monday morning

fan va veckorna går fort, och helgerna med. Imorgon är det redan mars, helt sjukt! men ändå skönt, för snart är det sooommar :D

Idag blire skola mellan 13-16, föreläsning. Är måttligt sugen, men vafan kan ju inte hänga hemma hela dagen. Blev en slapp dag igår, låg i sängen halv dagen, och i soffan med täcke och kudde den andra halvan. Gjorde varma mackor fram mot kvällen det va väl det mest ansträngande jag gjorde haha. Somnade mitt i solsidan också, så måste kolla på tv4 play efter skolan idag! :)


sliten söndag.

Fyfan va sliten jag är idag. Men det tyder på en sjukt kul kväll igår! en awesome förfest/inflyttningsfest hos grabbarna i ghettot och en vidare till morfars! :)

Jag glömde äta middag igår, men mamma hannah gav mig en fryst pizza, mycket omtänksamt av henne. Dock pallade jag bara halva. Kanske va därför jag blev så full. förmodligen. påvägen hem blev det fyllesamtal med nicki, för engångs skull var båda fulla. annars brukar den ena av oss ligga och sova. Btw så åkte dom nattbuss hem från.. haha p.a.l.l.a. ;)

Jag reste mig precis från säng, och la mig i soffan istället. är as sugen på nåt, men vet inte vad. hmm. måste fundera på det här. Har förövrigt druckit snart två liter saft, vadå uttorkad liksom.. hehe.

blä nu orkar jag inte sitta med datorn i knät längre, hatar att inga tv kanaler visar filmer den här tiden, orka vänta till 21.00, så sover jag typ..

Värt att notera: Ingen bakisångest idag iaf.. eller den har inte kommit smygande ännu iaf.. men dagen är inte slut ännu..

Sommarkurser

hihi här nedan följer kurserna som jag har sökt till sommarn, lökigt, javisst. det är ju trots allt lite av min grej..
Vem orkar jobba hela sommaren när alla andra är ledig, inte jag iaf!

Sommartermin 2011

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. HH-32001 - Kriminologi 7,5hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Högskolan i Halmstad, Halmstad

2. LTU-53004 - Vampyrberättelsen från Dracula till Twilight 7,5hp Blandade tider,
Internetbaserad distansunderv, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Luleå tekniska universitet, Ortsoberoende

3. MIU-57119 - Sociologi, GR, (A), Ungdomssociologi 7,5hp Blandade tider,
Internetbaserad distansunderv, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Mittuniversitetet, Ortsoberoende

4. LNU-75411 - HBO och det samtida TV-dramat (Distans, Deltid, Växjö) 7,5hp Ingen undervisning,
Internetbaserad distansunderv, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Linnéuniversitetet, Ortsoberoende

5. LNU-75410 - Harry Potter och hans världar (Distans, Deltid) 7,5hp Ingen undervisning,
Internetbaserad distansunderv, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Linnéuniversitetet, Ortsoberoende

6. LNU-75402 - Astrid Lindgrens författarskap (Distans, Deltid) 7,5hp Ingen undervisning,
Internetbaserad distansunderv, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Linnéuniversitetet, Ortsoberoende

Min studentkyl 2.0

img_8121 (MMS)

Sist jag visade min as schyssta kyl och dess innehåll så bodde jag i mitt studenrum och hatade det, hade ett gemensamt kök och åt bara konserver typ. idag bor jag i en tvåa, har ett eget kök och försöker att laga bättre mat.. Jaa såhär ser min kyl ut idag.. två vin pavor (love it), två elk 7.5 (bästa student ölen), falukorv, sallad, KETCHUP, honung, keso, ost, skinka, matlåda, blandsaft, och fyra energidrycker (mitt nya beroende). Ja och lite annat smått och gott.. Idag blidde det varma mackor med ost skinka tomat pesto purjolök och honung, och saft. Nu blire snart lite wine och glo på en film =awesome fredag!


TGIF

jag trodde iofs att det var fredag igår, men icke då. Idag är bästa dagen på veckan här. Även om jag inte jobbar längre och det typ är fredag hela veckan för studenter.. så gillar jag fredagar. Idag har jag fortsatt med mitt städrace, jag har handlat, först på netto enbart för att det va närmast. awesome tyckte jag, tills jag insåg att det inte fanns allt som stod på min shoppinglista. Ja kalla mig gammal eller senil men jag har med mig en shoppninglista till affären.
Gick hem och började packa in allt i kylen och frysen, min fucking fryspåsar tog slut, måste till gekås NU! ;)
Sen, hör och häpna, blev det bussen ut till eurostop, enbart för att systemet och willys ligger vägg i vägg. Blev två flaskor vin och några elk öl. och resterande mat från min lista. awesome.
Nu ligger jag i soffan och funderar på att napa lite. Mina söta killkompisar hemma i väsby ska ha afterwork på ullis, jag vill ocksååå afterworka med dom! :( attans att det är 52 mil dit bara. Men jag överlever nog, för om typ två veckor kommer två av mina favoriter vänner hit! :D :D :D :D


vill ni se hur söta dom två kan vara? haha dom kommer döda mig för det här, sorry sötnosar..






hihi nu är söta svennebanan och nickii.


fri som en fågel

Lämnade in arbetet idag, det var en befrielse. synd att vi typ får ett nytt paper på måndag att börja på, awesome! men idag har jag vart hemmafru, och inte ägnat mig åt någpt pluggande alls, as skönt!
Är så jävla trött hela tiden, sov tolv timmar igår och nu är jag redan as trött.. hmm. DAMN, jag har inte ätit mina äcklia järn tabletter på ett tag. kanske är dags för det! det är nog däärför jag är tröttmössa.. fan måste gå och en tablett nu, innan jag glömmer..

Puuh tur att jag kom på järnet! För jag hatar när det blir så illa med min järnbrist att jag typ får blodsmak i munne, håller på att svimma på dagarna, blir ännu blekare (om det ens går nu...), och allmänt skum i skallen.

Har fixat hem lite schyssta filmer, hoppas på att nån är se värd. Annars blire fan harry p ikväll, love it! på tal om HP så kan man börja söka sommarkurser nu, min plan är kriminologi + en slökurs.. typ harry potter vetenskap eller vampyrer från dracula till twilight.. kan ju inte bli tråkigt liksom?! :D

ska fippla lite med kurser imorgon, efter att jag har fyllt på kyl och frys.. är as sugen på tacos, men får vänta tills nicki och sven kommer :D




nu blire fan ett glas vin på det här, skål.


fejjan

Hahaha jag kom precis på en grej jag hörde igår! Glömde skriva det då bara..
Satt trött som fan i soffan, tuggade på min knäckemacka och zappade lite. Hamnade på nyhetsmorgon.. Jag höll på med datorn samtigt och hade tv mest som bakgrundsljud.. tills jag hör nåt i stil med "ja och nu ska snart prata om fejjan, och vi har blablabla som gäst" Varav jag satte min macka i halsen och va tvungen att koncentrera mig på tv, menade kvinnan på nyhetsmorgon verkligen FACEBOOK, och kallade hon det för fejjan i nationell tv??

och yes indeed, det gjorde hon. eller båda två som va med på nyhetsmorgon.. Dom pratade glatt på om fejjan och om hur nån karl hade friat på fejjan och bla bla bla. haha fyfan, är fejjan det officiella smeknamnet på facebook numera eftrersom att till och med tv4s nyhetsmorgon anväder det ordet?? haha. sjukt iaf. Jag tänkte genast på dem stackars 70+ tanterna och farbröderna som kollar på nyhetmorgon, hur faan ska dom veta va fejjan är? att jag som är 22.5 (viktigt med halvåret!) kopplade fejjan=facebook, men vafan inte skulle min mormor fatta kopplingen direkt :P

ja mina kära vänner, vi kanske lika väl kan göra som vi svenskar gör med många amerikanska filmer, vi byter namn på dom helt enkelt. Kanska bäst om vi officiellt byter namn på facebook till fejjan. vilket för övrigt är bland de fulaste smeknamnen ever!!




tröttjej88

Fyfan jag gick och la mig typ efter 8 igår kväll, och har fan sovit till nyss. Hade gärna legat kvar i sängen, men icke då. Måste till plugget och lämna in arbetet. Måste skriva ut skiten också. Min skrivare vägrar ju skriva ut i svart, och att lämna in ett arbete i färg är väl kanske inte direkt nån höjdare!

