torsdag!

Fan va jag är dålig på att blogga när jag är hemma i väsby.. och jag vet fan inte va jag ska skylla det på.. för jag har ju inte direkt as mycket att göra. haha. Idag har jag kollat lite tv, suttit ute i solen och läst 4 tidningar och lyssnat på musik. och till och med druckit en öl. den satt fint.
imorgon öppnar fabbens uteservering, tror bestämt att jag och sven inviger den imorgon efter hans jobb. Feel free to join us om nån vill :D

Nu måste jag nog duscha mitt smutsiga hår, välja kläder (har typ tre/fyra ombyten med mig, börjar bli enformigt.. men hade ju inte tänkte va hemma såhär länge..) och sen åka mot centrala väsby. Hänga lite hos mickan med linda och kanske nicole. Kanske kilar förbi nickipicki efteråt och kollar så han jobbar ordentligt. jag är hans arbetsledare. aweseome är det! :)


weekend.

Jag är så sjukt sugen på en weekend resa, inte nu kanske för nu vill jag bara ha sommar och sol. men till sensommaren, lagom till bellas 25 års dag ;) Jag är sjukt sugen på Prag av någon anledning. Verkar va en mysig stad som dessutom har sjukt god öl.





 Amsterdam hade vart kul också,





eller barcelona kanske. Dags att börja bearbeta den blivande 25 åringen och se vad som sägs :D hihi taaaggad är jag iaf!


långtråkigt

Kul att jag har varit ensam i cirak två timmar och tycker redan att det är långtråkigt. haha. har druckit te, solat på madres altan och pratat i telefon.. nu vill jag att min bil ska komma hem så jag kan åka till typ niclas och kolla på när han jobbar hemma, eller dricka kaffe med bella kanske.. hmm. nåt måste jag göra. är rastlöst. varken mamma eller elin är hemma eller, inte ens skorpan är hemma! booring.

Såg årets första fjäril nyss också, awesome då är det fan vår. fast den lilla snön som är kvar här måste fan försvinna omgående.

Köpte några tygmärken till min finfina student overall idag när vi fick förbi punktshop.. fanns liiiite för många att välja på.. så om nån av mina fina SPP:are vill ha nå speciell märke, hör av er! :)


soooliga måndag!

Ligger i madres soffa och kollar på nyhetsmorgon och väntar på att klockan ska bli tio.. för då ska jag gå till bussen till stationen och möta mormor. Vi ska på museeum idag, och även gå förbi punktshop och se om det finns nå nicea tygmärken till overallen där :D wiie :)

Galen helg, men också jääävligt sliten. Va längesen jag mådde så dåligt som jag gjorde i lördags.. orkade inte ens hägna med ut på lördagkvällen, fan! haha :) men sov i tolv timmar så kroppen va väl rätt slut efter kryssningen. :P

Funderade lite på när jag ska åka hem.. är ju typ ledig hela veckan.. men om jag stannar hela veckan så blire bara hem till halmstad och sen tillbaka igen när det är påsk.. fast det är också ladies night eller nåt på fabben i helgen och skulle va kul att festa lite med alla jag missade eftersom jag gick och la mig i lördags haha :)

aja vi får se. ska suga på karamellen lite..  nu blire till att leta fram solbrillorna och dra in mot staden, seee ya :)

kryyyssning!

Nu har jag vart i stinsen med svenne och elin, dom impuls shoppade lite, men ickeee ja inte. Jag spar mina få kronor till kryssningen istället :D woooho :)

För om tre timmar bär det av mot stan, och innan dess ska jag hem till bananen och käka pizzaaa :D yeey. dethär bli awesome.

nej nu ska sis få locka mitt hår lite :D


seee yaaa


vafan!

Jag vaknade 06.08 imorse.. inte helt okej. inte fan kunde jag somnade om, prövade till och med att sätta på en kass film i hopp om att jag skulle somna, men icke då. så jag gick upp, duschade, packade lite. började packa igår så nu vet jag inte riktigt vad som ligger längst ner och om jag har glömt nåt eller inte. vet ju inte ens hur länge jag ska vara hemma så det här kan bli spännande. förhoppningsvis har jag lite vettigt med mig.. men annars får jag sno nåt av elin eller mamma.. fungerar alltid, hihi..



Nu ska jag strax kila iväg till plugget och skriva ut mitt arbete, lämna in skiten, köpa mig en kaffe och invänta seminariet. sounds like a good plan. För att sedan dra hem och käka lite (förmodligen min nyfunna favvomat, falukorvmackor med senap, tack niclas!)
16.15 lyfter planet hemmåt. Dock blåser det rätt mycket här, tur att man inte är flygrädd :D


YES

Just i detta ögonblick (eller okej för ca 2 min sen) blev jag så gott som klar med mitt paper.. tror jag. Måste läsa igenom det imorgon innan skolan bara.. men jääävligt skönt!
Imorgon blire seminarium och sen bara hem och käka lunch, och hämta mina prylar för att sedan ta bussen ut till flygplatsen för att åka heeeem till vilda väsby! mysigt :D vet inte riktigt vart jag ska bo ännu bara, blir väl mammas soffa en natt eftersom att nicki inte bor hemma för tillfället. men sen ere ju kryssning woohoo!! jag är sjukt taggad, att båten är helt fullbokad är fan ännu bättre! kommer bli grym kul, eller ja när jag har såna här förväntningar så kommer det väl sluta med att jag kramar toastolen ca 23.55, damn it. ska försöka att inte kramas med mr. toalett. det är fan inte roligt.

Bjöd hem mig själv hem till svennebanan imorgon kväll, ska kolla på när mitt kära aik får stryk av färjestad (för då bli sven glad). Och öl bjuds det förmodligen också på. för hos svenke finns det alltid öl!


nån som vet om fabben, eller oj förlåt, Olive House är öppet på lördag ?? annars blire väl kanske mitt älskade magget! :D


idag är en bra dag!

