dokumentärer

Jag innehar ju som sagt bara svt2 och tv4, och tv4 visar ju bara nyheterna, idol, hem till gården, välkommen åter och DOKUMENTÄRER. jag har suttit klistrad två dagar i rad nu. Igår vare "lilla sjöjungfrun" den enda levande människan som är född som en sjöjungfru, jag tar tillbaka att man som liten ville vara en sjöjungfru!! det va en hemsk men ändå fin dokumentär.. och idag visade dom en dokumentär om ett par siamesiska tvillingar som satt ihop vid bröstkorgen och delade hjärta. Sjukt hemskt och nästan äckligt. men ändå kan jag inte sluta titta. det är nåt fel på mig som gillar sånt.

 

hade gärna lagt in lite bilder om jag hade orkat. MEN NEJ, ni får googla på dokumentärerna själva!

 

see yaah


woohoo!

JA! nu är tentan över! :D woooho. tror att jag klarade den, men det kan lika bra ha gått hur som helst, alla rätt eller alla fel haha. men håll tummarna för att jag gå G iaf :D
Nu blire till att vila lite (sova är svårt med redbull i kroppen), och ikväll blire till att fira med rebecka iaf, får se om dom (ni) andra vill med? :) Öl är vi lätt värda efter det här! :D



oh kanske kolla kungar av tylösand på webtv, bra idé!



TENTA

Ja då vare dags, tentadagen är här. Ska befinna mig utanför maxi om exakt en timme.. Hur fan kan man lägga tentor såhär tidigt, inte okej! hjärnan har ju inte kommit igång ännu! Nej nu ska jag inte öppna en enda bok, för inget kommer fastna iaf.. Faan kuggar man så kuggar man, det finns omtentor. Men hade varit sjukt skönt att klara den! haha :D


jahapp då vare bara att äta stadig frukost för snart kommer det intas mängder redbull!


wish me luck!

JAAAAAAAAAA!!

Jag har nog fått en lägenhet!!! LYCKA! 1.5 a på 50 m2!! typ max tio min från skolan! YESS!!  lite fula färger i den bara, eller ja blå är ju typ min hatfärg, men jag överlever!! :D woohooo, äntligen snart ska jag få sova i min egen sääääng!! woooohooo!!! :D carl kyvenstjernas väg 13, yes indeeed! eller ska bara bli godkänd av hfab först.. :D :D :D tur att någonting kan göra en glad mitt i tentaångesten! :D nämde jag att det är botten våning, MED UTEPLATS också woohoooo

tentaångest!

yes indeed, ångesten har nu smygit sig över mig. jag har insett jag har inte kan allting utantill. går rätt bra när jag kan slå i mina papper, men jävligt svårt att komma ihåg när jag stänger alla böcker och papper. Too much information helt enkelt. Igår kokade min hjärna, fick till och med ont i ögonen.. vet inte om man ska ställa in sig på en omtenta kanske.. njaa inte ännu! :)
däremot tror jag att jag skulle behöva sätta mig ner med någon och diskutera runt svaren, lättare att komma ihåg skiten då nämligen! men aa får se, har typ 5 frågor kvar som jag måste göra, sen ere bara att öva öva öva, och kanske sluka böckerna ännu engång som den bokmal man är.. så kanske man kan svara rätt på hälften iaf? :)

Just nu sitter jag som en riktig student i mitt sketna rum och dricker kaffe och äter billys panpizza, wooho, tillbaka till lyxlivet!!

Missar kårpuben ikväll gör jag också. känns ju sådär att tentan börjar 9.00 imorgon, så det blir till att stå över puben, i know jag borde gå dit. Men mitt nya mognare jag säger nej, haha!

 

 

 

 

fick precis ett samtal om en lägenhet!! wooohooo så nu ska jag åka och titta på den! YES YES YES!! :D


åååh åka pendeltåg

Eller nästan iaf, sitter nu på tåget mellan stockholm och göteborg, stannade precis i skövde. En timme till på sköna x2000 sen blire intercity tåget till halmstad, och sen får jag ta min gula hoj och cykla hem med min stora väska, inte lika kul! har förövrigt noll mat hemma, måste nog cykla förbi ica och köpa frukost iaf!


