taggad!

Har precis kollar igenom min kurslitterur till hösten kurser, måste säga att litteraturen till socialrätten ser allt annat än kul ut faktiskt!
men Psykiatri boken verkar sjuuukt intressant så den köpte jag fan idag haha. och gruppsykologin hade 2/3 böcker på engelska, känns ju sådär alltså :P


Snart är det dags att dra mot willys och inhandla plastmuggar typ. Förfest på bolmens 15 klockan 16.00 och jag kommer aldrig palla diska imorgon, vet inte ens om jag kommer hinna vara hemma imorgon? 11-13 klister grej, 14-17 hlr utbildning, 18-? stormöte och sen sjukfest haha :P

nej om man ska ta och flytta ut sista kartongen i förrådet, och stuva undan resväskor och ikea kassar lite så folk får plats här inne i eftermiddag!

Det är full mundering ikväll också, så det blir overall, peruk, solbrillor och diverse atteraljer. Byter även namn till Dr.ägget haha :D



 see yaa!

lördag!

Helloo, då vare lördag igen. eller ja jag har ju fortfarande lördag hela vecka. rätt boring va. börjar faktiskt sakna att ha lite vardagsrutiner, wierd eller hur haha. men ja på måndag är det slut på ledigheten för tio dagar iaf. men det ska bli kuuul :) och sen när jag kommer hem till väsby så ska jag förhoppningsvis både jobba och plugga så då blir jag icke sysslolös! :)

jag är så sjukt sugen på god mat, typ rött kött och nånting. vafan, kan det va järnbristen som spökar igen. insåg jag precis. då brukar jag va sugen på blodigt kött! ja mamma jag ska börja äta tablettjäklarna mer regelbundet.. nångång.

det tar sig.

tre lådor fullpackade med skit och utställda i förrådet, tömt malmbyrån, förvaringsutrymmet under soffan, badrumsskåpet, garderoberna, bokhyllan, medicinskåpet och den andra bänk/hyllan.
Nu måste jag bara komma på vart jag ska göra av mina väskor/påsar som ska hem.. för på måndag är det förfest på bolmens 15, innan kick-offen inför nollningen. kan ju inte låta mina fina overalls klädda vänner hoppa över alla mina väskor som står mitt i hallen. ska se om jag får in skiten under sängen, annars blire fan förrådet för dom prylarna också.
bara ltie tavlor och sånt skit som ska in i förrådet nu, men dom tar jag ner nästa vecka blir så trist utan mina fina vänner på väggarna!




p.s. jag är fortfarande bitter över mina makrillsmackor!


aaaahmen vaaafaaaaan

Jag är ju en fattigstudent, och förtillfället är min kyl frys och mitt skafferi extremt tomt, det ekar nästan, på riktigt! Vanilj yoghurt har varit min frukost i hur många dagar som helst,jag var så jävla osugen på det imorse. Så jag gick på jakt i skafferiet efter nåt annat. hittade en burk med makrill i tomatsås och lite knäckebröd, score!
AWESOOOME tänkte jag, jag slipper yoghurten idag!! men lyckan var kortvarig. Här ligger nu mina finfina mackor




och jag sitter butter i soffan och äter.. vanilj yoghurt.

lång dag?

Alltså det känns som att den här dagen har varit sjukt lååång. och ändå powernapade jag mellan 11-13.

jag är dessutom äckligt sugen på gott kaffe, typ med hasselnötssmak, eller kanske amaretto smak. måste fan köpa sånt igen! :D


Oj, nu glömde jag klockan igen, ska dra iväg till Emmeline på möte inför nästa vecka och hannsi ska hämta mig om typ 5 minuter och jag har INTE satt på min strumpor ännu. vilket jag borde göra typ nu. see ya!!

Det tar aldrig slut.