Dagen började skit! fick virus på datorn igår och lyckades inte ens starta om den.. men idag har jag löst det. Jag har sjukt mycket att plugga men hade en jävla utbildningsdag framför mig, som visade sig var as kul och givande :) OCH jag var 98% säker på att jag skulle få betala 10 000 i restskatt.. eftersom mitt jobb hade dragit extremt lite skatt.. men icke då, får tillbaka 5 sköna tusen lappar istället, så just nu känns det som att jag har vunnit 15 000 haha.

att jag dessutom ska åka hem snart är rätt gött också. gris kryssning på fredag, kommer bli awesome, men först ett paper som ska bli klart. fast har bara pyttepytte lite kvar, super skönt! :D



jag är glad nu woohoo :D


blölöö

Fan va jag är omotiverad till mitt pluggande just nu. Jag orkar inte mer! körde helt fast i en bok idag, men har nästan kommit ur det.. har dessutom tappat bort en bok här hemma.. har fan i mig ingen aning om vart den är :S hade den för tre dagar sedan och nu finns den inte haha helt sjukt..


Jag funderar även på att flytta. japp rastlöstjej88.c0m. Är less på min granne som ringer störningjouren 2/3 gånger.. Blev lite små sugen att bo på bolmens när vi va hos julia, hennes lägenhet va så mysig! Ända nackdelen är väl att det inte är balkonger eller uteplatser. Fast å andra sidan hur ofta hänger jag på min uteplats själv liksom? Vi får se, padre lär väl typ skjuta mig om jag vill flytta igen.. hehe. Blir mammas tur att hjälpa till nu isåfall ;)


Imorgon vankas SJUK-utbildning inför nollningen, heeela fucking dagen. Kunde ju tyvärr inte va sämre tajming.. Jag hade verkligen behövt pluggat, för på onsdag måste jag ha seminariesnacka med min groooup och dessutom städa och packa.. för förhoppningsvis drar jag hem direkt efter skolan på torsdag.. gaaah när jag ska jag hinna bli klar med mitt paper??? typ imorgon natt?? den känns ju bra.. jag som inte ens kan plugga på nätterna.. :(


tidig morgon och mycket på schemat.

Oj vad upptagen jag lät haha. Men hade beställt väckning imorse, och 06.50 ringde Niclas och väckte mig till liv. Då vare bara upp och hoppa riva av sängkläderna och ut i tvättstugan. har precis tvättat klart allt! skönt som fan. och nu luktar det rätt gott här inne när vissa grejer hänger på tork! hittade dock en strumpa med spya på i min tvättkorg, linus är det din eller?? haha.

Och värt att notera är att häll aldrig grillsås (eller vafan det nu var) på folk, för det går igenom allt tyg och går dessutom inte bort i tvätten. trist, gillade min grå/svarta tjocktröja.. men är typ bara att slänga den :(

idag måste jag nog börja leta biljetter hem, hade vart nice att hitta nån till efter mitt seminarium på torsdag, så jag kommer hem till stockholm typ 8 på kvällen. men vi få la se hur det blir.

Plugg update: Halva arbetet, halva to go, kämpa! :D

komplettering och paper.

Fan nu är jag snart klart med kompletteringen till mitt missade seminarium.. och sen är det bara att ta tag i mitt paper igen, 10 sidor to go... ungefär. as taggad, eller inte! Men imorgon blire till att ställa klockan på 07.00, och hoppas på att jag kommer upp. kanske ska beställa väckning av niclas eller sven.. Har nämligen tvättid 07.00 och sen måste jag plugga ihjäl mig resten av dagen! blöö orkar inte. jag är så jävla lat, orkar inte ta tag i skiten..
Men faan nu ska jag kämpa på, blir ju belönad med en awesome kryssning nästa helg om jag hinner klart (eller what the hell drar ju på kryssningen ändå!)



sundaaay

söndag, och jag måste plugga. blöö. jag har varit emot pluggning på helger. ren princip sak. måste dock rucka lite på mina principer nu.. för helt plötslgit har jag bara 5 dagar på mig innan jag ska lämna in paperet. eller nej FYRA. för på tisdag ska jag på utbilding hela dagen.. surt sa räven.
Sitter nu och äter falukorvsmackor med senap på, och kollar på extreme home makeover istället för att plugga. awesome!


Igår hade jag och hannah en as mysig kväll.. räkor, vitlöksbröd, advokado och alkoholfri cider! :D Somnade i soffan när jag kom hem och vaknade klockan ett och undrade vart jag var.. haha. fick ett par fyllesamtal under natten också, förlåt rob att jag inte vaknade när du ville ha sällsis hem! du får ringa flera gånger!



bjuder på en bild en kul bild. Vet två stycken som kommer uppskatta den sjukt mycket iaf! haha :D


mtv

jag har kommit fram till att mtv's cribbs är det bästa bakis programet! det är tillräckligt kul så man kan se flera avsnitt i rad.. men man behöver inte tänka så mycket och dessutom göre inget om man somnar en stund :D idag visar mtv gribbd weekend. awesome! en pizza på det här är det ända som saknas! :D

sliten lördag.

Fyfan va illa jag mår. Igår vare overalls invigning. Det började med att pontus fick in en schysst träff med en snöboll, rakt i mitt öga. thanks! haha. Vi kom försent och fick lite straff.. fast det hade vi nog fått iaf :P

Fulla och glada delades vi upp i två  och varje lag fick en hink med en påse i. Denna påse såg ut att innehålla spya! och va lagom spy ljummet också. Sen skulle vi ta sånt i händerna och kasta på det andra laget, medan vi gick på knä eller på huk. haha. Äckligt som fan. Men ändå kul för vi visste ju inte riktigt vad det var i den där påsen. Sen blev det äggkastning, löskokta ägg, alla mot alla, kasta så många man kunde på dom andra :P

och till sist fick vi lägga oss på mage med huvudet ner i marken, så fick vi soya, kola sås och mjöl över hela ryggarna, för att sedan rulla över varandra så det smetades ut ordentligt. haha vidrigt egentligen.

Sen vare bara hem och duscha med overallen på, tog med mig YES diskmedel och smörjde in overallen med haha, den är rätt ren idag, lite suspekta fläckar här och där, så den kan nog få sig en omgång till i duschen, i nyktert tillstånd haha :D

När jag duschat och försökt göra mig ordning på fyllan igen, bar det av till bolmens 17 igen för fest hos julia, det va tenta fest i hela huset. Jag vill fan också bo på bolmens!