Jag har pluggat så mina ögon gör ont, klar med över hälften av frågorna nu iaf, känns bra! har ju hela dagen imorgon på mig att hinka kaffe och lära mig skiten också, bibblan någon? rebecka kanske? :D


Är det bara jag som har tänkt på att konduktören eller va man kallar hon som glider runt i vagnen och frågar om biljetter, använder en speciellröst, eller dialakt rent utav, oavsett om det är olika människor, dom äsger "nya resande, nyaa reesaandee?" på ett jävligt speciellt sätt som stör mig!

värt att notera är att det är fel på korgningen i vagn två på mitt tåg, tror jag har hört det ca 711 gånger. Dessutom är den unge som envisas med att försöka sätta sig på stolen brevid mig, fast jag har lagt alla mina plugg saker där. sjukt irriterande, men man kan ju inte bli arg på typ en tvååring!!

såg en bra film med niclas igår, the bounty hunter, jag måste säga att gerard butler eller va han heter är räätt snygg trots allt!




och sen har vi ju ännu en vacker karl, från min favorit film!




naj nu slutar nog internet att fungera när som helst, får se om jag orkar plugga nå mer eller om man ska sova en stund kanske? tåls att tänka på.

tillbaks till västkusten.

Nog för att det blåser här, men lär inte vara någonting mot vad det gör i halmstad.. Jag återvänder till västkusten redan idag, eller om ca tre timmar till och med. Kollade biljetter på tradera och vann en av dom. 1 kr, för att åka x2000 ner till göteborg, det är inte dåligt det, speciellt inte när man är en fattig student liksom! :D

Igår var jag hemmafru igen, lagade köttfärssås och spagehetti till niclas och alex, diskade i typ en timme och städade lite. Fick även se när niclas tvättade lösmuffen, det var en upplevelse i sig.

Hade lite flyt på pluggandet igår kväll också, men så börjar canal + visa titanic, inte okej! hur kan man motså den filmen liksom? Blev titta lite plugga lite titta lite plugga lite. Men har inte köpt till nå internet till tågresan idag, så jag måste plugga! smart av mig om jag får säga det själv!

Nej nu är det nog dags att packa ihop alla mina saker som ligger utspridda här i huset. jag måste ju trots allt ta bussen från brunnbyvik 13.11. om tre timmar! damn it!


see ya (köper säkert en halvtimmes internet så jag kan facebooka lite...)


teeeentaplugg!!

Tentaplugga var vad jag skulle göra, torsdag - torsdag. Behöver jag säga att jag nästan inte har öppnat böckerna och idag ere måndag redan! damn it! Blir till att plugga idag, innan jag ska hem till niclas och laga mat åt honom :) Agerar hemmafru även denna helg, mysigt :)

Bara jag som insett hur mycket "bra" program det finns på dagtid, just under tentapluggandet?? helt sjukt att vinterviken från typ 1999 är bättre.

naj, dags att begrava sig i allt vad socialisation, roller, attityder och utbrändhet heter. wish me luck!


slitage söndag

Jahapp då har man avverkat ännu en fylla på vårat kära fabben, eller olive house som det nu heter. Fulla blev vi och kul hade vi. Idag är det värre.
Till råga på allt blev jag ju full i fredags, när vi skulle inta magget. slutade med att jag sov på niclas sova och spydde dagen efter, inte okej! men shit happens when you party with schven!

nu blire fika med mormor och morfan sen moooovie time hos nickibooooy! :)





fan kom precis på att jag förmodligen fastnade på ett par vimmelbilder igår, INTE OKEJ

vilda vääääsby!

jag befinner mig nu i gamla vilda väsby..hänger lite med syrran och väntar på att pappa ska sluta jobbet så man kan hälsa på lite. sen efter det blire till att hänga med sven och dricka öl och hänga i nicoles lägenheeeeeeeeeeet va, för schven ska sockla där eller nåt.. what ever.. ;)

sitter just nu och kollar bilder från ett gammalt mentalsjukhus i norge som heter lier. creepy bilder alltså..




nu blev det tydligen musiktävling här också, IM ROCKIN' IT! yiihhhaaaaa

runaway train

jajeman, jag rymmer från halmstad och allt tenta pluggande för att komma hem till estockholmo. sitter just nu på x2000 och chillar lite. extremt sweet att åka tåg måste jag säga. man sitter är med lite kaffe, godsaker, kollar på det fantastiska landskapen och bara chillar. DOCK måste jag tenta plugga lite senare. ska bara, facebooka första, ska bara blogga, ska bara dricka klart mm.. yes så ni kan nog alla räkna ut hur detta kommer att sluta!



lyssna och njut av denna fantastiska låt!