Sen blire till att tvätta runt elva. Kanske ta en promenad i solen medan tvätten är i maskinen. Hörde att ni har äckligt kallt hemma i väsby.. fyfan! tycker faktsikt lite synd om er.. tycker lite synd om mig själv också för att det är -6 här just nu.. dock sol så det blir nog liiite varmare tills jag ska ta en promenad.


mums mums

Nu är det inte bara nicole som har mums mums i skallen.. nu känns det även som att jag har det. Efter att ha pluggat äckligt mycket den här veckan. Biblioteket har varit mitt andra hem dom här dagarna.. Men nu är jag nog äntligen klar. Eller kom på en sak jag skulle lägga till nyss.. men har vaakkum i skallen just nu så kommer inte ens ihåg vare va för nåt jag skulle lägga till. Äh det värsta som kan hända är en komplettering, och det känns faktiskt inte så farligt. Tur att jag hade trevlgit sällskap på bibblan iaf.

Jag som skulle städa idag när jag kom hem, HA, det lär ju inte hända. får göra det imorgon medan jag tvättar, eftersom jag glömde min tvättid i tisdag och hade turen att få en redan imorgon!

Nu va tanken att jag skulle ta mig ett glas vin, men helt ärligt så kommer jag nog somna direkt då. och lite längre måste jag hålla mig vaken annars kommer jag vakna typ 04.00 och va as pigg, been there done that och det är inte nice!




jävla paper!

varför är facebook så jävla kul när man pluggar? eller typ läsa bloggar eller annat viktigt? Helt plötsligt finns det inge roligare, städa hade till och med vart kul. Fast det får bli ikväll eftersom jag hänger på bibblan med hannah och therese nu, redbull och kakor gör oss också sällskap. woohoo!

Konstaterade precis att massage hade suttit fint.
Japp det hade det, men icke då. åter till böckerna....


pluggdag och redbull

Idag har jag tryckt i mig i tre redbull, jag har pluggat sen halv elva tills nyss. Har fan fått mycket gjort men är ändå inte klar. inte okej. blir en dag på bibblan imorgon också. tidspress, yey.

Men vafan jag känner mig inte allt för stressad ännu, blir väl värre imorgon. Blir lite wine och plugga pyttelite ikväll och se om jag kan få fram nå bra.

Det va nice att sitta på bibblan och se det fina vädret genom bibblans glas väggar. Förutom när solen lyste i mitt face och störde mig as mycket. en albino and såg vi också i nissan :)



Dag 28 - Det här saknar jag.

Jag saknar sommaren! helt klart. Är less på min stora vinterjacka och att behöva ha halsduk och vantar. Eller ja här nere i halmstad är det inte allt för kallt längre men ändå. Jag vill bli brun! Dricka massa öl, lyssna på awesome musik, bada, spela brännboll, kubb, fanta & rose, tygskor, ingen jacka. PERFEKT! jag älskar sommaren!



ååh mitt babybadkar till ölen, undra vart det försvann i flytten. Eller lämnade vi det på gotland? :(





Jag saknar väsby! Det är ju där min family befinner sig, och även mina finfina vänner. Saknar lite att bo på sandavägen, saknar nästa oskar lite grann. fast bara pyttelite!

jaa såhär brukade det se ut när jag städade dagen efter en fest på sandavägen. awesome!


MAGGET, jag saknar magget lite.. har alltid så jäääävla roligt där! :D

Jag saknar min söta katt, smirro <3  och hubben så klart.




vin och plugg =awesome?

Vi har ett jävla paper som ska in på torsdag. Bright som jag är så började jag i tid. Min ambitionsnivå sänktes dock drastiskt och nu har jag knappt skrivit ett ord på över en vecka. Har fått ihop 5 sköna sidor, måste skriva typ 7 till. Känns sådär. Nu börjar jag känna av tidspressen och ska spendera morgondagen på bibblan med gänget.
Men ikväll tänkte jag ta till en ny taktik. Lite fine wine och sen öppna böckerna. Jag menar hur bra tankegångar har man inte med lite alkohol i blodet? Jag har awesome tankar iaf. Jag ska helt enkelt låta vinet tala, för ni vet ju va man säger, In vino veritas.. hehe.

Japp vi får se hur detta går. Ger det en chans iaf, kanske blir min nya pluggteknik. YEEY. än bra anledning till att få dricka vin på vardagarna.. jag gillare!


fortsättning följer..




kom ju på att jag har webcam, more pics to the people!

Dag 27 - Min favoritplats.

Oj det är svårt att välja en favoritplats, eftersom jag uppenbarligen inte har varit överallt, ännu... Men jag måste nog säga att Allandal är en av mina favoritplatser. Det är och kommer nog alltid att vara "hemma" för mig. Där kan man göra vafan man vill, glida runt i gummistövlar och plocka svamp, bada, hänga med pappa och kolla på han i garaget, mysa med smirro, eller typ göra absolut ingenting. Det är tryggt och mysigt där. I love it!

En annan favoritplats är ju självklart min säng, det är nog min viktigaste möbel hemma. Jag älskar mina superduper sköna säng!

Jag hade velat visa bild på mitt kära allandal.. Men det gååår inte för jag har inga bilder på allandal.. hade på min stulna mobil, så ni får klara er utan en bild faktsikt.



Nu börjar Friends, over and out!

Mickzan

jag behöver nya bloggar att läsa, jag har alldeles för mycket fritid. Behöver förgylla den med nåt. Man kanske ska starta en namninsamling för att få mickan att börja blogga igen, för visst fan va hennes blogg aweseome,
Mickans blogg. Här kan ni läsa hennes old blogg, som inte har uppdaterats sedan 2008, läste lite i den nyss, fan va roligt vi hade, arbetslösa, hängde på magget minst 2-3 gånger i veckan, helst mer. Ölkannor, sambuca att smutta på, äckliga fyllor och jäääävla awesome sällskap! :D

har hört att mickan och anna kanske kommer och hälsar på mig snart, försökte övertala sven att komma snart också, men nicki så dom kan hänga ltie med mig och passa på att sätta ihop mina stolar samtidigt, gick rätt bra faktiskt ;)  

hahahaha jag sitter fan och garvar åt mickan gamla blogginlägg. att hon bytte bakgrundbild på mobilen varje gång det blev helg, för att "festa till det lite". Hon bytte inte till vad som helst heller. det va en bröstvårta som prydde mobilen på helgerna. haha. Hon hade även gjort en vuxenpoängslista.. jag fick bara 1/5.. fast i dags läget har jag fan 4/5 och mickan har nog fan 5/5, alex också. anna ligger också på 4/5 haha. awesome att se att det går frammåt för oss iaf!