Blev ingen utgång, jag hannah och therese insåg att vi va rätt packade när vi satt på donken som tre fyllon och tryckte i oss maten! så vi bestämde oss för att gå hem, klockan va ju ändå typ 2 kanske?



men åter till spypåsen i början, efter invigningen fick vi reda på vad det var där i, haha. Hade jag vetat det innan hade jag fan aldrig stoppat ner handen. Påsen innehöll typ havregryn, balsamvinäger, ärtsoppa, jordgubbssylt, choklad pudding, krossade tomater.. tror det var allt.. haha ja så ni kan ju tänka er att det såg ut som spya.. generalen tog lite bilder, så dom kommer upp på facebook idag hoppas jag.. så ni får kika där! :D

jahapp.

Hur kul var det att vakna till massa snö då?? inte speciellt kul. det var ju typ vår och så faller det massa snö på natten, usch. Men det är plusgrader och hälften har redan smält bort typ.
Nice att snön kom idag också när vi ska ha overallsinvigning.. damn it. Kan bli lite små kallt ikväll. Blir nog gummistövlarna till, snyggt som fan! pallar inte va blöt om fötterna samma sekund jag kliver utanför dörren (som jag blir om jag använder mina converse..)

Har precis varit på lunch spinningen och svettats ihjäl, men skönt att slippa tänka på plugget i 45 min. För nu ere åter till paperet. Måste skriva minst en sida till idag (eller hoppas på att jag pallar det). För klockan 17.07 ska jag befinna mig på bolmens 17 för förfest.. ryktas även om att byggarna har tentafest där ikväll.. :D


Beställde hem ett lip volume läppsyl typ.. från www.stylebytyra.se. Provade precis, det svider lagom mycket, har ju haft värre grejer men ändååå, fortsättning följer.


beauty and the beast

Nu har jag äntligen börjat på mitt paper, eller inte just nu, men idag under dagen. Är inne på min andra sida, känns rätt okej faktiskt. Ska plugga hårt imorgon bitti och hör och häpna, ställa klockan för att gå upp och plugga :O jajamen! och sen blire lunch spinning och sen åter lite plugg innan det är dags för overalls invigningen.

Ikväll ska jag faktsikt lägga mig rätt tidigt tänkte jag, annars kommer jag aldrig orka ställa klockan.. men en film i sängen är lite tradition. Det är så trist att lägga sig i ett mörkt rum och bara vänta på att man ska somna.. Hittade fan ingen bra film någonstans, så jag fick för mig att se skönheten och odjuret. Så ja jag ska kolla på en tecknad film från 1991.  Älskade den filmen när jag va liten! Tror det var för att Belle var en av de få disney prinsessorna som var brunett.
Kommer ihåg att vi va och såg skönheten och odjur på disney on ice med diana. Vi fick slush i en mugg som var formad till den där tekoppen som är med i filmen, kommer fan inte ihåg va den heter. men imorgon lär jag veta! :P
Ska bli mysigt att ta en nostalgitripp i disneys värld snart. ska bara skriva liiite till på mitt paper :)

7 days..

Jag har nu 7 dagar på mig att göra klart mitt paper på 10-12 sidor. Jag har kommit så långt att jag har öppnat ett dokument iaf, men inte mer än så. Har inte ens kommit på ett ämne ännu.. men idag ska jag fan ta tag i mig själv. För på torsdag morgon ska skiten lämnas in, för sen drar jag hem till väsby och drar iväg på kryssning, pallar inte ha ett oklart paper hängande över mig då.

Igår vare after work på kåren, sen blev martin taggad och drog med mig julia och ante till smålands nation. 15 kr för en öl, ellr 20 om man ville ha typ en staropramen. underbart! vi kom fram till att det ska bli våran nya onsdags tradition, träffade lollo där och dom hade redan det där som onsdags tradition :D awesome!

Imorgon ere overalls invigning, en rätt töntig tradtion måste jag säga.. Men what to do, förfest på bolmens 17, och även mellanfest på samma ställe. Underbart.


Nej om man ska gå till plugget och hämta ut mitt senaste paper så jag vet om jag klarade den eller inte :P

afterwork!

vååår! Jag älskar solen, men hatar blåsten! haha :) synd att det blåser som fan här nere på the westcoast.. men solen skiner fint idag. riktigt skönt i solen faktiskt.


Idag har det varit bibblan/spiro häng med ponasp, julia och hannah. Emmeline joinade även för lunch :)

Nu är jag bara hemma en snabbis och käkar, byter om och kanske styra upp mitt hår om jag hinner (och pallar), för klockan fem blire after work på kåren.. Trevligt värre. Synd att det inte är uteservering där bara.. det hade vart sjukt mysigt i det finfina vädret! :)
ojoj nu börjar klockan bli liiite mycke va, måste gå hemifrån om cirkus 25 min.. opsi, dags att snabba på..

PUSShej


tisdag, 15 mars 2011

Idag skiner solen över halmstad, tror jag ska dra mig mina solbrillor och ta mig en promenad i det fina vädret om ett tag (allt för att slippa ta tag i pluggandet..)

eller nja jag måste fan börja med skiten IDAG, för om nio dagar ska jag lämna in det. Pallar inte ha den är papers uppgiften hängade över mig när jag drar hem till för att åka på kryssning. nej jag ska fan börja med den nu! (eller okej så fort jag har skrivit klart, hehe)


Fan nickii har inte varit inloggad på internet sen han kom hem från mig, jag vill ju se dom vackra bilderna från helgen, måste nog tjata lite på honom nu. han älskar när jag tjatar på honom som en liten femåring! awesome!



måste kanske diska också, eller neee det kan jag fan göra en annan dag :D

ledig måndag.

Ingen skola idag, men jag måste fan börja skriva på mitt jävla paper alltså. måste vara klar om 10 dagar med det, för sen drar jag på kryssning och pallar inte panik skriva skiten dagen efter kryssningen.. känns som att jag kommer behöva njuta av min bakfylla då. hehe.

Helgen va nice!

Ifredags vare förfest hos mig, för att sedan gå till corners. Linus blev utkastad och jag sven och alex hängde med honom till morfars istället.. dom andra va kvar på corner, tror alla hade en kul kväll. jag kommer inte ens ihåg att vi gått från krogen, kommer inte ihåg vem jag åkte hem med förutom svennebanan. Inget minne av att jag kommit hem, bytt om, borstat tänderna och lagt mig i sängen. Vaknade sjukt bakfull i sängen kramandes med niclas. haha vill typ dö, mitt huvud dunkade och det va jobbigt att till och med vända på sig i sängen. majoriteten av folket i min lägenhet kände likadant, linus va dock lite piggare och började dricka fernet branca på morgonkvisten, musik sattes på och grannes lapp trillade in ca 09.00. awesome. låg i sängen till klockan halv fem eller nåt. sen vare bara upp och duscha och försöka bli människa, för 18.00 skulle vi va på olivers för fotboll och käk. Men först fick jag tydligen duschsällskap haha.
Slitnaste gänget på hela stället, men alla kvicknade till lite och vi fortsatte kvällen på mårtensson ända till stängning..