(det lär komma flera schyssta inlägg idag, då jag enbart har avvärkat ca 1.30 av min resa, tåget avgick precis från gööötet!)

mama i'm comin' hoooome!

Yes indeeeed! Jag hittade en biljett, sista minuten så det blir till att åka mot göteborg direkt efter skolan! woohooo! :)


niclas  har du tur får du lagad mat i flera dagar nu! :)
och robban, eller svenne, ni får gärna hämta mig på centralen ikväll?! ;)





ryktas om FABBEN i helgen, sweeeeeeeeeeet!


hörs on the traaain

ännu en pluggdag!

Idag ägnar vi dagen åt att plugga på biblioteket. Det blir kaffe, trevligt sällskap och lite plugg. Just the way we like it! :)

Dock behöver vi bli klara idag, för imorgon ska vi diskutera grejen på seminariet.. men det är nog luungt. allt löser sig.


Har försökt hitta biljetter på tradera hem till stockholm imorgon.. och en så länge leder jag budgivningen, dock lär det hända grejer ikväll och imorgon! den avslutas 09.12 eller nåt. det blir lite hastigt bestämt alltså hur jag gör med helgen :) så håll tummarna!

back to pluggandet!

sol på västkusten!

Idag har det varit sooool när nere på västkusten! perfekt väder för min kvällspromenad måste jag säga! :)


irriteeeerande!

Jag är fortfarande arg på kvinnan på lönekontoret som uppenbarligen tror att jag har en jävla massa pengar på kontot.. undra om hon någonsin har levt på CSN pengar?!?


MEN det var inte det som var det irriterande, det är tradera. Bara för att jag vill komma hem i helgen, så finns det knappt nå biljetter mellan göteborg och stockholm, men det finns inga mellan halmstad och göteborg. så blir buss till gbg och sen om jag lyckas vinna någon tradera auktion så jag får tåg biljett till stockholm. annars mina vänner så blire inte besök från västkusten! :(
Jag som bara längtar efter lagad mat, mjölk, kolla på normala tv:kanaler och hänga med mina favoriter! men vi får la se va som händer!


Nu ska jag ut på en promenad i kvällssolen och rensa skallen lite, jag ogillar att vara såhär irriterad! :)


see ya


slappt

jahapp då vare ännu en ledig dag här nere i halmstad, eller egentligen har vi föreläsning kl 15 men det är värdelöst så skiter i den!

jag har nu smällt sats incidenten lite grann, är inte så arg längre, fast jag har insett hur jävla kuk fattig jag kommer vara framöver! Nämde jag att en tåg biljett hem går på typ över 500 kr dessutom???  jomenvisst vettu, så nu blire till att hålla koll på tradera biljetterna om jag vill komma hem!

och dessutom drass jag fortfarande med räkningar från sandavägen, el, bredband och parkering. kukfitta! Jag ogillar att betala för saker jag inte ens använder. speciellt när jag nu lever som fattid student i halmstad också!

MEN det blir bättre!  :D jag ska bara vinna på lotto! 50 tusen i månaden i 25 år eller hur vare rebecka? haha :D




det har varit sjuuuukt nice! hade nog varit lika nöjd som thomas då!

(lägg gärna märke till texten, elin och hennes sjuka humor..)


kuksats

Nu är jag arg. Jag är tydligen skyldig mitt gamla jobb, sats, 2800 kr för att JAG har skickat in tjänstledigtlappen försent?? jag har inte skickat in någon lapp det är ju för fan min platschef som gjort! varför har ingen informerat mig om detta? sjukt dåligt. som student kan man inte bara haspla ur sig 3000 kr bara sådär.. Hur kan dem lägga skulden på mig när jag inte visste att det fanns någon "deadline" och hur fan ska jag kunna veta att jag kan bli återbetalningsskyldig när ingen säger det till mig.. riktigt dåligt både av sats och platschef som varit otydliga.

