paaaccka!

pappa och angela kommer hit inatt med alla mina prylar! sjukt skööönt, och mys och träffa padre lite :) men nu måste jag packa ihop alla mina saker jag har här i rummet så jag kan lämna råtthålet! idag sover jag nog sista natten i detta rum känns fucking UNDERBART!

Blir nog lite idol hos terri om jag hinner packa klart :)




såg att blondinbella och nils har gjort slut! helt sjukt otippat!! stackars blondinbella :/

 

 

 

maskerad på onsdag..


tentaplugg, igen!

Då vare dags igen, tentaplugg! Denna gången är det hemtentor som är aktuellt. Lite skönare för att man slipper lära sig allting utantill, man kan bläddra lite i böckerna och diskutera med andra tills man kommer fram till nå vettigt. men ändå, jag hatar att referera och sidhänvisa. aptråkigt och jobbigt.

En av tentorna har jag lyckats göra klart idag iaf! wohooo. tre kvar.. Ska banne mig börja på en till innan jag går hem idag! så illa ere.

Maskerad på onsdag på kårpuben, hörde nåt om wn gasque innan också. Då ska man klä ut sig till någon ur en film.. funderar på pochahontas. Känns rätt lätt.. hade varit kul och låna mickans marge simpson peruk haha. men den befinner sig ju 50 mil härifrån.. :D



måste nog besöka ett solarium om jag ska vara pocahontas!

back on the westcoast!

Dåligt med bloggning, i know, sorry! men det blir alltid så fullt upp när man är hemma, alltid någon man ska träffa eller något man måste styra upp..
men nu är jag back in halmstad efter en låååångdag på resande fot, mamma körde mig till stockholm C typ runt 12, jag landade i mitt studentrum, för exakt 17 minuter sedan. Är lagom trött, dessvärre borde jag läsa ut hela goffmans bok inatt, får se hur långt jag kommer!


Har äntligen fått min iphone, även kallade min nya boyfriend. jag menar den gör mitt liv helt! ska bara lära mig att blogga från den ;)


helgen bestod av fylla, bowling, häng på hästen, film hos niclas, ikea, kaffe hos mormor, mamma som lagar min beställda mat, soffsovande, och träffa alla mina söta vänner (nästan alla, missade typ bella och anna) Jag och bella sprang omvarandra hela helgen! till och med idag på centralen missade vi varandra med en kvart!! sickness...
Men snart kommer nog mickan och bellabanan hit, kanske anna också det blir nice! fast först herrbesök!

oh damn it va mycket text, ledsen inga bilder på lager just nu. fixar imorgon!


see ya

home sweet home

Efter en mycket lång och tråkig tågresa är jag nu hemma i världsmetropolen upplands väsby! Sitter till och med i mitt gamla flickrum, även kallat för boden! LOVE IT! Det är så skönt att komma hem till pappa, no stress och allt löser sig!
Jag har även sovsällskap inatt.. hihi av min söta katt smirro och våran gullehund hubbe!! :) myyysigt!

Imorgon blire bättre uppdateringar för då är jag helt alone, alla jobbar och jag får blogga (eller hänga med min syster...vi får se vad som väger tyngst)


Måste sova, innan jag somnar över tangentbordet..


sweet dreams!

SJ och tradera =hemgång

Jag har ännu engång vunnit relativt billiga biljetter hem till stockholm på tradera. förra gången åkte jag ju hela vägen stockhol-halmstad för 1kr.. idag blire nog inte lika billigt... åker halmstad-gbg för 14 kr. den är vunnen och betald. nu gäller det bara att vinna gbg-sthlm.. priset ligger nu mellan 22 kr - 51kr. så allt under 60 är okej ;) haha jag menar jag är ju trots allt en fattigstudent..


Jag mår inge bra idag, jag har lite problem med min sköldkörtel och mitt järnvärde. Kroppen kan inte ta upp och lagra järnet i sina depåer, vilket betyder att jag måste äta järntabletter rätt regelbundet. behöver jag säga att jag slarvar med det? och när jag har slarvat lite för länge så börjar jag må skit illa, skulle döda på en typ blodig köttbit! det smakar järn i munnen, plus att jag blir så sträv i munnen som precis innan man ska spy, fast jag är spyr aldrig. äckligt i know. men så känner jag . plus att man blir seg som en zombie och har svårt att koncentrera sig. Jag har sovit typ max 2 timmar totalt inatt.. och behöver jag säga att jag har seminarium om 2.5 timme? jag kommer vara så dålig och ofokuserad..
Sen blire förmodligen hemgång runt ett, hoppas jag. jag är less på nudlar. vill bara hem till mamma och äta riktig mat en helg! :P :)


min äckliga tabletter för tillfället..