Det va fan helgen mycket kort beskrivet. pallar inte skriva mer. Ville lägga in lite bilder. men insåg att jag bara hade två bilder från helgen på min mobil. En på mitt kök och en på thomas. Får be niclas skicka sina bilder så det händer nåt. fast finns nog många bilder som inte riktigt behöver visas för omvärlden haha. ska se vad min boyfriend tycker om detta. jag menar jag måste väl ha lite att säga till om nu för tiden? haha

ensamt.

Nu är jag ensam hemma igen. Sjukt tråkigt faktsikt. Jag städar för fullt, dammsugit och nu ska jag  torka govlet..
Mina grannar tycker nog att det är tyst och jävligt skönt. Men jag är redan uttråkad, sven niclas thomas och alex drog för en timme sen, johan arvika och linus drog väl för typ 40 min sen. och jag har typ ångest.
Riktigt söndags ångest, mår lite illa och vill ha sällskap. Va nära att jag åkte med till väsby igen, eftersom att jag inte har skola förens på torsdag, men sen insåg jag att va fan ska jag göra där när alla andra jobbar hehe. ska ju ändå hem på kryssning om två veckor :) mysigt!

grabbarna lämnade så sjukt mycket alkohol, jag mår typ illa. det är rosé, öl i mängder, vin, fernet branca, 7.0 or, kir, fishermans friend och morgan.  När fan ska jag nånsin palla dricka up det här?? haha.


fan nu kommer ångesten igen också, koooom tillbaka till halmstad :(


sådärja

Då har jag fått min första lapp från en granne, dock inte lika roligare som dom niclas brukar då. Men en gammal dam som vill att vi slutar förfesten kl 22.00 ikväll (??) varför just 22. haha på en fredag?! wiierdo. hade hon sagt 23 hade jag typ tänka aa okejdå, tantan kanske vill sova då. men klockan 22, då äter ju typ nicole middag liksom.. var upp och knackade på henne för att kompromissa lite, tre gånger har jag plingat på. Men inget svar. eller om det ens är rätt dörr jag plingar på. men hoppas det. la tillbaka en lapp och försökte lappkompromissa. riktigt tillmötesgående av mig tycker jag! får se om hon uppskattar det eller inte.. men festen lär ju inte sluta 22. men kan va snäll och faktiskt åka in mot stan typ kl 23. Erbjöd mig att stänga av basen kl 22 om det kändes bättre för henne. men vi får väl se om vi får påhälsning av störningsjouren eller inte.. hoppas inte vi får böter på 1600 som grabbarna i A-berg fick.. för då får mina kära boyfriends betala! :P


Nu blire en iskall öl och invänta mitt finfina sällskap! :)

FREDAG!

wooho, dubbelföreläsning först och sen är det helg och mina söta vänner kommer! :)

Jag har varit vaken sen sju av nån anledning, kan va för att det blåste storm i natt och buskjävlen utanför sovrumsfönstret slog mot rutan typ varannan minut. inte okej. ska fan klippa av den.
Men har lyssnat på lite muusic, övervägt att dammsuga, men sket i det. för det är ingen idé att städa innan grisarna kommer haha.
Hängde lite på spotify och insåg att jag lätt kan garantera att dessa låtar bland annat kommer att spelas mer än engång ikväll hos mig.. haha.

jaa listan kan göras lång inser jag haha. Nej nu blire lång föreläsning i skolan, tar nog med mig en redbull så jag överlever :)

yeey, imorgon är det fredag!

Imorgon är det fredag och då kommer alla mina 7 boyfriends hit. awesome! eller nästan alla, robban och veggetti är ju också mina boytoys..
Men dom andra fyllona kommer imorgon, awesome! Niclas ringde precis och informerade om att ferneten va inhandlad.. haha dont care, för den jäveln rör jag inte! haha :D Den får ni fan behålla för er själva. usch mår lite illa när jag tänker på den haha.

Godisvodkan är typ klar, fast måste nog sila den lite imorgon.. för det är fortfarande en liten geleklump i mitten haha.

8 st på 50 kvadratmeter. Trångt men mysigt. Vi får sova typ 3-4 st i sängen, 2-3 st i bäddsoffan och 1-2 st på luftmadrass. JAG HAR PAXAT MIN SÄNG, OKEJ?! haha. om arvika försöker ta sista sängplatsen vet jag iaf hur jag skrämmer bort honom, haha. Ska nog ta fram handbojjorna redan nu så han blir skräckslagen direkt haha. Dom andra mupparna är inte lika lätta att skrämma. sven bryr sig inte och tar mer än gärna soffan. Då har vi bara niclas alex linus johan och thomas kvar. awesome, sten sax påse kanske? haha :D


Imorgon blire en gamal hederlig corners kväll, kommer bli braa! och på lördag hörde jag rykten om att mina boyfriends ville se nån fotboll på typ foxen eller olivers. Så man får väl ställa upp för gänget, hoppas vi äter där också, för det är jävligt god mat :D



fan va jag har blivit dålig tänkte jag skriva, men jag har alltid varit dålig på bilder. Det är för att jag aldrig orkar koppla in mobilen i datorn. och ska jag smsa bilderna från mobilen blire ett eget inlägg, vilket är ltie jobbigt. ja ni fattar mitt problem. Det är inte lätt när det är svårt!

duschstång

Jag insåg att om vi ska bo typ 6-7 st i min lägenhet i helgen så behövs det ett duschdraperi i mitt lilla badrum.. Jag har ju själv klarat mig utan ett sen i oktober.. men om det ska duscha 6 karlar också så vet jag redan nu att det kommer sluta med att mitt badrum ser ut som ett badkar.. hehe. Så igår bar det av på buss sightseeing och leta duschstång och draperi. Hamnade i stenalyckan, och precis innan jag skulle gå av bussen började det spöregna.. och ja där fick jag gå i mina tygskor i spöregnet hela vägen till biltema. Införskaffade mig en stång och ett rött draperi. Sen vare bara ut i regnet igen för att ta mig mot bussfan igen. När jag väl kom hem dyngsur och kall så var jag tvungen att försöka montera stången själv. tjejer kan liksom. haha. jaa och det slutade med att den gick sönder!!


eller typ. jag lyckades laga den någolunda efter nån timme. och nu sitter stången på väggen, lite väl lågt. så alex får akta huvudet i helgen. och om nån försöker hänga i den, eller typ rycka lite för hårt så kommer den åka ner.. tur att jag har händiga karlar som får sätta upp den ordentligt då igen.. kanske ska dra i den med flit imorgon?? hehe.