kul att man har sparat 3000 och snålat denna månad för att kunna ha pengar i december då man bara får 4500 av csn, och min hyra är på 4000.. men nu måste jag betala tillbaka dom till sats, jääävligt kul! så just nu ser det inte att bli någon hemfärd i helgen :( jag som va ville hem i helgen..


usch nu ska jag va arg i min ensamhet, hejdå! :P

Biblioteks-häng

Idag är vi lediga från skolan, men det innebär tyvärr inte att man bara kan ligga och lata sig. För första tentan närmar sig med storm steg, och vi har dessutom ett muntligt arbete att styra upp innan tentan. Så planen för dagen är att jag och rebecka som precis bildat en arbetsgrupp, ska ses i bibblan, hinka kaffe, börja på arbete, dricka lite mer kaffe och typ läsa ut boken, eller nåt i den stilen iaf :D
Arbetet vi ska göra handlar om utbrändhet, vi får akta oss så inte blir utbrända av skiten helt enkelt :)



Har fortfarande inte hittat någon lägenhet, men det kommer nog snart. hoppas det kommer upp någon på hfab imorgon! :)



idag lär det blir flera updates, om man ska hålla kissies klass, fast hon har blivit dålig på uppdateringarna så snart har till och med jag fler!


Plugga spanska och juridik?

Jag har fått för mig att ta tillfället i akt och dra till spanien nästa höst, då vi har en valfri termin! Jag menar jag har läst spanska i 6 år och inte fan kan jag göra mig förståd mer än 5 min i ett spansktalande land, jag förstår mycket av vad folk säger men kan inte uttrycka mig själv. Så det kanske är dags att slå två flugor i en smäll eftersom högskolan i halmstad har sammarbete med likvärdiga skolor i spanien (och övriga världen med..)
Tåls att fundera på.. någon som vill med? robban?







valdag

Jahapp, bara jag som är less på detta tjatande om valet? Äntligen idag tar skiten slut. jag har bara svt2 och tv4 här nere i halmstad, behöver jag säga att det enbart har handlat om valet i minst en vecka? jag skulle behöva ha typ 6:an så jag kan se two and a half men, scrubs, simpsons! ooh på tal om serier så har jag missat att ladda ner gossip girl, måste göra det NU! sådärja.

jag sitter förtillfället och kollar tågbiljetter alternativt flygbiljetter hem till stockholm nästa vecka.. är ledig torsdag - torsdag :) men dock verkar det vara sviiiiindyrt!! får hoppas på tradera istället! :/
är någon sugen på utgång typ i stan nästa helg då? :D

kopplade in min hårddisk och hitta dessa vackra bilder nyss



          

 

 


sliten lördag

för engångs skull är det inte en sliten söndag, det är en sliten lördag. Jag har inte ens gått upp ur sängen ännu, perfekt!! :)

Igår hängde jag med kim till hennes poolers på lite fest, och sen gick vi ut, någonstans tappade jag bort kim och hängde med några från festen till ett hårdrocksställe, idas, det va nice :D
blev taxi hem i regnet, inte bra för studentekonomin kan jag lova!

men idag ere bara på't igen! eller blir nog en dinner på stan med kim och sen ska vi träffa några andra av hennes kompisar som ska ut, kan bli sjukt nice :D


saknar mina fredagsvänner lite nu när det är helg! bara så ni vet :)




finns lite bilder på braxens blogg från igår om någon är intresserad! :D

http://www.brax.webblogg.se

äntligen freeedag.

Måste erkänna att jag saknar väsby lite idag. saknar att niclas och sven ringer och frågar om jag varit på systembolaget ännu.. saknar att inte veta att jag snart ska dricka öl med mina kära vänner. MAGGET liksom! :(
Men man ska inte hänga läpp för det, för halmstad är ju inte fyskam det heller!!

Hörde att fabben skulle öppna sin nattklubb nästa helg?? stämmer detta? För i så fall tar jag nästan cykeln hem! :D



Jag vill dricka öl! det lär blir lite barhäng med kim ikväll, hoppas jag. CORNER! woohooo :D hört att dom har en snygg bartender där också, måste se om detta lösa rykte stämmer!