ICA's reklam!

ICA's reklamer måste ju vara de bästa reklamerna som går på tv'n! och den senaste är verkligen bra humor! haha skrattar högt för mig själv, ensam i mitt sketna studentrum! så sjuuukt bra! love it!


Enjoy!






hahahahahaha, så jävla braaaa!!

barney stinson!

haha såg nyss på facebook att det är internationella suit up! dagen.. och jag har faktsikt sätt folk i kostym idag, när jag skulle hämta ut min cykel på rimos cykel här eftersom att jag hade punktering :( så kom det in en karl i kostym och han som äger butiken frågade då, varför har du kostym en dag som denna. Herren i fråga säger så becuase it's the international suit up day!

butiksherren såg lite frågande ut och typ sa "öööhm okeej"
han fattade inte grejer, själv skrattade jag inombords. Tänk att en jävla tvkaraktär kan skapa en suit up day, och att den dessutom genomförs av massa folk. sjuk bra! :D

jag måste ju säga att jag älskar barney stinson lite granna, vem skulle inte vilja ha honom som vän?!


koffein!

Jag älskar redbull! Från att ha hatat den drycken till att nu älska den och förmodligen utöver jag ett missbruk av drycken också! men what the hell, det ingår väl i studentlivet?? right?!

Sitter i högskolan och "pluggar", vi ska börja strax iaf! våran plan var att börja kl 8 imorse (igår lät det som en super bra idé) och här sitter vi nu och har knappt börjat! sweet!

MEN jag har hunnit uträtta rätt mycke grejer ändå! Skrivit kontrakt på lägenheten, check! Lämnat in cykeln på lagning, check! Förmodligen fixat någon som kan hjälpa mig med soffan, check!
Nu ere bara det här arbetet kvar som vi måste fixa!
Och sen kolla på soffa ikväll! good times! Ska nog förbi lägenheten och knäppa lite bilder på den på hemvägen, så jag kan slänga upp dom här sen för alla som är intresserad av min nya bostad!

Jag har prövat på studentkorridor nu, inget för mig . jag är för gammal för det helt enkelt! :)




btw, läste ännu längre på den där hängningstråden, fyfan måste bara ännu mer illa nu. men ändå kan jag inte sluta läsa..

Jockiboi

Jag måste ju säga att jockiboi driver en av dom mest underhållande bloggarna, kissie kan ju slänga sig i väggen. Han är ju sjukt rolig i det han skriver, skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om honom. good stuff!! och hans sjuka videos på sin snopp, hur kul är det inte?? den där han la upp när han hade ritat en glad/ledsen gubbe på snoppen fick mig att skratta bra länge!

Det är häftigt med såna människor som totalt skiter i vad folk säger, jag menar kisse låtsas ju också ha den fasaden, men som sagt hon LÅTSAS. det gör nog inte jockiboi, han står verkligen för vem han är. Dockusåpakändisar i alla ära, men jag måste säga att han blivit en av mina favoriter. Han kommer nog inte förändras pga av media, eller jo åt det sjukare håller. galet bra!

jag hoppas han ligger med kissie och lägger ut det på nätet. Hur bra hade inte det varit?? :D



www.jockibois.se



deras barturné kommer ju hit till halmstad på fredag, man kanske ska dit och träffa jockiboi ;)

chuck!

det är ju hemskt att behöva gå upp såhär förbannat tidigt, jag menar jag har ju blivit bortskämd nu när jag pluggar, sova till 16.00 är mer en regel än ett undantag! And I like it! när min egna säng kommer hit så blir det ännu bätte! wooho :D


tänkte passa på att tipsa om en as bra serie! CHUCK! Den är sjukt bra, och innehåller allt, kärlek, action, humor, ni måste se den om ni har missat den :)




snart är det dags för kontraktskrivning på lägenheten!! woohoo, tar lite bilder om jag kommer ihåg!

fyfan va sjuuukt!