SMS-inlägg

img_8428 (MMS)

Fan va jag älskar solen! Allt blir så mycket enklare och roligare så fort solen lyser! Underbart!


soool!

fyfan va skönt väder det är i halmstad idag! Håller på att tvätta och att kunna gå ut till tvättstugan i flipflop och utan jacka är ju tamefanimig underbart!! det är varmt i solen också! synd att jag inte har dag sol på min uteplats, för då hade jag satt mig och sugit in lite B vitaminer haha.

Jag lovar att det kommer regna hela helgen bara för att grabbarna kommer hit.. Ska överväga att köpa ett duschdraperi och en stång till det idag, för om 7-8 personer ska duscha hos mig i helgen lär det vara vatten överallt tillslut :P Synd att man inte är speciellt rik bara hehe.


Nu ska jag pröva att möblera om i mitt sovrum och se om det blir bättre :P

fullt hus!

Ja det verkar som att det inte enbart kommer två karlar till mig i helgen utan hela 6 stycken. mysigt värre kommer det bli, för vi får sova 4 st i min säng och tre i bäddsoffan, om dom inte tar med nån luftmadrass :P

Så det blir förkrök hos mig och sen utgång. Mina grannar lär väl vräka mig sen, eftersom att dom ringde störningjouren när bara sven och robban va här haha :P awesome!

haha men det blir kuul att dom kommer hit, hoppas det är fint väder för då har sven lovat att agera grillmästare!

Facebook..

Jag har precis kommit fram till att facebook är ett beroende. Ja så illa är det, jag lär inte vara varken den första eller sista som inser det.
Jag har varit med i communitys rätt längre, jag menar först vare ju typ lunarstorm, humla, banana island, playahead, och sen facebook. typ. Ingen av de föregående har fått mig att lita så mycket på internet. Jag menar allt händer ju på facebook. Har man sett det på facebook är det ett fakum. tyvärr. När mina konton blev kapade och jag inte kunde logga in på facebook på över 24 timmar kallade jag det facebook-rehab. För det va typ det, skit jobbigt och jag ville inget hellre än att logga in, bara för att kolla. jag menar det var dagtid och inte direkt många andra inloggade så det hände väl förmodligen inte så mycket.. Men efter halva dagen började jag vänja mig.. och mot kvällen kändes det som att jag hade botat mitt facebook beroende.

Men ack så fel jag hade, för vad var det första jag gjorde när jag vaknade dagen efter?  -jo försökte logga in. även om det inte gick. men jag var tvungen att försöka. så jävla tragiskt egentligen.
De mesta som de flesta vet, har det settt på facebook. Jag menar det är där man lägger upp helgens festbilder, det är där man ser när någon är 'in a relationship', eller om någon skrivit med något nytt ragg typ.

Jag som då jobbar har ju rätt mycke fritid vilket betyder rätt mycket facebook häng. Det är hemskt. Jag använder uttrycket 'aa jag såg det på facebook' liiite för ofta för att det ska vara normalt. men jag är nog inte ensam om detta problem som sagt. Vi är många som är beroende av facebook. till och med min mamma som nu är 45 år (och tre månader) är beroende av facebook. Min pappa är en av de få av alla jag känner som verkligen inte har facebook, och det är enbart för att han hellre hänger i garaget och meckar med bilar än att sitta vid en dator.. Snart kommer väl mormor ha facebook också. det skulle se ut det. då måste jag rensa min historik!!

förmodligen ingen som pallade läsa detta inlägg för känner jag mina vänner rätt vill dom se mer bilder än text.. men ja det finns mycket att säga om fenomenet facebook.

sliten söndag, eller?!

Svar nej, ingen sliten söndag för denna vecka.. skönt att slippa bakisångesten och vakna någolunda pigg.
Idag har jag  (en så länge) pluggat lite, blää det är så tråkigt att plugga på helger.. verkligen inte min grej. Igår hade jag mer än gärna befunnit mig stockholm, för det vankades utgång och födelsedagsfirande.. men icke då. här satt jag 52 mil därifrån och drack en öl och kollade på dåliga filmer på tvn. jajamen. sad but true. Hörde dock att dom hade riktigt kul igår brudarna.

Sitter och kollar på kryssningen nu, daaaags att boka idag tycker jag. Japp så blire.
Måste även styra upp sven och niclas liv lite så dom kommer hit. ryktas om alex också hänger med. Äntligen kanske jag får en fungerande vardagsrumslampa och ihopskruvade köksmöbler! :D



back when I was young

städade lite här hemma och hittade den finfina boken "barnets första år" som min mammi så fint fyllt i så jag kunde läsa om mina första år som äldre..
här kommer lite kul kuriosa från boken..

Är ju då född sista söndagen i maj, 29 maj. Vilket år 1988 inträffade på morsdag (och även elitloppet).
Föddes 19.55 på kvällen, var 52 cm lång och vägde 3910 gram.

Jag liknade tydligen min mamma när hon va liten (no shit sherlook, det gör jag ju fortfarande).

Döptes den 28/8 -89, Emmy Sofia Marie Öhman blev mitt fagra namn. Skrek och grinade halva cermonin tydligen, men när jag fick se Diana sitta typ längst fram så blev jag tydligen tyst haha.

Jag log även första gången mot pappa, mamma du måste ju ha känt dig lite bortglömd, du fick varken smile eller ord först hehe ;)

När jag var 8 månder gick jag med stöd, awesome.
Och sen gick jag första gången hemma hos yvve diana och krille, i deras kök står det.