"Och de nominerade är:....."

Lystring, Lystring gott folk! Årets CP-Fylla har fått konkurens.
"Av vem?" kanske ni frågar er i denna stund.

Det ska jag tala om för er, ni behöver inte oroa er. Men först vill jag att ni tar en titt på ett par ledtrådar jag nedan kommer presentera för er.
Läs, gissa sedan. (Ta det lungt, jag kommer avslöja fyllots namn längst ner)

Är ni berädda? Här kommer ledtrådarana:

1. Hon är ingen vindrickare. Trots detta trodde hon att hon kunde bemästa den ädla konsten och tog sig ann vinet(ack, så fel av henne).
2. Hon kallas "ölkanne-____" av vissa(läs. mej och alex.)
3. Hon var hemma innan tolv PÅ EN FREDAG.
4. Hon ringde sin mamma och bad henne om hämtning, trots att vi på dagen innan pratat om att vi satt så bra exempel för våra syskon och att våra föräldrar har haft det för lätt med oss.
5. Hon spydde på väg hemska dock påpekas att hennes mamma han stanna bilen, så det blev hälfen utanförbilen och hälften på sig själv)
6. Hon duschade med kläderna på.
7. Hennes minnesluckor är större än kina och ryssland tillsammans.


Vet du vem det är jag pratar om? Bra.
Då vet du också att hon är en jävla partyhöjjare och att men aldrig ska skämmas!


Bra jobbat Emmy! Nästa helg är det min tur!!


Trevlig måndag nu!




hahahaha jag dööör, fyfan va full jag va den kvällen!




Här har ni mickan, haha!





VÅR

Det är typ vår i Halmstad! Eller det är bara några på minusgrader, typ 2-3 kanske. Blå himmel och strålande sol! Awesome. Tog mig en promenad in till stan för att köpa mig en vinflaska. Va riktigt varmt i solen, och man får använda sooolbrillorna. synd att mina pilotisar har vart med på för många fyllor. Måste köpa nya snart. hehe.

Ikväll blire till att hänga på wramsens nation som har kick off! :D Fast innan dess måste jag städa lite. Dammsuga kanske hade vart en bra idé? Finns det nå tråkigare än att städa när det sol ute??

Jag ville lägga upp ett youtubeklipp här, men det gick inte! vette fan varför. dom vill inte fastna här. men ni får väl klicka på länken och skratta lite åt min fina vän niclas  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=R6yjxTw7XLk


haha fyllgubbar till vänner man har, perfekt! :)




snart är det dags för KRYYYYSSNING! yeees!! :D

Dag 26 - Mina rädslor

Jag är fan rädd för spindlar, och ormar! Det är opålitliga djur. Spindlar rör sig så jävla snabbt och ormar, deras äcklgia rörelse när dom slingrar sig fram, och att dom är så starka i kroppen att dom kan "ställa" sig upp. Äckligt!! Kan bero på att jag trampade på en huggorm när jag va liten.. och spindlar, ja det har nog mamma smittat av sig med. För pappa är inte rädd för nåt.

Jag är också sjukt mörkrädd.. Kanske konstigt eftersom jag är uppväxt i skogen.. Men det är liksom inte skogen jag är rädd för. Jag vet inte vad det är. Rädd för det jag inte ser. Har väl kanske en gnutta av kontrollbehov förmodligen. När jag va yngre (eller okej när jag bodde hemma..) brukade jag springa in från bilen/moppen till huset när jag kom hem själv på natten. vet inte riktigt varför. Men mamma och pappa brukade säga att jag lätt hade världsrekord på 60 meter i mörker..
Jag vet att det inte direkt finns nåt att va rädd för ute på Allandal.. och pappa har alltid sagt att mörkret är din bästa vän, det du inte ser, ser inte dig. BULLSHIT säger jag! Om jag går på våran upplysta grusgång och det står någon utanför ljuskällorna, så ser den fan mig, men jag ser lätt inte den! :P
Min mörkrädlsa har dock blivit lite bättre. Jag har ju dock en ful ovana, jag måste kolla under sängen innan jag sover. Iaf om jag sover själv. vet inte varför för jag hade ju dött om det va nån där under liksom. haha.

Detta kan bero på att min pappa och yvve alltid har älskat att skrämma oss barn genom alla år. Roine med för den delen. Pappa brukade stänga av all el i hela huset när jag hade kompisar som sov över och har bland annat hängt en docka i ett hängnings rep och kastat ut från våningen ovanför när vi satt i köket. haha.
yvve älskade spökkvällarba på allandal, som gick ut på att pappa freddy och roine typ klädde ut sig och jagade oss andra i allandals skogar. lappkåtan va pass.
Roine skrämde oss även när vi brukade sova över i en gammal sommarstuga som står i skogen på allandal, drog grejer på taket och klädde ut sig till han i "staden som fruktade solnedgången" och bankade på rutan. Detta resulterade i att en av mina kompisar som va där började grina och fick ringa sin mamma som hämtade henne, klockan 4(!!) på morgonen.



haha ja det va väl mina största rädslor. Eller jag är fan rädd för cancer också, och allt man inte kan göra något åt.



naaw

Idag gick jag ner till nordea på nyhems torg för att plocka ut mina sista pengar eftersom att mitt kort är spärrat. Hade typ 15 nummer för mig, och det tog 1 jävla timme! så sjuuukt segt. Dom som jobbar på banker lär ju aldrig vara stressade...

men en sak som gjorde mig lite glad och fick mig att le var när jag stod och surade över att det tog så lång tid. Stog och lyssnade på musik från mobilen och kollade på folket som va där inne, ett gäng polacker som skulle hämta ut lön, massvis med pensionärer, gravida och nyförlösta. och så jag.
Men åter till det som fick mig att le och bli lite varm om hjärtat var när en gamal man, en riktigt pensionär alltså, var klar med sitt bankärende och skulle gå. Då reste sig en lika gammal dam upp och gick för att möta honom vid dörren. Jaha tänkte jag, det där måste ju va hans fru, söt av dom att gå hit tillsammans. Men då händer det, mannen tar och sträcker ut handen för att hålla damens hand när dom går ut från banken. naaw.
Jag log verkligen och kände att sådär vill jag också känna när jag bli gammal. Tänk va härligt, dom va lätt 75+ och vill hålla handen. gullisarna. Härligt att se att kärlek kan vara livet ut! :)


ANNA

Idag fyller en superduper bra vän 21 år! graattis på födelsedagen anna! :D


haha.

Läste på Mikkis blogg om någon lista någon tidning hade gjort, om det vanligaste felen män gör i sängen. Hittade inte just den listan. Men hittade en annan. haha jag har nu suttit och läst den och skrattat för mig själv..
Här är listan i sin helhet..


1. Han går rakt på sak

Att ta siktet direkt på brösten eller underlivet är inte uppskattat bland kvinnor.

 

2. Han kysser ovarsamt

Härliga kyssar är ett perfekt förspel, men slabbiga kyssar där han sticker ner tungan i halsen är avtändande.

 

3. Han är hårdhänt

Klitoris ska beröras med försiktighet – vilket många män missar.

 

4. Han glömmer delar av kroppen

Ofta kan män vara allt för fixerade vid bröst och underliv – och glömmer att smeka resten av din kropp.