Läste på aftonbladets löpsedel att en kille hade filmat sitt självmord och lagt ut på nätet.. hur jävla sjukt är inte det??
jag googlade precis på det, och jag vill verkligen inte se klippet men va tvungen att läsa om det.. hitta lite trådar på flashback där han själv har skrivit, heeelt sinnessjuk! jag mår illa när jag läser om detta, förstår inte varför någon människa vill göra så. Räcker det inte med att hans familj har mist honom, nu ska dom behöva se skiten på film också..

förstår inte riktigt logiken!?


här är länken till flashback sidan om nån vill läsa och må dåligt. Klipper lägger jag inte ut för jag tänker inte ens titta på det själv..

https://www.flashback.org/t1322408

hårfärg..

Jag funderar starkt på att tabort mina ljusa slingor nästa gång jag kommer hem, min lovely sis får nog färga mig mörk igen! Det är ju trots allt höst.. och det är jobbigt med slingor. jag är för bekväm av mig för att ha slingor.. japp så illa ere, jag erkänner ju iallafall!

Såhär ser håret ut nu ungefär:


och funderar på att blir ungefär såhär mörk igen..



och nej jag är inte fotogenisk så det är lika bra att ni vänjer er, kommer aldrig komma upp snygga bilder! :D





hmm, eller lite rödare kanske? ska fundera på saken, den som lever får se! men det är dags iaf, borde dock sola lite solarium så jag inte ser så förbannat blek ut! haha

aaaah!

Varför i helvete ska det va så sjukt svårt att hitta någon med en bil som har dragkrok i halmstad?? helt sinnesjukt! och hur jävla svårt ska det vara att hitta den där förbannade boken som jag och rebecka behöver (i tid) damn it!
jag vill så sjukt gärna ha den där soffa, men min padre kan inte komma tidigare än nästa helg och då är det tyvärr försent. damn it damn it damn it!!

imorgon blire till att hänga på låset på skolbiblioteket, inte varje dag man gör det! Har en känsla av att vi inte kommer vara ensamma där för att försöka få tag på boken dock.. Det kommer bli krig, vi måste ha den! haha :D

Det blir kontraktskrivning, kolla på soffa och lämna in cykeln på lagning imorgon också. det är mycket nu i mitt hektiska liv. Här har jag legat och sovit till 16.00 varje dag och så kommer det såna här stressiga dagar, jag får ju fan ångest, och ångest är inte bra. Det kan leda till manodepression, vilket jag inte vill ha! sweet jag får nog stressa ner lite och sluta dricka så förbannat mycket coffee på bibblan! :)


bjuder på en bild på min pappi som ska hjälpa mig att flytta :)

tattoo!

Det är nog dags för en 7:de tatuering snart tror jag..
Funderar på en text på nyckelbenet, alternativ påbörja den stora jag vill göra över ryggen, som jag och elin kommit på.. den innehåller, vingar, rosor, en text och lite krusiduller..

Försöker hitta en bild med nån som har en snygg text på nyckelbenet, går sådär.

Inte så många har ju sett min senaste tatuering, eller ens vet om den.. den sitter ju på ett ställe som inte allt för många får se.. haha men här är en bild när jag gjorde den  ;)



;)

jack och danne

hörde nyss nån låt dom hade fixat, måste ju säga att den sätter sig på hjärnan, och ska jag tänka på den så kan banne mig ni också lyssna på den, så får vi se om den fastnar lika lätt i era skallar ;)





rätt bra måste jag säga ;D

beslutångest

jag har beslutsångest..
ska jag åka hem nu till helgen, eller helgen efter. big fucking question! Nu i helgen ryktas det om inflyttningsfest här nere i halmstad, fast jag får ju lägenheten på fredag så det hade varit nice att bli klar med allt.
helgen efter är det halloweenfest hemma i väsby, plus att pappa kan hjälpa mig att flytta då. Enkelt tänker ni säkert. stanna nu åk hem nästa. men no no så enkelt ere inte.
För nästa helg då, vill pappa åka ner hit på lördagen, medans festen är på lördagen.. så den verkar jag ju missa hur som haver. Och hem måste jag ju åka, för att hämta ut iphonen och körkortet. Vill ju gärna tajma in en helg så jag kan gå på magget, eller bli allmänt full med min älskade vänner .
Nämde jag att jockiboi och nemo kommer hit till halmstad i helgen också, måste ju nästan träffa dom för niclas och robbans skull haha .

usch va snurrigt det här inlägget blev, räknar inte med att ni ska förstå allting, men kom gärna med förslag för jag är nollställd just nu!