Vi ska även fixa en seminarie uppgift till nästa vecka, vi ska ta upp ett fall, om utbrändhet och hur man kan lösa det. Någon utbränd människa som vill ställa upp kanske?? :D


IT'S A SCANDAL!

Kim kläckte precis ur sig att en öl på corner kostar 20 fucking kr??! varför i hela friden har ingen nämt detta för mig förens nu?! aaaaah jag måste dit, nu, helst igår!


För ni vet..


One good scandal, deserves another....

 http://www.thecorner.nu/

 

see ya


stooorm

Det blåser fan storm typ här nere på västkusten! trodde fan att cykeln skulle välta när jag cyklade över motorvägen, ja jävlar vilken blåst det var där!
Idag har man klarat av ett seminarium och lämnat in en hemtenta.. och till och med träffat en tjej i köket. typ första eller nej kanske tredje människan jag träffat på det här stället. haha. från sundsvall var hon. men kan inte minnas hennes namn :)

ikväll ska jag kim va så jääävla snabba på att trycka på en knapp, och ja ni läste rätt. vi ska trycka snabbt som attan på bostaddirekt knappen eller va dom kallar det här nere. en 4:a ska vi försöka klicka hem. vi är båda kära i den redan! VI MÅSTE HA DEN!

ja just ja, mamma och elin åkte hem imorse också, vi spenderade gårdagen på gekås, mycke folk, mycket saker och det va awesome! Lite tomt nu när dom bott här i några dagar, men jag ska nog överleva detta trots allt.. :p


nja om man ska ta och diska? eller nja det är ju trots allt that 70's show på fyran. Nämde jag att jag enbart har fyran och svt2 på denna fina tv??

"hem" till västkusten..

Igår när jag gick från bella och fredde så sa jag till fredde, jag ska HEM till halmstad imorgon.. så kläcker han ur sig, HEM, är det redan mer hem än väsby? haha och jag svarar, öööh det vet jag faktiskt inte. När jag är här i väsby så säger jag hem till halmstad, men när jag är i halmstad så säger jag hem till väsby. jag har ju egentligen inget hem i väsby så jag är kluven. tåls att fundera lite mera på.
Igår var jag även niclas hemma fru, lagade mat till honom och höll honom sällskap och sen film :) Jag kommer sakna att vara hans hemmafru, ska nog paxa boende hos honom varje gång jag är i väsby, måste jag ändå sova på soffan hos mamma så kan jag likabra göra det hos niclas! :D

lilla nicki!

Idag blire 50 mils bilfärd igen då.. fast denna gång slipper jag åka själv. för madre och elin ska med! :D kan bli nice, måste dock plugga i bilen, har försummat pluggandet sjukt mycket medans jag varit här i väsby.. men det löööser sig :)




 
Jag saknar den här hårfärgen.. kanske dags att bli mörk igen??


home sweet home

befinner mig nu i väsby och har gjort det sedan i fredags.. Blev lite öldrickande och pizzaätande med grabbarna i fredags för att sedan tagga och dra ner mot magget. dock kom vi inte in på sliskmagget, men va gör det vi hade kul ändå :)
Sov gott på niclas soffa och hängde hos han tills det var dags att dra hem och duscha, den stora staden stog på schemat. Tog HIV tåget till stockholm och mötte upp mickan och anna för att se i rymden finns inga känslor. riktigt bra film med fint budskap :) sen bestämde vi oss för att äta indisk take away food. Plockade med oss maten hem till annas nya lya, supermysigt! lika litet som mitt sketna rum i halmstad, förstår inte hur hon har kunnat få det så mysigt :P haha. Dettta måste göras om! :D
Idag blire middag hos mormor och sen kärleksfilm (hoppas jag) hos nickepickepö :)
Och imorgon när alla jobbar va ska jag göra då? buuhuu, hemgång på tisdag..


pyss och kram nu blire laxpuddning !

iphone!!

wooho igår beställde jag iphone 4! :D synd att jag måste vänta massor av veckor på den bara.. men va gör det. För nu ska jag börja åka hem mot gamla goda väsby, för ikväll blire nog hoffmaestro på grönan om jag hinner hem tills dess :D
och imorgon ska jag träffa mickan och anna, känns som att det var sjuukt längesen!
Söndag blire middag hos mormor, och på måndag ska jag hänga i niclas lägenhet! och tisdag ere hemgång till halmstad. fast med mamma och elin, blire gekås på onsdag också ;)