 

5. Han kommer före du kommit igång

Han är så fixerad vid sin egen orgasm att han glömmer bort dig.

 

6. Han vill styra oralsexet

Det är bättre att han berättar vad han vill ha i stället för att trycka ner ditt huvud eller styra huvudet när du ger honom oralsex.

 

7. Han stöter för hårt

Om han är välutrustad eller om du har ”kort” vagina kan han slå i livmodertappen, vilket kan vara väldigt smärtsamt.

 

8. Han kör på rutin

Samma akt varje gång gör att sexlivet blir lite tråkigt  – även om han vet vad du gillar. Överraskningar efterlyses.

 

9. Han tror att sex är som på porrfilm

Män som inte kan skilja på verklighet och porr ligger inte högt i kurs.

 

10. Han ligger tungt

En 80 kilos man (eller mer!) är tung att ha över sig. Han måste lära sig att använda armmusklerna!



PÅ RITKIGT, är det bara jag som tycker att den här listan är lite orättvis?? Jag menar jag kan nästan inte hålla med på någon punkt. Eller vafan så jävla illa är det väl inte?? Eller har jag haft tur? haha. Usch va hemskt det där lät, men vafan.  Jag menar vem har tagit fram den här listan? Nån bitter 45 åring som inte har fått ligga på ett tag?  Och som enbart kommer ihåg sina extremt dåliga ligg? förmodligen. Och varför i hela friden gjorde inte denna kvinna något åt problemet om det va såhär hemsk upplevele för henne?? haha.
Eller möjligtvis så kan listan vara framtagen av ett gäng tjejer under en kväll med lite för mycket vin, då alla helst plötsligt börjar överdriva lite. Så egentligen är det nog inte så illa som dom tyckte, men det lät ju bättre om man spädde på skiten lite.

Nej tacka vet jag verkligheten, som verkar vara jävla mycke bättre för engångsskull!


Dag 25 - Min första gång..

Det var en varm sommarkväll, midsommar var det till och med. Vi firade på Åland, Jag och bella drog dit för att hänga med hennes kusin och hans kompisar.
Det var party tält, sol och värme, precis brevid havet. Långbord, snappsvisor, blommor och nubbar.
Ju längre kvällen gick ju gladare och roligare blev festen, det grillades och skrattades och dracks. Jag hängde med min nyfunna vän i guldig mundering. Riktigt trevligt hade vi, så trevligt att jag till slut glömde bort bella och blev helt uppslukad av mitt umgänge. Kvällen blev snart tidig morgon och jag hade hängt med min "vän" lite för länge förmodligen. Men vännen gjorde mig så glad, bekymmerslös och fick mig att ha så kul. Att vännen fick mig att skratta gjorde ju saken enbart bättre. Till slut hamnade jag och min vän i en bil som stod parkerad en bit bort, i baksätet, en fuktig sommarnatt/morgon. Solen skulle snart gå upp och allt va himla romantiskt...




Tills min kära vän bestämde sig för att inte längre vilja vara kvar i min mage och jag spydde så mycket att jag ville dö, att bella ville erbjuda mig en schysst grogg gjorde ju inte saken bättre.
Detta var alltså min första spyfylla som jag kommer ihåg, och jag drog i mig nästan en hel back norrlands guld, perfekt tyckte jag. Till jag spydde som en gris det vill säga. Då ångrade jag mig att jag sugit i mig bärsen som en svamp. Jag har än idag svårt för att dricka norrlands guld, klart det går ner, men det är inte mitt första handsval bland öl.. thank you Åland 2005!!  Jag spyr sällan på fyllan, eller nej jag kan inte ens säga så längre. För nu spyr jag ofta. Sova på toagolvet är lite min nya grej. Men förr om åren spydde jag aldrig. 



hemgång!

Nu bär det strax av till arlanda. och hem till västkusten. Planet lyfter 08,00. blir perfekt tajming med plugget som börjar 09,30. Eller ja om bussen går direkt när jag landar såklart. hehe.
Blev en längre vistelse här i väsby än väntat, IGEN. haha jag har svårt att slita mig härifrån. fast den här gången vare faktsikt för att allt blev kapat och mina konton är spärrade och hej och hå. men nu är det back to reality, och hårdpluggande. Till råga på allt har jag dratt på mig en förkylning nu också, så det kan bli så illa att min helg spenderas nerbäddad i sängen.. :/

oj nu ringer mammi, dags att draaa så man hinner till incheckningen! :)

woohoo

Nu har jag precis fått tillbaka alla mina saker, mail, tradera, försäkrings uppgifter, facebook, ALLT. sköööönt som fan. Igår kan ha varit den värsta dagen i mitt liv, satt från klockan 6 på morgonen till typ 22 på kvällen och försökte få ordning på allt och få tillbaka allt och ändra mail på allt viktigt. Fick till och med spärra mitt kontokort, och nästan hela mobilen. Så jävla illa bara för att nån idiot ska kapa ens mail. Till råga på allt vare busringning också. Synd att dom sa att jag hade laddat ner bond annars hade jag nästan trott på dom. Såg på Emmelines blogg att pontus och ante hade roat sig med detta. Så antar att det va ni som ringde mig ockås. Ni kan ju ha valt sämsta dagen på hela året. Mitt liv hade typ precis gått i kras haha. jävla muppar :P

Nu kan jag äntligen börja ta tag i pluggandet igen. och blir flyg hem tidigt imorgon bitti eftersom att allt det här fuckade alla mina tågresor.



Igår va typ facebook-rehab för mig. Det va sjukt jobbigt att inte kunna logga in, fast imorse vare bättre och jag va inte arg och frustrerad över att det itne gick. fast nu gåååre och det är nice!

blev dessutom typ sjuk av allt igår, känns ju bra att det tog så mycket på krafterna att man ska bli sjuk på kuppen..


LACKAR

vaaafaaan. Nån idoithorabögfittakukskalle har typ hackat min email, eller vafan man säger. Lösenordet är bytt så jag kommer inte in på mailen! vem fan tycker att det är kul att göra sånt här? Dessutom har dom ändrat mitt lösenord på facebook, tradera, msn! allt som är kopplat till min mail! så jäääävla illa. Hur kul kan det va att hänga på mina sidor liksom? förutom att dom har förstört jäävligt mycket för mig. för jag väntar på mail från mitt försäkringsbolag, jag vet itne om jag vann någon tradera bilejtt hem, så för tillfället är jag fast här i väsby för jag kan inte ens köpa en ny biljett på tradera, så jäääävla illa. bli så less!

Nu försöker jag återställa lösenordet på min mail med hjälp av nickiis mail, men dom verkar ju inte direkt va snabba på att svara. Kul att jag har hållt på med det här sen 06:00 imorse!
Det står på facebook att jag använder ett gammalt lösenord, synd att jag ALDRIG har bytt det. men enligt facebook ändrades lösenordet kl 15:44 IDAG. hur går det till när klockan inte ens har varit så mycket ännu??



ååååh jag lackar, fittnyllen som förstör mitt liv typ!! :(

Dag 24 - Det här får mig att gråta.