Min första jul, alltså 1988, fick jag ett par mycket fina babyrosa converse av min morbror. Dom har jag faktsikt kvar, står här hemma i min hylla i vardagsrummet :) Fick även ett gosedjur av morfar, kommer mycket väl ihåg den där tvättbjörnen! undra vart den har tatt vägen?


När jag va 18 månader vill jag göra saker själv, framför allt ta av mig mina kläder.. det står att jag och diana brukade klä av oss kläderna och springa runt som nakenfisar. Haha.

Mina bästa vänner som liten skitunge var framför allt Diana, skrattade varje gång nån sa hennes namn tydligen haha! Bella fick drar med mini me också, även om hon va lite äldre och förmodligen inte uppskattade mitt sällsis då. Jag och alexandra var bundisar och jag pratade om henne ofta står det :) Och dick när han väl föddes såklart!
Även några andra som jag inte ens vet vilka det är, typ Joakim?





Lärde mig att cykla strax innan jag fyllde fem, kunde simma när jag va fem


Mitt första ord va: Pappa. Sa tydligen papapapapa när jag va 5 månader, men vid 6 månader kunde jag behärska mig och enbart använda dom P:na och A:na som var nödvändiga för att säga PAPPA. Mamma sa jag inte förens vid 7 månad. sorry mum.


jaa så kul va det, nu saknar jag mammi och pappi lite. Även om jag pratar i telefon med nån av dom typ varje dag.. hehe :)





tips!

Såg att min fd classmate KIM och hennes vän daniel har släppt sin första singel. Sjukt bra måste jag säga. så tänkte fan kasta upp den här så ni kan lyssna på hur awesome dom är!

Enjoy!


zoo!

Idag har jag varit produktiv, jag har dammsugit lägenheten, jag har dammtorkat, jag har städat köket. Bara torka golven och städa badrummet kvar, och flytta ut lite grejer i förråd.. :)

har även vart ute i solen ett tag, det är ju trots allt 7 grader och strålande sol, passade på att inviga mina nya röööda solbrillor. bara skorna som fattas. måste nog ringa pappa och se om man kan bli sponstrad med ett par skor.. hehe :)

Nu har jag precis försökt mig på att göra godis vodka.. haha. Blandade en jävla massa zoogodisar med lite av min jeltzin dunk. Vi får väl se hur gott det blir. Kan påpeka att jeltzin fortfarande luktar jävligt äckligt!


btw så har sven tydligen 19 grader på sin balkong, och nej han bor inte utomlands. haha. gamla kära hagtornsvägen 6. haha.


husdjur..

Fan va jag saknar att ha ett husdjur.. även om jag har bott hemifrån i typ tre år så saknar jag min mysa katt smirro, och min sötsöta hund hubbe! jag har haft djur i hela mitt liv, chicko va min första vovve, ett år gammal va jag bara när han flyttade in hos oss.. min fina knacksen. Efter honom har det bara rullat på fyra hundar, en katt, flertal kaniner, två harungar, "mini" gris, iller, två hästar, ett får, hade hand om ett råddjurs kid ett par dagar, fiskar, ja jag har alltid haft nåt djur i hela mitt liv alltså.

När jag bodde hemma i väsby var jag hemma hos pappa ett par gånger i veckan och hälsade på, och myste lite med min söta kissekatt och hubbebubben, men nu när jag bor i halmstad blire ju inte allt för ofta.. så trist. Jag saknar att ha ett djur här hemma, dom där små tassljuden man hör när man låser upp dörren, eller när man sover att det hoppar upp nån och vill sova brevid än, eller som smirro som vill sova runt mitt huvud typ. Jag blir ju nästan lite ledsen när jag skriver det här föratt jag saknar smirro och hubben. Satt och kollade på djur på blocket, jag menar jag är student, jag är hemma jämt jag hade lätt kunnat ha ett djur! Jag har väl bara inte råd att köpa typ en hund.. det är ju inte direkt billigt..

Jag har alltid velat ha en blandning mellan rottis och dobberman, men det är lite opraktiskt om någon ska passa hunden, så har tänkt om och vill hellre ha en liten hund, som hubben, helst lika tjock också :D
Nånting som är blandat med jack russel hade vart nice, typ tax kanske.


jag dööör va söta dom är, vill ha dom allihopa! men 6000 kr är ju inte direkt nåt jag har liggandes hemma..


eller en fulsöt liten mops!

faaast, 14 000 känns ju ännu värre. damn it. jag måste vinna på lotto.




slut.

Fan va jag är trött nu, överväger en powernap. Blev spinning idag med, rätt oskönt när man redan hade träningvärk haha. men jag och häännsi överlevde, sen blev det till att hänga lite på öppet hus för att spana in elins show, awesome. :)

Har precis varit lite halv duktig och gjort pastagratäng, blev till att improvosera lite. Blev pasta, mozzarella bitar, kassler, purjolök, tomat, och baby spenat. och sen riven mozzarella uppe på. Sugna? ja det borde ni vara, hehe.
Nu vaknas slutet av OC och sen göra ett städryck tror jag. blev ju inget sist, vilket inte var så otippat iofs hehe.

fan måste bli lite bättre på att fixa bilder till la blogg. äh det löser sig, gör det en annan gång ;)

kissie.

Jag kollade på debatt igår, och det handlade typ om unga tjejer och bloggar, alex shulman hade väl uttalat sig om nåt, och debatt hade sedan bjudit in massa random folk, kände fan inte igen många iaf. och så Kissie. + hennes töntiga bror som förmodligen bara ville öka sitt tittar antal, gick nog inte så bra..

Jag har ärligt läst kissies blogg i minst 2 år.. vet inte varför. för att skratta, blir inte speciellt provocerad men förstår att många andra blir det. det är underhållning, fast ibland undrar man om det verkligen är hennes alter ego Kissie, eller om alexandra och kissie har börjat smälta samman?

men det va inte det jag ville komma till. Kissie var snyggare i Tv än vad hon är på sina reducerade bilder i bloggen, varför gör hon så? i bloggen ser hon ut som en cartoon figur typ, men det gjorde hon ju inte på tv. Lite wierd tycker jag att man vill göra sig fulare på sina bilder än vad man egentligen är, är inte typ photoshop till för att göra sig snyggare?

Och btw så tycker att hon va snyggare i sitt bruna hår. Japp. byt färg igen kissie!

