men oavsett vilket av dom jag väljer hamnar inläggen på den inaktiva bloggen.. lackar!









idag ere as nice väder iaf, blåser kanske liite. men på min baksida har det varit lä hela dagen lång. så har suttit i shorts och linne och läst min ozzy osbourne bok och hoppats på att få mig en liten bränna. eller snart iaf. Nu har jag precis duschat och klätt på mig, väntar på att hårhelvetet ska torka så jag kan bege mig mot terri för att käka lite taacoos med henne och hulkan. awesome!

ses i dimman

sommarplåga 2011

Sitter och lyssnar på lite muuusic och kom på att jag kunde leta lite efter sommarplågan 2011.. det första som kommer upp är manio och jacks låt fucka ur som jag la upp här för flera månader sen. den är nice hoppas den blir sommarplågan!



Niclas tror att det blir denna; Party rock anthems



denna låt lär man ju höra X antal gånger i sommar också..


här va fan en riktigt sommarlåt!







Haha jag gillar BYZ, synd att dom där förbannade norrmännen är med, fattar ju inte vad dom säger haha.


vet inte om jag ska gillar eller ogilla den här låten. två bra låtar som sätts ihop..


tror vi kommer få fortsätta höra den här resten av sommaren också..



hittade inte den här låten på youtube så får bli en spotifylänk; Raaban & Evana – Like A Snake - Radio Edit

swedish house mafia har gjort nån ny singel som heter save the world.. finns dock inte i studioinspelning på youtube ännu, och ljudet sög på livespelningen. men den kommer garanterat också att spelas..




nej  nu orkar jag fan inte leta efter fler haha.. hoppas ni hittade nåt ni gillade :D

Vafaaan!!

Jag har blivit gråhårig!! Så jävla hemskt! Elin upptäckte några gråa hårstrån innan kryssningen.. Men vi trodde att det enbart va glansspray, men icke då! För här om dagen när jag va hos Niclas så ryckte han bort typ tio hårstrån från Min skalle när vi satt i soffan och dom va fan grå längst ner. Sååååå jävla hemskt!! Så nu måste jag färga håret ikväll! Crap!

bloggen dör.

Jag har märkt att min blogg dör då jag befinner mig hemma i väsby. Det finns ju så mycket annat att göra.. fast denna gång har jag mest bott hemma hos mamma, förutom när jag är på fyllan då bor jag hos nickiipickii.
Mycket har jag hunnit med på mina dagar där hemma..
- En grisig fyllkryssning på 23 timmar. Det räcker så. Fylla vare iaf. och jävla mycket illamående dagen efter.
- Bränna 2000 på fabben, på en kväll. awesome. eller inte.  Bra ångest.
- Träffa mina söta vänner
- Diverse släktmiddagar
- Barnvakt åt lillkusinen


fan jävla mycket mer, men pallar inte skriva längre. håller på att plugga på bibblan och håller dessutom på att somna.. inte okej när man åker hemifrån 9.00 och är inte ens hemma i lyan ännu! Kommer somna gott ikväll!


Fräcka människor!

Fick ett samtal nyss från Sofias (Min låtsas syster) lärare, sofias nycklar och mobil har blivit stulna i kapprummet, en annan tjej blev också bestulen.. Läraren sa att det är nån typ "liga" som åker runt i mellanstadieskolorna i väsby och stjäl prylar i kaprummen. för att sedan åka hem och göra inbrott. Läste precis i lokaltidningen att det har hänt både på runbyskolan och bollstanässkolan. så jävla sjukt. va ere för fel på människor??


och att det dessutom glider runt nån jävla pedofil och förökser locka/dra in små flickor (kanske pojkar också?) i sin bil här i väsby.. alltå på riktigt hur jävla sjukt är inte det?? Ungarna vågar knappt gå hem från plugget själva liksom, och då ligger skolan typ fem min från mamma och manges hus. helt insane!  Jag blir så arg, att en jävla äckelgubbe (och dom där förmodligen snorungarna som stjäl grejer) förstör för så många andra.. vafan väx upp och försök bli normala!!

RSS 2.0