Haha!
Jag gråter för allt! fråga min lillasyster hihi ;)

men kärleksfilmer får mig att gråta, eller sånadär aaaas sorgliga filmer där saker aldrig blir bra.
Extreme home makeover kan också få mig att gråta, hatar Ty och jag vet att dom bara väljer extremt utsatta familjer, men dom bli alltid så glada och då börjar jag ocskå gråta haha.

vafan det finns väl huuur mycket som helst som kan få mig att gråta, om jag gör illa mig så gråter jag förmodligen. Om någon dör så är det väl rätt uppenbart att jag kommer gråta. Jag ogillar avsked också, det kan få mig att gråta.
Fan jag är rätt känslig, eller ska jag skylla på att det är fel på mina tårkanaler? ;)



skola!

Idag har jag , hör och häpna, varit i skolan!! I två ynka timmar har jag varit i skolan.. seminarie stod på schemat, och nu ska jag läsa klart min objektsrelationer och psykoterapi bok. Det är målen för dagen (Eller okej, innan helgen iaf). Jag måste inse mina begränsningar.. jag är inte lika bra på att läsa böcker som jag va förut, plöjde böcker som en alkis besöker system bolaget..
Eller okej, vanliga böcker läser jag rätt fort. Men vissa av dom här förbannade kursböckerna tar år och dar att läsa ut. inte okej! jag gillade att läsa fort, måste träna upp mina läsögon igen.. och kanske börja använda mina läsglasögon lite mer så kanske det går bättre :/


Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Oj det finns ju förmodligen en miljon saker som kan få mig att må bättre.. Men måste väl först och främst solen! Solen får mig fan att må bra, man blir så glad när det är varmt och solen strålar och himlen är helt blå. Jag älskar sommaren!
Annat som kan få mig att må bättre är min familj, min söta kompisar, om jag vinner pengar förmodligen (jag har ju aldrig gjort det, men kan tänka mig att jag skulle må rätt bra då!). Att klara saker jag inte trodde att jag skulle klara får mig helt klart att må bra.
Jag mår ju tyvärr låta som en heltids alkis och säga att alkhol för mig att må bättre, även om det kommer ett rejält bakslag dagen efter. Men hur kul har man inte på fyllan på krogen, klart man mår bra liksom!

Överraskningar får mig att må bra också!

Om vi pratar om att må bättre i hälsosyfte, alltså om jag är sjuk och vill må bättre. Då får min awesome säng mig att må bättre, finns ju inge skönare än att ligga i den en hel dag.

När saker går som jag vill mår jag också bättre, rätt självklart iofs.



Det är jävla svårt att inte må bra med dom här två mupparna, för man kan inte bli arg på dom, dom får en bara att skratta :D


haha en töntig lista

ja jag har tråkigt, och va gör man då? Inte pluggar iaf, utan man svarar på massa töntiga frågor på såna här muppiga blogglistor haha, enjoy!


Vad är ditt fullständiga namn: Emmy Sofia Marie Öhman
Ålder: 22 ½.
Nämn någon som gjorde dig glad igår: Vädret och ett sms.
Vad gjorde du klockan 08.00 imorse: Började kolla på entourage i sängen.
Vad gjorde du för 15 minuter sen: Åt frukost..
Det sista du sa högt: "okeeej, hörs imorgon, hejdå!"
Det senaste någon sa till dig: "Det löser sig nog"
Vem fick du det senaste smset ifrån: Niclas
Vad har du druckit idag: Mjölk
Vad var det senaste du åt: Två havre knäckemackor med keso och saltgurka.
Vad var det senaste du köpte: Hemlis..
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun..
Vad är det för väder hos dig nu: Sol, blå himmel och typ nån eller några plusgrader.
Godaste glassmaken: Pistage! eller texas pecannöt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!
Sover du tungt: Ja.
Drömmer du mardrömmar: För ofta.
Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte, jag pluggar. Men det trivs jag med :)
Favoritklädsel: Leggings, helt klart.
Favoritlåt just nu: Måste ju nästan säga "Nothing gonna change my love for you". Eller Shania Twains låtar.
Vad ser du om du tittar åt höger: Mitt jäävla matbord och kukstolarna som jag inte kan montera.
Vad gör dig glad just nu: Att allt kanske löser sig, och att det är awesome väder ute!
Vad ska du göra härnäst: Kolla klart på Rachel Ray, sen en promenad.
Höger eller vänsterhänt: Höger, fast jag äter som en vänserhänt, och spelar brännboll som en också.  
Humör just nu: under kontroll
Favoritgodis: Choklad i alla former. Eller dom där as stora napparna som finns bland plockgodiset.
Kläder just nu: Pyjamas byxor, sjukhusstrumpor och min fina väsby wildcats tröja.
Sommarplaner: Strand tylösand, festival?, fylla. Och sommarkurser.
Hur många kuddar sover du med: hm 7 st.. eller nej föresten, 8 är det. plus två hjärtkuddar och en kudde med alla mina fina vänner på.
Morgon eller nattmänniska: Har alltid varit en morgonmänniska, och jag somnar oftast i soffan runt nio på kvällen, men överlever jag den dippen så är jag nattmänniska.. äh jag är nog både och.
Vad är viktigast för dig: Min familj, mina vänner, typ.
Är du kittlig: Haha, neeehee! jag är nog kittlig precis överallt på hela kroppen
Snarkar du: Enligt mig NEJ. Men jag har hört motsattsen på senare dar. Gnisslar tänder då och då dock.
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Spindlar!!
Längtar du mest efter just nu?: hehe, en person kanske. Och den vet nog om det. hej! och att bli klar med min skol uppgift såklart! 



                                        


Dag 22 - Det här upprör mig

Först kände jag att den här rubriken var snarlik den jag skrev om saker jag stör mig på.. men och andra sidan så är upprörd och störd inte direkt samma sak. 

Det här blir jag upprörd av;

När saker inte går som jag vill; ja visst låter jag som en bortskämd snorunge, men thats true. blir as upprörd när saker tar helt fel riktning. Som igår när jag bestämde mig för att åka hem till helgen, och helt plötsligt fanns det inga biljetter hem. Då blev jag arg och upprörd. Eller som när jag försökte bygga ihop mina möbler men det gick verkligen inte! så började jag faktiskt nästan grina. thats my thing.   

När människor är elaka mot sina barn; Det gör mig sjukt upprörd, och förmodligen dom flesta andra. Men efter att ha jobbat med barn i tre år så har jag sett ett och annat. och jag vet ju precis hur jag själv INTE ska vara när jag blir förälder. Dessutom skulle jag vilja jobba med utsatta barn i framtiden.

När min ketchup är slut; Sad but true. Jag äter ketchup till det mesta. Och om den råkar vara slut så kan det så illa att jag inte kan äta maten. Ketchuholic!

När andra människor far illa; behöver väl inte direkt nån förklaring..


ja vet inte riktigt mer vad som faller in under denna kategori, säkert en miljon saker. men inge mer jag kommer på just nu..



parteeeey

Ryktas om födelsedags partey hemma i väsby i helgen, överväger om jag ska ta mig hemåt och medverka på denna tillställning. skulle va kul att träffa gänget, alla på engång liksom :)
har ju en fucking bok att lämna tillbaka på bibblan i väsby också.