Nej man kanske skulle städa lite innan mammi kommer hit.. eller nej då känner hon ju inte igen sig? :S haha




haha comviq har nooooooll koll

Nu har jag pratat med comviq i 29 minuter! blvit vidare kopplade 6 gånger, från kundeservice till uppsägan, till abonnemangsfrågor, till iphone avdelningen till kundservie till uppsägaan och nu vet jag inte ens vart dom har kopplat mig haha. ingen verkar kunna ge mig en slut faktura så jag kan beställa en ny telefon.. wierdoos!
hur svårt kan det vara att avsluta ett abonnemang så man kan beställa en ny telefon genom samma abonnent?? :P

Men trevliga karlar har dom på comviq iaf, inte direkt effektiva, förutom han på iphone avdelningen han va snäll. men kunde inte avsluta skiten haha.


Idag hade vi seminarium i skolan, med muntlig presentation av ett ämne. det gick okej.. men kände mig lite ringrostigt. Har efter det hängt på stan med brudarna i klassen. det va trevlas. Nu ligger jag här i sängen och försöker styra upp mitt telefon liv! juste jag ska ringa crendo och se om jag och kim kan bli rooomies! :)





smell ya later

kungar av tylösand och seminariestress

Pluggande har satt igång! Jag har suttit på stadsbiblioteket med kim och rebecka i ca 6 timmar idag! Effektiv pluggtid var ju iofs kanske max en timme, men ändå. Imorgon ska vi ha en muntlig presentation om ett ämne och jag känner mig helt oförberedd trots massa pluggande! men det löser sig nog :D

Vi avslutade dagen med att kolla på idol och kungar av tylösand, sjukt program för övrigt, både sjukt kul och sjukt onödigt, men bra tv måste jag säga. Niclas och Kg skulle ha passat perfekt!


Oj är klockan redan tolv, om 9.5 timme har jag seminariepresentation, känns stabilt, borde nog ta ett par koffeintabletter och plugga halva natten. men icke, jag tar lite mjölk och går och lägger mig istället och hoppas på ett mirakel!

Förövrigt ska jag prata om rolltagande imorgon.. Förmågan att kunna se sig själv från någon annans perspektiv.. och ja då har jag väl sagt allt, fast ska prata i fem min om det.. haha blir till att fylla ut med Öhh, hmm, och ett exempel. wish me luck ;)





nakenbilder, haha icke då, ni får allt gå in på www.kissies.se och kolla på hennes bröst istället!

 


SKÅL


I walk the line

Hör och häpna, idag har jag suttit i bibblan med några brudar från klassen och pluggat, och haft det mycket trevligt! Det blev faktsikt lite gjort men har en bit kvar tror jag.. :P

I oktober kommer rob, niclas, alex, linus, johan och svenne hit och hälsar på, på vägen till köpenhamn! ska bli kul att få hänga med dom här nere lite! :D



I helgen spelar hoffmaestro på grönan, funderade på om jag skulle hoppa föreläsningen på fredag och dra hem så jag hinner dit, måste ändå hem någongång i helgen för på tisdag ska mammi och elin med ner till halmstad :) Men hörde rykten om maskerad här nere på lördag så blev väldigt klyven om vad jag ska priotitera :P tur att jag har några dagar till på mig att fundera! :D Om det blir maskerad så ska man klä ut sig till någon på samma bokstav som en själv.. hmm kommer inte på en enda rolig sak på E just nu haha. tips?!









Idag har jag kännt saknad för första gången på väldigt längre, ni vet när det nästan gör ont att tänka på det...










Johnny är grymt bra! :D



Nu blire bostadsjakt, har hör att hfab har bostadbums lägenheter till uthyrning på tisdag och torsdag kl 19. dom första som klickar på intresseanmälningar får kommer och titta! :D sen blire idol med några i klassen!


plugg!

Jahapp då vare snart dags att bege sig mot skolan, jag förstår inte varför jag är så sjukt trött på morgonen. Det måste vara för den här pissängen! jag saknar min stora dubbelsäng :(
Idag blire till att ta cykeln till skolan, får se hur det går utan frambroms! haha tur att det inte är allt för mycket backar i här i halmstad.