HEEJ! bitterfittan is baaack.
Ja jag gillar att gnälla i den här bloggjävlen, och här kommer mera!!
hur mycket jag än packar, så blire inte mindre prylar, hur fan kommer det sig???
jag hatar att va en fattig student, har ätit fiskpinnar typ fyra dagar i rad nu, och det är fan inte ens gott!!
Jag vill inte ha höst ännu, min sommar har ju inte ens vart här??
Jag är kär i ett par gröna converse som skulle inhandlas i NY av skorpish, men hon hittar dom inte, craaaaap!! :(
jag har insett hur trött jag kommer vara när jag ska köra bil hem när elin kommer och hämtar mig, 10 dagars nollning, avslutar med stor fest och sen direkt in i bilen dagen efter och köra. awesome, verkligen.






Nej okej, jag är inte jätte bitter egentligen. just nu vill jag att allt ska vara packat så jag kan tagga för nollning och sen hemfärd.
Är btw klar med alla mina sommarkurser också! sjuuuukt jävla skönt!! :D


crap

Insåg precis att en resväska verkligen inte räcker, och nej den gick inte att stänga även om jag faktiskt vek kläderna fint. crap crap crap. Har packat en bag också, men nu blire fan IKEA kassar typ. Ja, mamma (och niclas) jag kommer att se ut som en baglady, precis som du gillar mig mamma. Om ni inte visste det så älskar min mamma att jag alltid packar grejer i plastpåsar och sprider ut överallt omkring mig.. hehe. Nu har jag en packpaus och dricker en iskall bärs. Den satt sjukt fint ska ni veta.

nollning!

Det börjar dra ihop sig! ovven är inlämnad för brodering, den är ihop sydd och peruk och divers prylar är inhandlade sen ett tag tillbaka! Hoppas på att det inte regnar i tio dagar, för det skulle fan suga!  Men det ska fan bli as kuul, och våra nollor kommer ha en awesoooome nollning! :D :D

För oss tvåor börjar det hela redan på måndag, med stor kick-off för alla inblandade tvåor, tisdag är det HLR utbildning för oss som ska va SJUK, och vi ska även klistra fast etiketter på botflaskorna, är även sjuk-fest på kvällen men får se om man pallar det alltså, onsdag kommer sofie hit som ska hyra min lya, och på torsdag morgon börjar nollningen för alla söta nollor. TAAAAGGGAAA!! taaagga!!



aaaaah jag blir gaaaaaalen!!

alltså nog för att det inte är lätt att packa för typ 6 månader.. men att det desstuom ska gå från sensommar - höst - vinter - till en eventuell thailands resa gör att det blir liiiiite för mycket packning alltså! det är helt insane alltså. nån som tror att jag kommer kunna stänga denna fagra väska??




nej fyfan det här är ju hemskt, en resväska, en bag och den där rosa saken med skor. och jag en inte ens gått igenom alla kläder som är kvar i garderoberna ännu! usch och fy.

packar, IGEN!!

Alltså jag borde va sjukt bra på att packa vid det här laget, men faktum är att jag förmodligen är lika dålig på att packa som jag är på att göra micro popcorn. Helt värdelös med andra ord!!

Min popcorn blir alltid brända i micron av nån anledning, och min packning blir aldrig klar!! resväskan står här på golvet, kläderna ligger utspridda runt omkring, en flyttkartong för allt skit jag inte behöver ha med mig till väsby står också redo, men ändå är det bara ett fåtal grejer som faktsikt ligger där i.. sjukt dåligt.
eller i går pluggade jag faktiskt AS bra, så då göre inget att jag hamnade efter med packningen. Skriver en analys om Edward Cullen så är ju inte direkt as svårt vaaa. Twilight kursen kan va den bästa sommarkursen någonsin :P




Hur kunde jag tycka att han va ful??? eller ja jag tycker inte att han är as snygg när jag ser bilder på honom, men sen när man ser filmerna eller läser böckerna så blir man ju lite små kär i honom igen! jag vill ocskå ha en edward!!


då va friden slut (igen)

Japp, då har hotell bolmens stått tomt i ca 24 timmar, och nu är det dags för nya gäster. Mamma mange och sofia är strax här, dom skulle bara dumpa basse och emma på grand hotel (Dom fick lite lyxigare hotell..)

ingen rast och ingen ro. 30 grader varmt typ och hotell gästerna vill inte ens till stranden, gissa vart eftermiddagens stopp är...





yey.. vi och resten av alla semstrande svenskar.. awesome! :P

RSS 2.0