Fick ett samtal av veggetti idag, han vill uppdatera mig om läget i väsby.. en buss hade tydligen lyckats köra in i kulturhuset?! haha hur fan nu det går det, det är ändå ett par meter mellan vägen och själva huset, och nu snckar vi inte typ 1.5-2 meter utan minst 10, kanske 20 meter. plus att kulturhuset ligger knappt en meter högre upp än vägen, och det är staket i vägen :S wierd som fan. om nån har en bild, skicka till mig jag vill se detta spektakel! :)



hej veggetti!



ja som ni ser pallade jag inte leka mer med header, skiter i att den kommer igen där på slutet. pallar inte fixa mer.. får be nån annan som är awesome på det är att fixa..
fan om man ska glida in på tradera nu och se om det kan bli nå schyssta biljetter hem kaaaanske.



header.

haha nu har jag prövat att göra en egen header.. va svårare än jag trodde. har inte riktigt fått den att passa ännu.. men det kommer .ska leka lite till med inställningarna. fast först, Betapet med linda. vi har tagit upp våran hobby att spela alfapet på internet igen

Dag 21 - Ett förändrande ögonblick

Ja, jag skulle kanske ha skrivit om den här rubriken igår istället i samband med våran krock. För det var ju ett förändrande ögonblick, man insåg att man inte kan ta allt för givet, och livet kan ta slut jävligt fort om man har otur..
Jag hänvisar till tidigare inlägg.


men det är klart att det finns andra ögonblick som har förändrat mitt liv, både bra och dåliga..
När mina föräldrar skulle skilja sig.
Studenten.
När jag bestämde mig för att flytta hemifrån.
När jag implus flyttade till Halmstad i höstas.




ja som sagt så finns det säkert en miljard ögonblick till, men det räcker med några av dom stora ögonblicken i mitt liv.



jag ska ut på en promenad strax, hoppas det slutar blåsa lite, det är ju typ storm här.



7 februari.

Idag är det ett år sedan vi åkte upp till åre och va med om våran schysst volt med minibussen. Jag är  otroligt glad för att det gick bra och att alla mina fina vänner mår bra, för det hade kunnat va så mycket värre.
Love you guys! <3 










yeey

Jag har börjat skriva mitt paper, och jag har fan lyckats få ihop 2 sidor, förjävla synd att det är allt för mycket kvar.. men mitt mål är två sidor om dagen (minst!) då är jag klar på en vecka, kan va bra. För nästa vecka känns ju sådär, lärare verkar vara psyko innan jag ens har träffat henne.
Fan jag har kommit in i pluggmode idag, känner att jag inte ska resa mig från denna soffa förens motivationen tryter, lika bra att passa på med skrivandet. Har lite pluggpauser då och då, dom ägnas åt att spela Betapet med Linda, haha hur kul som helst!

Dessutom funderar jag på att bege mig hem mot väsby i helgen, har lite grejer att fixa. Men vi får se hur det blir. kanske måste vinna på lotto först så jag har råd ;)

Dag 20 - Min favorit film

yeeey min favvo film! Kul rubrik, dock har jag nog redan skrivit om den. Min favvo favvo film är ju The Notebook! helt klart, kan se den hur många gånger som helst!
Den handlar ju om Noah och Allie, som träffas som unga och blir kära i varandra med pga av föräldrar och klasskillnader så tvingas en av dom att flytta. Noah skriver kärleksbrev varje dag i ett år till allie, som hennes mamma tar! Efter ett par år så får dom upp kontakten igen och börjar ses igen.. hihi och ja jag kanske inte ska berätta filmen om det är någon som inte har sett den och vill se den, DO IT!

åh jag älskar filmen verkligen, här kommer trailern till favvofilmen
http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU

fan skulle lägga upp videon här, men min brandvägg vill tydligen inte det. så klicka på länken så öppnas nytt fönster :)

Jag gillar lyckliga slut och därför gillar jag detta film, jag gillar egentligen många filmer, men tex a walk to remember är ju bara sjukt sorglig och klart den har ett lyckligt budskap också.. men vafan the notebook slår det mesta :D



pluuugg

Jaa idag är det en pluggdag idag, dags att börja på mitt paper tror jag.. och kanske försöka skriva kompletteringen till fromm seminariet. Jag måste lämna igen fromm boken snart, så jag kanske ska kämpa för att skriva klart så mycket som möjligt från den i paperet, så kan jag åka hem om någon helg och lämna igen boken på bibblan och samtidigt träffa mina söta vänner.

Det är segt att ta tag i en skoluppgift, när jag väl har börjat gåre rätt smidigt, men det är ju just det där att börja skriva eller läsa.. hehe. men det löser sig.

Måste nog åka hem för att skynda på min bilförsäljning också, det verkar inte gå så fort om jag inte är där och trycker på lite. hihi..

Btw min vänner ska vi inte boka kryssning snart så det verkligen blir av? :D

Dag 19 - Detta ångrar jag.

OJ, jag har ju redan skrivit ett inlägg om ångest. Fast det här syftar med på saker jag borde ha gjort men inte gjort. Det finns inte allt för mycket jag verkligen verkligen ångrar, mest massa små saker.

Jag ångrar att jag inte har sparat mer pengar, eller att jag inte sparade massa pengar när jag jobbade och bodde hemma.. Det hade vart nice!
Jag ångrar att jag inte har rest mer, men det är ju ett resultat av att jag aldrig sparade pengar, pengar är till för att spenderas, uppenbarligen. haha
Jag ångrar att jag inte oftare har sagt hur mycket jag tycker om dom jag tycker om. Det ska jag bli bättre på, eller försöka iag :)
Jag ångrar att jag inte hälsade på Nicole när hon bodde i Australien.. ännu engång, pengarnas fel. Eller att jag köpte prylar till min nya lägenhet istället.
Jag ångrar lite att jag jobbade så mycket som jag gjorde på slutet och att jag inte sa nej mer.
Jag ångrar att jag inte har åkt på nån festival ännu!





MEN en viktig sak att komma ihåg; Ångra aldrig något som har fått dig att le!

vackert!

Haha nu kommer ett töntigt tjejigt inlägg. Ja jag kan faktiskt va lite tjejig ibland också, även om typ sven tvivlar på att jag faktiskt är en tjej..
Men jag vill ju som sagt gifta mig nångång, och jag pratade med en kompis om detta för ett tag sen, som tyckte det va lite wierd att jag visste ungefär hur jag ville att min klänning skulle se ut, och håret likaså. haha . Och jag jag brukar typ googla på bröllopsklänningar haha, töntigt I know, men i like it.
hittat fyra stycken som jag gillar som jag ungefääär skulle vilja ha,





 och håret vill jag nog ha ungefär som nån av dom här bilderna;





Ett sommarbröllop måste det va också, eller varför inte utomlands på typ en strand, kyrka är ju inte direkt ett kravfrån mig eftersom jag inte direkt är ett stort fan av kyrkor. Förstår inte tjusningen av dom, tycker dom mest är obehagliga :P


Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Min favorit bland bland mina 22 födelsedagar, lär ju va när jag fyllde 18 och 20 (förmodligen typ alla mellan 3-10 också, men dom kommer jag inte ihåg..) och 14 när jag fick min finfina moppe som typ va mitt liv i ett par år!

Men åter till min 18 årsdag, den firade jag och Gisse tillammans, vi hyrde en lokal och hade partey, det va karaoke och bar. Det va sjukt kul. Nicole tog tillfället i akt och visade upp en fantastisk film på mig diana nicole susanne och nicole maser tror jag, när vi framförde spice girls på mimfestivalen typ 1998, det va kul. ELLER INTE. vi va så jävla fula, men ja kul att man kunde glädja dom andra på festen haha. Damn. Nicole en vacker dag blire payback.