Överväger om jag ska inviga min nya dator idag på föreläsningen, eller om jag får vänta tills jag skaffat ett fodral till den, för jag känner mig själv, risken är överhängande att jag tar sönder den annars! :p

Fan jag hinner inte skriva mer, men blire ett längre inlägg efter plugget (allt för att slippa plugga) haha.



notering till mig själv; glöm inte att leta lägenheter idag! Jag är less på mitt sketna studentrum!!

sweet

Idag har jag känner mig som allt utom en fattig student.. gick ju till swedbank för att få ut mina csn pengar, 10 000, check. Skulle sedan in på nordea och sätta in dom på mitt konto, men nej hej vi heter nordea och stänger klockan 15 på en måndag :S  så det blev till att gå runt med dessa pengar kontant i plånbok, kändes väldigt omodernt, men rik kände jag mig. Tog bilen bort till flygstaden för att införskaffa mig en dator.. hittade dock ingen så blev en rund tur och leta efter någon annan dator affär, hittade onoff, och kom ut från affären med en ny miniPC. äntligen en plugg dator! :D woohooo! Det värsta är att den är snabbare än den jag sitter på nu. sjukt bra!


här har ni min nya pärla

Nu har jag försökt ladda ner säsong två av entourage, tror ni att det går bra? svar nej! jag blir gAAlen, och webtv fungerar fortfarande inte. ångrar bittert att jag lämnade tvn hemma, varför jag nu gjorde det?

Har även fått mitt första inbokade besök från stockholm nu! fast det är ett tag kvar, men äntligen kommer några av fredagsvännerna hit! :D

Imorgon är det en jobbig skoldag, 10.15-12.00, tror jag ska överväga att göra min presentation som ska vara klar på torsdag då kanske.. eller åka och köpa en datorväska? :D


plugga lite nu kanske... nej hittar nog nåt annat att göra. likabra att vara ärlig mot sig själv. jag kommer inte att plugga  idag.

Hemma i Halmstad igen!

I fredags blev bar det av hem mot väsby för att fira robins 24års dag! :)
Som tur var fick jag sällskap av kim halva vägen, så då gick bilresan fort!

hektisk helg, med rätt dålig sömn och en sjukbakfylla på söndagen. Jag ville typ dö när jag kom på att jag hade 6 timmars bilkörande framför mig, som tur va så höll alex småbög kompisar mig sällskap i telefonen halva vägen, och sen hade jag kim resten av vägen i bilen! perfekt koncept måste jag säga.

Idag har jag dessutom skolkat, jag orkade inte gå upp. jag gjorde en deal med mig själv igår kväll (natt). att om jag råkar vakna i tid, då går jag till skolan, men annars så skiter jag i det och sover så länge jag vill. och ja jag som till strax efter tolv, sjuukt skönt! Jag har lite ärenden att uträtta idag, swedbank och hämta mina csn pengar, och typ elgiganten och köpa dator =D


ska kasta upp bilder på facebook också tänkte jag, för det är för segt att lägga upp många här på bloggfan.



Ni får kolla på mig och bellabanan istället :) 



Hej robban! :)


Diesel Doris

Japp, jag har lyckats montera ihop cykeln! Efter blod svett och tårar och en pappa som förklarar dåligt i telefonen :)

Det var längesen mina händer var så smutsiga som dom är nu, har tvättat dom tre gånger med tvål och vatten och dom är fortfarande inte rena! Bella kom på en ypperliga idéen för ett par år sedan att kalla mig för dieseldoris bara för att jag hade varit med pappa i garaget och var as smutsig... så ja bella, en engång lever jag upp till mitt namn! :)

jahapp idag blidde det ravioli till middag, IGEN. Jag orkade inte gå bort till köket för att koka pasta till fiskbullarna.. så man tager vad man haver, och kräsen blir utan! :D
Nu gäller det bara att hålla gluggarna öppna för kl 22.30 ska jag till linehedstorg och hämta en den tredje boken vi behöver.. och sen ere bara sova så jag orkar va vaken på föreläsningen hela dagen imorgon! :)






p.s. jag längtar hem lite granna faktiskt..

CSN ta er i röven!!