Från början trodde jag att kissie (eller alexandra då) bara var blåst, men har börjat tvivla på att så är fallet. Kan det va så illa att hon ligger ett steg före alla oss andra redan och vet precis hur hon ska kunna förändra bilden av sig själv? Som hon själv sa igår så lyckades blondinbella gå från en hatat person till sveriges mest älskade person.. så varför ska inte kissie kunna göra det? Jag vill ju tro att hon bara är en dum och blåst 19 åring, men kanske inte. fortsättning följer, förmodligen.



[Tänkte lägga upp en bild på kissie här, men pallar inte bli typ stämd, hehe]


freedag

Jag älskar som sagt fredagar, även om jag är typ ledig hela veckan, det är på fredagar man kan ligga i soffan hela dagen och kvällen utan att få dåligt samvete, nästan som söndag fast utan söndagsångesten.. Man kan dricka lite vin eller öl till maten (och helst lite mer resten av kvällen) och bara hänga hemma..
Detta är ju min plan för dagen.. eller nja, jag måste verkligen städa, jag är så dåligt på att torka golvet och dammtorka.. men om en vecka kommer mina söta vänner hit och då ska dom slippa att få en allergichock av allt damm :)
Måste också plocka upp mina öl i ghettot, annars blire en boring helg haha :)

jag va sjukt taggad på att åka hem på en kort visit i helgen, hem, förkröka, ut på krogen och fira anna och jennie, sova, bli bakfull och åka hem till halmstad igen.. men så blire tyvärr inte.. :/ lite trist faktiskt. jävla tradera, och jävla studentekonomi :P


värt att notera.

Dagen lärdom är att det är jävligt svårt att ha konferans samtal med fler än två stycken, vi lyckades som mest vara 6 eller 7 stycken idag.. och det va jävligt jobbigt. alla pratade i munnen på varandra och om olika saker. men va rätt kul, jag skrattade mest :D
Svennebanan fick en liten födelsedagssång i gruppsamtalet också hihi. och sen kom joel in helt plötsligt, roooligt :D


gänget.

Jaa äntligen lyckades jag! filen va i fel format och när jag väl lyckades få rätt så var den 19 (!!!!) sekunder för lång för att kunna laddas upp på videofy.me.. så fick bli ett youtube klipp istället, men lika glada är väl ni för det.. :)
jaa ni behöver ju inte förvänta er värsta grejen, jag har ju egentligen bara klippt ihopp lite gamla klipp, tagit bort lite och lagt till lite töntig musik å så. hehe. svar på eran fråga; ja jag har för mycket fritid. och ja jag borde kanske plugga istället. men vaa fan, här har ni! :)




haha fan va jag inte är bra på det här hahaha

men har ni tur kanske jag klipper ihop flera framöver.. men måste bara komma på hur man vrider videoklipp för dom flesta jag har är på snedden.. och det är ju inte så jääävla kul :)

vafaana

jag har ju fan fixat ihop ett lite olika klipp på mina snygga vänner från diverse resor och födelsedagar.. men nu gåre inte att ladda upp skiten.. varken på videofyme eller youtube.. laaaackar!!

idag är ingen vanlig dag...

för det är svennebanans födelsedag, hurra hurra hurra!


Idag fyller bananen 24 år, ett år kvar tills han är närmare 50, hihi.


Bjuder på lite finfina bilder på sven vår vän.












wiiie nästa vecka kommer svenke hit! :D

friends.

Lagade nyss blodpudding och bacon, hur fan kan det va så jävla gott. speciellt med hallonsylt! mums!

Jag måste ju fan påpeka att femman har bästa tv-underhållningen runt den här tiden på dygnet.. först är det sjunde himlen, sen blire desperate housewifes, efter det kommer ellen show, sen christine därefter följer dubbelavsnitt av vänner och sen O.C.. Jag menar jag kan ju nästan skylla min lathet och mina oproduktiva dagar på kanal fem! awesome.



Usch nu luktar det bacon-os i hela lägenheten, tur att det är snöfritt och plusgrader så man kan öppna balkongdörren och vädra lite..


Vänner kan ju va bästa serien som någonsin har gjorts, nog för att simpsons är inne på sin typ 22 säsong.. men 10 år av vänner, underbart!





Robban den här är bara för dig;


Kanske ska klippa ihop lite awesome filmklipp av mina egna vänner, kan bli rätt kul, ska överväga om jag pallar :)

torsdag!

Blev ingen tandkräm i facet idag.. kände att det räckte med att göra det en dag.. Idag blev den en liten försovning istället (och ja ändå sitter jag här..) för skolan börjar inte förens om 49 minuter.. men det va meningen att jag skulle ha gått upp liiite tidigare än nyss typ.
Idag står seminarie på schemat. Och ikväll ska häänsi dra med mig till gymmet, igen. awesome.
Va på spinning igår, första gången sen typ jag tog tjänstledigt på sats (och liiite innan det till och med), trodde inte jag skulle kunna resa mig ur min säng idag, eftersom att den dessutom står på golvet. Men det gick bra. och träningsvärken är inte så illa som jag trodde att den  skulle va, det kommer väl imorgon som ett bakslag istället.

Btw så är jag as sugen på blodpudding, så måste införskaffa det efter plugget idag tror jag.

hoooppas mina awesome brillor kommer idag, och att dom är så awesome som jag tror hehe.

jag har ju inte direkt mycket att göra på dagarna (förutom att plugga...) så tänkte fan klättra mig upp på blogg.se's mest aktiva blogglista.. haha det betyder 6 inlägg om dagen ungefär. det kan ju fan inte va så svårt.




see yaaa

saknad.