Sen hade vi min 20 års dag då, som jag minns lite bättre, eller sämre, men det finns bildbevis! Jag firade denna födelsedag med Rob som fyller 3 dagar innan mig. Vi drog upp partytält på pappas stora åker och hade grisfest. Det va grillning och sen fick vi brickan. Gammeldansk bitter och 95an, tack för den assholesFulla blev vi, och jag minns inte så mycket mer än att jag drack 9.5 av dom där jävla shotsen utan att spy. Det kommer mer folk, och ännu mer och tillslut visste jag inte ens vilka alla var haha. Men det va nog kul. Minnet kommer tillbaka när jag vaknar i boden typ 2-3 på natten och undrar vart jag är och hur jag kom dit. Awesome! Dagen efter blev det fyllekäk på glädjens (rest in peace), Mickan körde, vilket hon kanske inte borde ha gjort eftersom att hon också förmodligen fortfaradne blåste promille. good times vare iaf, as nice väder och jag tror att alla hade kul. haha :)

fyfan vilket tråkigt inlägg utan bilder, men jag hittar fan inte en enda bild från varken min 20års dag eller 18års dag på min hårddisk :S måste kolla med rob om han har några..


Blire en bild från valborg i uppsala istället :)



vafan!

Inom loppet av typ 48 timmar så har jag fått 5 jävla mail om alla hjärtans dag, presenter till alla hjärtans dag, överraska din älskling 14/2 och massa andra fittmail.
Orka att dom rubbit in my face att jag inte har någon boyfriend att fira alla hjärtans dag med .. Perfekt att alla dessa mail kommer en dag som denna när jag redan har tappat tålamodet och hatar mina nya möbler som jag verkligen inte kan bygga ihop själv, jag suger, verkligen. Jag brukar fan kunna få ihop grejer men det här är omöjlgit. Ena stolen jag byggde ihop va så skev att det diffade typ 1.5 cm mellan benen. allså den vickar som fan.. har prövat att montera ner den och ihop igen men samma skit igen. jag blir så trött!!

och så kommer dom där mailen, jag älskar kärleksfilmer och och allt runt omkring, love is my religion. Men inte när jag är sur och inte när jag inte får fira alla hjärtans dag. ska fan skicka ett kort till mig själv så jag får nån present iaf.. Nej jag är inte bitter inte.

over and out.

Dag 17 - Mitt favorit minne.

Fan vilka svåra rubriker.. hur fan ska jag kunna välja bara ett favoritminne?? haha jag har ju massor, som är favoriter på sina egna vis..
Vi har ju alla galna resor med gänget haha,

gotland - Sol, regn, tuberkolos anstalten, tält, husvagn, kvällsbad, öl, alla som inte dansar är våldtäcktsmän, pocca och penny-lane, låtsas tattos, missa sista bussen, bartömning! blå lagunen, tofta, bruna, sprit, äckliga after beacher på kallis, roadtrips, shots, sven och alex dags fylla, rolator körkort, limmo hem till campingen, och en jävla massa mer.
idre - Inte åka nåt på en vecka, bara afterski, stora mängder fake jäger, singstar, äckliga bussresa, underbart sällskap=22 galningar i en stuga. 
ayia napa - Beach partyn, fylla, barrundor, party båt, bästa balkongen, slingshot, grabbarna grus, fylletatuering, borttappad anna, bli lämnad på stranden!, bruna som fan, nissi beach, absinth, återställare varje morgon, klamydia poolen = ögoninflammationx2!, brännblåsor, gisses infektion i pannan, mickans schyssta tattoo haha.
åre - Volta med minibussen, inte kunna ta av mig kläderna själv i ett par dagar, afterski!, mintuu, familjemiddagar, bordsbön, tvspel hela dagarna medan dom andra åkte skidor, skidor från taket, stjärtlapp inomhus, brottningsmatcher, koffeintabletter, CRAIG DAVID, alex tumme, Niclas drar själv på krogen, vakna med okänd man i sängen som visa sig vara niclas, stuvade makaroner, åka krockad bil hem, nice!
¨
å tuuurkan så klart! Där sven underhöll oss i en vecka med sina kvicka kommentarer, chicken kebab, införskaffade min 6 tatto enbart för att niclas itne trodde att jag vågade haha, soooool och bärs. bra resa!

Och Thailand i vinter, kommer garanterat att BLI ett favoritminne!
Sen har vi ju alla mysiga söndagar i niclas eller svens soffa. Alla fyllor på fabben eller varför inte magget.
Andra favorit minnen är ju när jag fick min 18års present, fyllde 20 och hade en galen fest som jag iofs inte kommer ihåg. Hur mysig julafton var förr i tiden när alla bodde under samma tak.

Alla resor till åland med bella (och nicole och diana).Och inte att förglömma, Kina resan!

Oj jaa det finns ju hur mycket som helst, jag satt och kollade igenom lite bilder medan jag skrev detta, så här kommer lite olika bilder från vissa av dessa minnen :)






vafan dom andra bilderna va för stora, pallar fan inte sitta och förminska dom bara för den här skitbloggen haha, så ni får helt enkelt nöja er med dessa! :P

ååååh

Jag är värdelös!! det går åt helvete med mina möbler, jag som va så glad för att dom kom idag, men jag kan fan inte få ihop skiten. När jag nästan fått ihop en stol så insåg jag att två pinnar satt upp och ner och va tvungen att montera ner allt igen, det sög. och nu ligger allt i en enorm hög på golvet. Tålamod har jag, iaf när jag typ står och fiskar i 8 timmar med pappa utan att klaga, det gör mig ingenting. men när det inte går att skruva ihop en stol jävel då har jag inget tålamod, blir arg för minsta lilla och när dessutom den hemskaste reklamen någonsin kommer vill jag typ kasta stolen i tvn. Reklamen jag menar är såklart kuk halebop reklamen, när den där fula tjejen sitter och sjunger nån låt om halebop. jag bara HATAR den reklamen och jag hatar den där tjejen. hon förstör mina dagar.


Nu vill jag att mina händiga vänner niclas och svenke kommer hit och hjälper mig. jag lovar att bjuda på irish coffee och ni får fan skeda med mig till på söndag om ni kommer, snääääälla rååå! :)

Dag 16 - Min första kyss

Den fick jag av Jack på ett disco har jag för mig. Vet inte hur gamla vi var men måste vart i fresta skolan, så kanske i fyran eller nja femman kanske... Minns inte så mycket mer än det, eller jo tror det hände i trappen i matsalen i fresta plugget. Det var väl förmodligen rätt nice då, men jag antar att det blir bättre med åren haha.
 Alltså inte puss, för då vare nog thomas..

Fast jag måste ju säga att första kyssen med någon man tycker om är mer värt att komma ihåg än den allra första kyssen någonsin. Jag gillar pussar, därför måste min framtida karl ha bra pussiga läppar haha. Har fått lite noja över det där med läppar. jag gillar stora underläppar av någon anledning, det är awesome :)




haha nu kom jag och tänka på en bra låt jag hade glömt bort, manio och pettssons sönder spelade låt i idre 2007, norling norling kiss me kiss me eller vafan den hette haha.


insjöar.

Alltså det är seriöst insjöar på gångvägarna runt mig! tur att jag hade på mig mina gummisar när jag skulle gå och köpa klädnypor! Japp ni hörde rätt, klädnypor. Dock hade netto inga. Så får kolla på hemköp ikväll :) Ska nämligen göra typ en fotovägg tänkte jag, nå liknande detta,

(lånade bilden från någon annans blogg hihi)

imorgon ska jag även sätta upp min buddha väggdekor som jag har haft i typ 1.5 år eller nåt utan att sätta upp den..  ska nog sätta honom så det ser ut som att han sitter på kortändan på köksbordet.. men vi får la se om jag hinner ångra mig ;)

en sån har jag :) wooho.