CSN är ett gäng kukfittor, eller fittluder eller kalla dom va ni vill, puckade är det iaf. Vem fan anväder sig av pappers avi år 2010?? som dom dessutom skickar till en adress 50 mil ifrån där jag pluggar?? dom fick nyss ett argt mail av mig eftersom att jag inte kan ringa! Orka åka till väsby bara för att hämta den där sketna lappjääääveln!

jag är dessutom varken sugen på fiskbullar, köttfärssås på burk eller ravioli eller mackor. synd att jag inte har något annat hemma.. bläää


Nej nu ska jag montera min cykel i renprotest. Slutar väl med att den är stulen imorgon eftersom att jag har kasst lås.
nämde jag att jag försäkringsbolaget räknar med minst 2 veckor till! i handläggning av mitt ärende också. kukfitta på dom också.





nu ska jag dricka en välförtjänt heineiken och montera cykel, hejdå!

random

Idag var vi nästan också lediga, eller vi hade seminarium i ca 1.5 timme men det gick smidigt :) Sen hängde vi lite i cafeterian och "pluggade" lite..

Mitt mission idag var att sätta ihop cykeln, har jag gjort det ännu? svar nej. borde jag göra det nu, svar ja!
MEN det finns ju så mycket annat att göra, typ hänga på facebook, blogga, leta lägenheter, vara sugen på öl, kolla vilka bio filmer som går, spela betapet med robban osv.
men ja pappa snart ska jag sätta ihop cykeln, eller försöka iaf!

Har även försökt ringa försäkringsbolaget och skyndat på mitt ärende så jag kan få tillbaka pengar för mobilen och allt, men icke, jag hade inte ens fått en handläggare ännu, så jag får snällt vänta i minst en vecka till sa tanten jag pratade med.. SUCK, jag är i stort behov av en ny telefon!

Imorgon ere föreläsning nästan hela dagen som gäller, och sen kanske burna hem till väsby.. bestämmer väl mig i morgon under skoldagen..
Jag vill ju så gärna åka hem och hämta lite grejer och fira sexyboy som fyller år.. men det är dyrt att åka hem, speciellt eftersom att jag ska hem nästa helg också.. hmm vi får se vad jag bestämmer mig för..


GRATTIS ROBIN PÅ 24 ÅRSDAGEN, hooppas vi ses i helgen :D


spela klart betapet, sen cykel, wish me luck!



ledig onsdag!

Idag är vi lediga! Min plan var att sova ut så länge som möjligt, börja plugga, ta mig ner på stan för att gå på systembolaget och titta lite i affärer och sen kanske kåren.

Hittills har min plan inte följts, jag vaknade 06.59 imorse?!? inte helt okej! kunde såklart inte somna om.. kolla då på 5 avsnitt av entourage istället för att plugga. Försökte somna om, men förgäves. när klockan var kvart över tolv så bestämde jag mig för att nu vare fan dags att få arslet ur vagnen och öppna böckerna, började med instuderingsfrågorna (men insåg snabbt att det inte var någon idé) så jag läste de kapitel som vi ska ha föreläsnoing på på fredag så jag kanske kan hänga med lite, gjorde även en egen glosläxa, ska lära mig alla förbannade begrepp som finns inom detta ämne, idag började jag med alla på bokstaven A. Detta låter ambitiöst, men tro mig om en vecka har jag ledsnat på glosorna...

och ja till stan har jag ju inte kommit ännu, sitter fortfarande i mina sovkläder i sängen. känner mig faktiskt lite som en utvecklingsstörd, eller lite smått förståndshandikappad iallafall som sitter i sovkläder när klockan snart är 15.00. Men ack vilken tur att jag inte har några papper på att jag lider utav detta, ännu.


btw jag saknar magget..

det är ju rent ut sagt förjävligt att jag inte har någon sprit hemma, eller inte sprit i sig, men en kall öl hade ju varit god, kan till och med sträcka mig till pissljummet vin.. detta måste inhandlas idag, så jag har en komplett studentkyl med ravioli, fiskbullar, ketchup, köttfärssås på bruk, euroshoppers apelsinjuice, fyra redbull och en mjök. bara alkoholen som fattas. HEJ SYSTEMBOLAGET.





tror allt att jag ska ladda kameran ifall det blir utgång ikväll :)

RSS 2.0