..fan det är inte lätt att leva på CSN, överväger ett extra jobb.



Kissie

Är det bara jag som är less på Kissie? Inte för att jag någonsin gillat henne, men jag är så fruktansvärt less på henne och att hon får så mycket uppmärksamhet. Hon är ful och verkar hel skum. och att "kissie" enbart är ett alter ego för bloggen tror jag nästan inte på, har man levt med en karaktär i ett par år så är det nog lätt hänt att man blandar ihop sig själv och alter egot..

Att hon dessutom tjänar massa pengar på att folk hatar henne är också sjukt, nej tacka vet ja dom lite snällare bloggerskorna, typ tyra och kenza..

Och jag måste ju ge blondinbella lite credit för att hon är sjukt jävla driftig, tjejen har inte ens fyllt 20 och är ändå ägare av flertalet företag, headhuntad till den där skolan, och skrivit en bok, sjukt häftigt måste jag säga! Go blondinbella ;)


packa!

jahapp då vare dags att börja packa igen då. jag hatar att packa. Nu har jag inte ens en tredjedel av alla mina saker här nere i halmstad, och ändå tare sjukt lång tid att packa. För jag flyttar ju inte innan fredag, och jag kan egentligen inte flytta förens alla mina saker från väsby är här, och jag har en bil så jag kan flytta allt från rummet till lägenheten. Så jag vill ju inte packa ner allting eftersom jag då måste riva upp grejerna efter hand vilket är boring och då kommer det sluta med att jag har noll koll på allting! haha

Åh jag vill bara flytta nu, ha hit min underbara säng! och få ett eget kök, ett vardagsrum så man slipper sitta i sängen jämt. En uteplats! it's gonna be awesome!
Och snart kommer alla mina söta killkompisar hit också, det ska bli mysigt att ha dom boende hos mig en helg! :)
 






woohooO! Nu ringde pappa precis och sa att han kan köra ner alla saker till mig inte nu i helgen men nästa helg! sjuuuukt bra :D jippiee! :)
så om bara iphonen kommer så kommer jag hem till helgen, annars blire en blixt visit nästa friday! :)


random

Nu är det besämt, på onsdag 10.00 ska jag skriva kontrakt på lägenheten, woohoo! ska bli skönt att ha det gjort, och sen kan jag börja planera flytten hit, vet som sagt inte hur det ska gå till, måste kolla med freddys stora vita bil, och annars typ hyra bil, för min bil har ju ingen dragkrok så kan inte ta släp. hmm. måste lösa det där nu i veckan. Och bestämma om jag ska hem nu i helgen, eller helgen efter! Eller juste min iphone måste komma innan jag åker hem! :)

Imorgon blire lite pluggande med rebecka tror jag, dags att skaffa fram kurslitteraturen kanske? Börja skriva på hemtentan? :P men det lööser sig ,det göre alltid!



Jag vill tatuera mig igen, måste bara bli lite rich först så man har råd. Oh juste dags att skriva önskelista snart så man inte panikönskar sig saker närmare jul.. tror allt att det blir en sväng till gekås innan jag åker hem inför julen ;) haha


Jag tror att det är dags att börja städa lite här i mitt äckliga rum, och packa ihop mina saker. det är mer än man tror och allt är utspritt :) japp, det får helt enkelt bli dagens mission, hinner kanske med en höstpromenad om jag har tur.

fortsättning följer!


Jane Isabelle Berglund

Idag saknar jag dig extra mycket. Vet inte riktigt varför, men satt och kollade på massa kort från åland. Längtar lite tillbaka till då, när jag va typ 17? kanske. riktigt roliga år, inte för att jag har tråkigt nu men ja, jag vet inte. haha.

Jag slänger upp lite bilder på mig och bellson som ni kan njuta av!
Och tro inte att jag inte saknar alla er andra, because I do! :)













haha det får räcka med bildbombningen nu!



I love you bellsiboo! :)


sunshine!!