Jag saknar skandalgänget lite idag.. satt och läste i den gamla bloggen om gänget. haha goood times. Skrattade fan riktigt gott åt vissa inlägg och vad vissa gjorde på helgerna. AWESOME!

va hände? blev vi vuxna? haha förmodligen inte. vi slutade bara leverera skandaler.. eller?? i think so.. dags att ändra på det här beteendet, och istället för gå vidare och frammåt tycker jag nästan att vi tar ett ministeg bakåt och fortsätter med skandalerna, och levererar bättre.. hihi



saknar er galningar hemma i väsby <3



jävla affär

Det finns en butik jag verkligen avskyr att gå in i, jag bara hatar den. Det är nog för att min lillasyster älskar den. Varje gång vi är i ett köpcentrum så bara mååååste hon gå in där. mest bara för att kolla eftersom inte är fattig som kyrkan, om hon inte har lurat mamma eller pappa att köpa ett par skor åt henne...
Men iaf, denna affär är iaf, scorett.. Nu är det tyvärr så att denna jävla butik, säljer mina converse med amerikanska flaggan, dock inte den slitna modellen men får väl slita ut dom själv då.. då kommer vi till det pyttelilla problemet.. pengar. jag har fan inte råd att köpa ett par skor för 699 kr, jävla student ekonomi. blir ju fan ledsen i både ögat och hjärtat. för jag vill veeeerkligen ha dom där skorna, och jag är fan ingen sån tjej som säger så om alla skor. skor har aldrig varit min grej, överlåter det till syrran. Men jag vill ha dom här! NU! helst igår! damn it. det lär ju inte hända
:(


här får ni fan en bild på dom vackra skapelserna igen, ifall någon får för sig att köpa dom åt mig.. hehe önsketänkande eller vadå?! hoppet är ju trots allt det sista som lämnar människan!



awesome

Tandkrämsbruden här! Fyfan, haha skrattar typ fortfarande åt mig själv, hemskt jag vet :)

Haft en as kul dag i skolan idag, va sjukt svårt att komma på spontana frågor bara.

Jag har tagit tag i mitt diskberg precis, känns as bra! och snart blire fanimig spinning med häännsi också.. hihi.


kul inlägg, svar nej. men va gör man. hehe.. nej nu ska jag fortsätta prata med rob i telefonen, passerade precis en timme i samtalstid, awesome!


haha!

Fyfan gjorde precis en grej som man tror inte kan hända på riktigt.. haha. skyller på att jag va (läs: är) as trött.
Jag gick upp liiite tidigare för att hinna duscha innan skolan.. började koka ägg, hoppade in i duschen. När jag va klar och hade torkat mig och borstade jag håret och satte upp det i en fläta. Kände hur torr jag var i ansiktet och skulle börja smörja in ansiktet med min ansiktskräm.. Det går lite trögt när jag trycker på tuben och det verkar itne va så mycket kvar, fan tänkte jag, det va ju inte ens längesen jag köpte den här.. fick ut krämen på fingertopparna och drog sedan två streck på kinderna och skulle börja massera in krämen. Tycker att konsistensen inte riktigt stämmer, och känner att det börjar lukta typ.. mentol.. eller nåt. tanken slår mig "FAN det är inte möjligt, aldrig att jag kan ha tagit TANDKRÄM istället för ansiktskräm??!"
går tillbaka till badrummet och kollar vilken kräm som saknar kork (eftersom jag inte hade satt på korkfan).

Johodå, visst fan har jag dragit tandkräm i facet istället för ansiktskrämen, haha så jääävla illa. ni får gärna skratta åt mig, kul om jag kan liva upp någons morgon, jag blev allmänt less på mig själv iaf.. skulle ta en bild på mitt tandkrämsface, men man såg inte tandkrämen lika bra på bild som live..


Vafan, sånt här händer ju fan inte på riktigt, men jodå, jag lyckas!
Känns som en bra start på dagen, haha!


vår!

Idag tycker jag att det officiellt är vår. Det är ju för fan mars månad. Det är lätt en vårmånad. synd att ni hemma i stockholm fortfarande har snö, hihi ;)

Jag firade denna vårdag med att klicka hem ett par jeans shorts från HM, och även ett par fin fina röööda solbrillor!

dom kommer passa super till mina röda converse (som jag inte ens äger ännu, men snaaart så). eller om jag får tag i dom där ap snygga conversen med slitna amerikanska flaggan... :( buuhuu nån som vet vart dom finns eller har sett dom??



Mina finfina vänner

När jag satt och skrev upp lite texter jag har tänkt på som tattoo motiv så kom jag att tänka på att det finns låtar som jag verkligen associerar med specifika vänner, så tänkte dela med mig av dessa. Alltså låtar som får mig att tänka på vissa vänner haha, vissa har flera och vissa kommer jag förmodligen glömma bort.. hehe

oj vet inte vart jag ska börja, men börjar väl med;

Mickan: Är du kär i mig ännu klas-göran, Love dont let me go (sorry mickzan, det blev sämsta versionen nånsin!),
Bella: Take it on the run, The best, vart ska vi sova inatt,

Nicole: Dont cha

Diana: Have you ever seen the rain, Every little thing

Anna: Boten Anna, PATT,

Elin: ...Come around, Welcome to Jamrock, Feeling alright, Mysterious Girl, Total eclipse of the heart

Skorpan: I know you want me

Sven: Svennebanan, White trash beautiful,

Niclas: Mayhem, Alla som inte dansar, you got (what i want), Fanta & Rosé

Alex: Chacarron

Joel: Växeln, Hallå

Thomas: Fråga stjärnorna

Robban: Billionaire, Natteravn,

Arvika: The way we are, Living in america

Kg: Talibanfitta

Linus: Living in america


nej fan nu pallar jag inte mer haha. :)

awesome!

Hur snygg blev inte syrrans tattoo?? awesome, man blir så jävla taggad på att tatuera sig när andra göre och speciellt när deras blir så fina! :D




Jag vill ocskå tatuera mitt lår, det va ju as ballt. Fast jag vill ju inte ha mi vida loca, eftersom att mitt liv är allt utom loca haha.

skulle vilja ha nå liknande denna;

Och kanske men nån awesome liten text intryckt också..

typ världens smartaste mans citat "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow"
eller varför inte "Welcome to paradise", en av green days bästa låtar :D

fan kommer ju på hur många texter som
 
"you can't start a fire without a spark"

"all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories"

"In vino veritas" haha det har jag velat tatuera in i nacken, precis vid hårfästet as länge, men min kära mor samtycker inte.. kul att man får bestämma själv när man är 22.5 år.

"As sure as night is dark and day is light, I keep you on my mind both day and night" johnny cash - I walk the line

"forever young"

"So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes"

"As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever"

"So if you’re rough enough for love
Honey I’m tougher than the rest"



haha ja det va awesome texter jag kom på, fan råkade tydligen posta första inlägget med bara tattoon, äsch what ever. :)


SMS-inlägg

img_2317 (MMS)


RSS 2.0