Ikväll blire quizz och karaoke på fox and anchor, awesome !

where is the sun??

Vart fan är solen på västkusten?? Det regnar tamefanimig hela tiden (eller okej, två-tre dagar i rad, eller halva dagen iaf). Men jag gillar ju sooolen, och jag behöver solen för jag är bleeek och behöver bli brun. Får kanske ta mig till ett solarie idag? Det här går ju inte längre.

Jahapp som det ser ut nu drar jag till småland nästa helg, hälsa på johanna och linn och få uppleva pumpen haha. Måste bara se över ekonomin lite grann!


Jag hoppas mitt köksbord kommer imorgon!! Och juste jag framkallade 70 foton i söndags också. dom borde komma idag, wiiie, då ska jag äntligen sätta upp mina fina tavlor jag köpte på gekås för typ över ett halvår sen. och vad fan ska jag göra med resten av bilderna. dags att börja styra upp mina fotoalbum igen kanske :)

Men först lite skoola, vi ska ha gruppsamtal/rådgivning. Awesome.



haha, ser ni mina as bruna ben eller? och det här fotot är fan inte photoshop behandlat! Och sandra tyckte att hon va brunare än mig, haha in your face, du ser ju dina bleka ben brevid skorpan ;)


Dag 15 - Mina drömmar

Mina drömmar är rätt wierd. alltså inte såna drömmar som jag vill uppnå, utan såna drömmar som jag drömmer..
Jag drömmer tyvärr rätt ofta mardrömmar, kommer in i mardröms perioder där den ena är läskigare och konstigare än den andra. Mardrömmarna är mest jobbiga eftersom att dom är så verkliga. När jag vaknar måste jag verkligen fundera på om det jag drömde har hänt på riktigt eller om det verkligen bara var en dröm.. Det kan till och med va så illa att jag veckor senare kommer att tänka på vissa av dessa drömmar. Dom här drömmarna kan vara allt från att någon av mina bästa vänner dör (har hänt allt för ofta) till att jag befinner mig på så konstiga ställen som jag kommer ihåg så långt efter. Jag minns många av mina drömmar fortfarande, jag minns när jag drömde att Alex och Linus dog i en bilolycka och vi var på deras begravning. Jag kommer fortfarande ihåg hur man gick på kyrkogården för att komma till deras gravar, jag minns precis hur alla såg ut som va där och massa andra onödiga detaljer. Ungefär som att jag va där på riktigt, att tillägga är att kyrkan i drömmen inte är någon jag har besökt, jag ogillar kyrkor och har enbart i ett par stycken.

Jag drömmer ju inte bara mardrömmar, men det är oftast bara dom jag kommer ihåg, och det är inte helt ovanligt att jag vaknar av att jag gråter, eller i panik. Vafan nu låter det som att jag enbart har mardrömmar, men så är det som sagt inte.

Jag vill börja komma ihåg mina vanliga drömmar istället för mina mardrömmar, eller ja jag kanske inte ska kalla dom mardrömmar, eftersom att dom inte alltid är "läskiga". Men att vakna och känna känslan, shit va det här på riktigt eller inte, den känslan är rätt obehaglig.



O.C.

Hur underbart är det inte att femman har börjat visa OC från början typ klockan 15 varje dag?! jag tycker det är awesome iaf! Förutom att mitt pluggande blir liiite liiite lidande.. Min pluggdag idag går sådär, har många timmar kvar innan dagen är slut iofs så det ska nog gå bra. men nu slutade OC, så nu kanske jag kan koncentrera mig lite igen :)


läsa läsa läsa läsa

Jag gillar fan att läsa, men inte när det är påtvingat, och med tidspress. eller jo jag gillar tidspress, man jobbar alltid lite bättre då. Men ändå. Det är jobbigt att läsa på engelska har jag insett också, eller segt rättare sagt. det tar lång tid. Det som egentligen tar mig inte ens en timme att läsa tar minst dubbelt så lång tid om det är på engelska, och det stör mig liiite.

Idag är planen att ha en pluggdag! jag ska plugga i totalt 8 timmar (eller försöka) haha vi får väl se om jag ens pallar två timmar ;) Jag har varit ute på en power walk innan frukosten imorse för att få lite energi så jag inte blir så rastlös av att plugga.

Jag längtar till mitt köksbord kommer så jag kan plugga där istället för i soffan, man sitter eller ligger lite för skönt i soffan (även om min soffa är äckligt hård).

jaja slut bloggat, tillbaka till böckerna! :) wish me luck

tattoo

satt och googlade lite på tatueringar.. är sugen på en till (den sjunde).. eller två till egentligen..

först vill jag skriva Karma bakom örat typ..
och sen vill jag ha nån nice text typ vid nyckelbenet.. antingen bara en rad, eller typ två tre rader. ungefär såhär;

fast aa en rad kanske räcker, och isåna fall ska den va liiiite högre upp än översta raden..och lite mer "rakt" eller va man ska säga..

faaaast det lär få vänta.. jag har ju shoppat upp mina pengar på möbler, så tatuering är ju inte prio ett i dessa dagar.. damn it!

Pengar är till för att spenderas

varför är det så förbannat kul att göra av med pengar? haha, inom loppet av en vecka har jag köpt ny vardagsrumsmatta, ny micro, gardinstänger, skal till mobilen och nu även ett matbord och fyra stolar. Fyfan, det är inte smart att ha ett sparkonto som man kan ta pengar ifrån när man tycker att man behöver dom.. Dessutom är jag ju en fattig student, måste skärpa mig nu! :)
Fast bordet och stolarna som jag införskaffade idag kan jag se lite som en alldeles för tidig födelsedagspresent. hihi. ca 4 månader i förväg. Men ändå. Lika bra att passa på när det är kampanjpris! Det bästa är att bordet och stolarna kommer hem till mig inom 3-7 dagar! :D woohoo :)

här kommer en bild på bordet och stolarna jag köpte, fast jag har som sagt bara 4 stolar. Hittade bilden på google, google är nice för där ifrån kan man fan i mig hitta allt!
 

Dag 14 - Underbara känslor.

Egentligen hette den här dagen "vad jag hade på mig idag", men detta är ingen jävla modeblogg och det har redan varit en kläddag. haha. så jag ändrade den till saker som får mig att må bra, alltså underbara känslor.


-Att gå och lägga sig i en säng som precis blivit renbäddad, helst ska man ha duschat precis också. Underbart! Lukten av sköljmedlet och att lakanen är lite hårda är svårslaget.

- Att vara kär, ja jag är fortfarande en kärlekstönt. Men hur mysigt är det inte att känna den pirrande känslan i kroppen. Man hoppas varje gång det kommer ett sms att det är just den personen som skickar, man kan inte sluta le när man ses, och allt är underbart.

- När man har gjort något riktigt bra för någon annans skull, då kan man sova gott :)

- När man blir överraskad! suprises är underbara! Kan va allt från att få ett oväntat sms/samtal, till att få blombud eller större saker som överraskningsfester (dessa är nästan roligare att planera!)


 Oj va svårt det här va.. det finns ju så sjukt mycket. men jag får alltid hjärnsläpp när jag väl sitter här..
Tror jag får nöja mig med dom fyra punkterna för tillfället. För nu måset jag börjar plugga, wooohoo

RSS 2.0