Solen lyser i halmstad and I love it! Tog nyss en promenad i det vackra höstvädret. jag älskar sommaren, helt klart bästa årstiden, men jag måste erkänna att en vacker höstdag, men sol, de färgade löven har precis börjat falla, det är inte kallt men inte varmt heller, utan friskt! det är nå speciellt med hösten trots allt! (höstrusket kan vi väl få slippa??)

Läste min gamla blogg lite nyss, fan va roligare mina inlägg var då.. tur att inte någon alkoholterapeut läst den, då hade det nästan varit rehab varning för mig, men what the hell kul har vi haft :)



Måste säga att halmstad är en sjukt mysig stad, både dagtid och kvällstid, se bara vilken fin bild jag knäppte här om kvällen :)

idol!

Nej jag gick inte på föreläsningen imorse, om nu någon trodde att jag skulle orka det. jag trodde själv att jag skulle palla (igår iaf) men icke, det regnade och va så himla skönt under mitt varma duntäcke! :)

Idag har jag inte ens gått utanför min dörr, super skönt! fast nu mot kvällen har jag fått huvudvärk, as drygt. En kompis ringde nyss och frågade om jag vill komma på förfest och sen gå ut, men tror inte jag pallar det ikväll tyvärr. Får ta nya tag till imorgon..



Åter till männen i uniform från igår. Jag såg ju min drömkarl där i massorna.. han var fan i mig riktigt snygg! damn it!
Men som sven sa "när man dricker för mycket öl, så tänker man bara på ölen". och ja killar, jag verkar ha lärt mig av de bästa. thanks! :P


nu börjar snart idol, hoppas dom drar nå bra låtar :D



saknar väsby lite idag, jag vill också sitta och dricka öl i niclas soffa och se den där förbannande epilepsilampan som jag hatar! :P


ögongodis!

Ikväll har jag nog sett en av de snyggaste karlarna ever! en officier som va på foxen! för det första vare inte bara en, utom dom var huuur många som helst! Män i uniformer kunde nästan varit temat för kvällen..
quizzen gick åt skogen, men jag måste ja gissat bäst av alla i lokalen på frågan "hur många dagar tog det att bygga empire state building?" jag drog till med 412 dagar.. och svaret var...... 410    jag menar jag gissade fel på två dagar haha :D

Har lite fina bilder på elin och hannah i officerihattar och sånadär baskrar eller va det heter. lägger upp dom i morgon, kanske på facebook annars här! :)

Fick även rätt mycke öl på min halsduk, så luktar det gammalt fyllo och gammal öl i skolan så är det bara jag som går förbi!



Naj sleeping time, föreläsning 10.15 imorgon!


woohoo!

Jag fick lägenheten! yeeey! och jag får flytta in redan nästa fredag! sweet times! MEN det finns lite problem.. jag vette tusan vem som ska hjälpa mig flytta, min padre kan inte nästa helg eller helgen efter :( så blir nog till att hyra en bil på statiol typ hemma i väsby och plocka med alla grejer till halmstad och lämna bilen här (eller ere ens statiol som har den tjänsten??) men nån måste hjälpa mig att bära, för inte fan orkar jag bära min sängjävel själv, den väger ju typ ett ton!! damn it, robban kom igen nu ta en extra helg i halmstad!! ;)
Nu ere bara iphonen som måste komma så jag kan få med mig den hem till halmstad också! woohoo

anyway, det löser sig. det göre alltid! :)

ikväll är jag sugen på karaoke kvällen på foxen, hoppas dom andra också är det! jag har ju trots allt blivit med lägenhet! woohoo :D


kanske bli såhär full snart igen? det blir man om man dricker alexander på happy hour!

lillördag

Onsdag, ledig dag från skolan.. fast idag blire biblioteks häng med rebecka. analysera skit filmen idioterna och dricka some coffee! :D
Imorgon ere karaokekväll där vi va förra veckan, känns som att vi måste bli stammisar där! It was fun! Jag menar öl på en torsdag är ju aldrig fel. torsdagar va ju bästa kvällen ever på hästen, right bella? :)
Jag saknar white horse förövrigt. så mina kära vänner i väsby, nästa gång jag kommer hem förväntar jag mig att vi gå till hästen (och magget vafan) ! yes indeed, i love dräggmagget!

Vafan tog magget bort ölkannan för? jag menar en kanna öl för typ 110 kr, va lätt bästa köpet!
  
sjukt dåligt att jag inte har någon riktig bild på ölkannan, dessa tre var de ända som kannan har fastnat på!
btw, kommer ni ihåg när pressbyrån låg där?? ser wierd ut!

Jag saknar min smirro idag, min söta lilla katt! myysig det är va hon är! tänkt att det är 5.5 år sen nicole gav henne till mig :D

 




haha rebecka, jag hittade en bild på min rosa balklänning som jag skulle haft på mig i torsdag, here you go!!




en jävla väntan det här

Just nu känns det som att jag bara står still och kan inget göra förens väntan är över..

-kan min iphone bara komma, så jag kan slänga mammas mobil i väggen eller i nissan.
-jag måste hämta ut min körtkort, hemma i väsby
-få svar får hfab om jag får hyra lägenheten eller inte



jag hade en plan om mobilen och körkortet. min plan var genialisk. mamma skulle ta mitt körtkort (som skulle komma i brevlådan) och hämta ut min telefon och skicka ner den hit, eller ge den till rob så kunde han ta med den.. MEN ICKE. För det förbannade körkortet hamnade också på posten, och ingen får hämta ut det förutom jag, samma gäller telefonen. vilket betyder att jag måste åka ca 100 mil med tåg för att hämta grejerna, inte okej. Att jag måste flytta ner möblerna är också dags att göra, om jag får lägenheten.
Så om jag bara får svar typ denna vecka att jag får lägenheten, och att mobilen är på väg så kan jag åka hem nästa vecka och hämta allt. för jag tar gärna alla grejer på engång.. damn it va jobbigt det ska vara.


Jag är trött på att vara ledig också, jag har för mycket fritid! nee jag är inte bitter! :)


jag saknar min permanten, liiite grann,fast bara lite

söndag 3/10

Jag har idag kollat på idol för tredje gången, börjar ledsna på kvalomgångarna nu, iaf på repriserna. Men på fredag drar finalerna igång! yeey!
Jag är uttråkad, har inget att plugga, orkar inte cykla någonstans, borde städa (och kanske packa ifall jag får lägenheten).. men vafan, jag göre snart!

oooh kom på att jag har bilder på kameran från sist när jag var hemma, hemifrån niclas. kanske ska slänga upp dom här eller på facebook.. ska leta efter sladden!

Behöver en serie att kolla på, tips??




Jag har räknat ut att min söta iphone bör komma i veckan, och ivärsta fall veckan efter.
woohoo!


bartömmning någon?? :)

vart är min iphone?? :(

Jag vill inte ha mammas gamla skit mobil längre :( dags för min söta iphone att komma snart tycker jag! Hur lång tid ska det ta egentligen inte.. buhuu

Blogg.se låg nere igår kväll och inatt, hade tänkt dela med mig av ett par vackra mms jag fick igår kväll.. men vafan jag slänger upp dom nu.. here you go;





mina snygga vänner i sina snygga byggbyxor!

hittade även dessa bilder på mobil, tack niclas du gör mina kväll. (och även ni andra som hamnar på bilderna..)






wooho sötnötter! :)


idag har jag cyklat till systembolaget, kände mig som en riktig alkis som inte kunde köra bil dit.. cyklade lite fel också, men what the hell jag kom fram, jag fick min alkohol och jag kom hem! SCORE

thank god its friday

Inte för att alla andra dagar är speciellt jobbiga här nere på västkusten.. Förutom igår när det var tenta då. Vi firade att vi gjort tentan med ett par öl på http://www.thefoxandanchor.se/default.asp?pid=1. killar ni hade gillat det (eller inte du robban) för det fanns sjukt mycke olika ölsorter :)

Det var karaoke kväll, och kvällens bästa framträdande måste ha varit av LUNKAN haha.. sjukt kul kille som inte kunde låten, om han ens hade hört den förut..


Idag blire nog lungt tror jag, funderar på att gå och köpa mat, är så sjukt sugen på vad som helst utom nudlar. mår lite illa vid tanken på nudlar faktiskt... men vafan gör man.. damn it.


Fick hör av rebecka igår om nå klipp från johan falk filmerna jag borde se, eftersom att jag säger "vafan" hela tiden i stort sätt. såhär kommer klippet (ska jag se det så ska ni andra också se det!)



RSS 2.0