love letters.

Jag gillar kärleksbrev.. inte för att jag brukar få dom speciellt ofta. men plötsligt händer det haha.
När jag kom hem till halmstad från mitt jullov i väsby så hittade jag ett vackert brev som var adresserat till Emmy "kexet" Öhman..
och i kuvertet låg detta fina kärleksbrev;


Jaa om ni inte ser vad det står så är det följande text;

"Hej min favorit student. Jag tänkte bara säga att jag saknar dig här uppe i det stora, mörka och kalla stockholm. När kommer du hem?

Milk and toast and honey, you made it so sunny.

Med hjärtliga hälsningar och våra drömmar, din oemotståndliga vaktmästare"


mycket trevligt, tack min kära vaktmästarvän som befinner sig thailandet. och på tal om thai, så blev det thaibuffé till lunch med pontus och rebecka, good times! :D


Dag 13 - Saker jag stör mig på

Haha denna lista kan göras lång, eftersom jag är en sann bitterfitta. Nej men det finns ett par saker jag seriöst stör mig på!

-När lakanet på sängen inte ligger som det ska! Jag vet inte varför det stör mig så mycket. men jag kan nästan inte sova om lakanet är så, spelar ingen roll om jag är hemma eller inte. måste alltid rätta till lakanet liiite iaf. Och det är verkligen inte för att jag är pedant eller nogrann av mig, det är bara nån fixidé jag har.

-När folk tuggar med öppen mun överdrivet mycket. Jag menar det finns ju inge äckligare än att sitta mitt emot någon som tuggar med öppen mun, och dessutom smaskar. detta fenomen störde inte mig för en tid sedan, men min kära lillasyster Elin påpekar alltid när nån smaskar och tuggar öppet så då uppmärksammade jag detta och insåg att det är riktigt äckligt.

-När folk säger "Oj va full du var igår". Vafan släpp loss lite själva så du slipper märka hur dräggiga andra är. Jag vet förmodligen själv att jag va full igår.. så vafan palla att folk ska påpeka det också. ångesten är redan ett faktum ni behöver inte spä på den, tack.

-När Elin hostar. Hon har haft hosta sen typ september, och det är sån där äcklig hosta så man känner typ att man vill hosta själv för man hör hur jobbigt det är. Det gör typ ont inut i mig när hon hostar och så kliar det typ i hela kroppen för att hon inte gör nåt åt det. eller nu har hon äntligen gått till sjukan med hostan så nu kanske jag slipper störa mig på den förbannat jobbiga hostan.

-När barn sätter tänderna mot nappen så ett gnisselljud uppstår. kan va det värsta ljud jag vet. det gör ont i hela min kropp när jag hör det ljudet. punkt slut.

-Barnvagnar på IKEA. Speciellt när man bara ska in en snabbis och hämta nåt. Då slår det aldrig fel, hela norra storstockholms barnvagnar är garanterat där. och sakta går dom. ingen bråska här inte. söndagspromenader på ikea verkar vara deras nöje.


Ja det va väl allt jag kunde komma på just nu.. haha. Är säkert sjukt mycke mer saker.. men dom kommer jag inte på just nu.. :D


tröttjej.com

fyfan va jag är trött, eller borde inte vara det egentligen eftersom jag somnade i skaplig tid igår.. men ändå. känns nästan som att tåget har kört över mig. kan det vara bara för att man "måste" gå upp till plugget. hade jag vart ledig hade jag säkert ändå inte sovit längre än nu.

Igår vart jag taggad på kryssning igen! och på thailand. längesen jag tjatade om thailand. Stackars niclas och sven fick höra mitt tjat heeela jullovet men vafan tänk va skönt det skulle vara med sol och värme, paraplydrinkar eller en iskall chang eller singha på stranden, bada, solbränna, super god mat, massage. jag ni ser ju själva finns ju ingen som kan säga att dom inte vill dit! :)


oj nu måste jag visst gå till skolan, eller göra mig klar för att gå ner till plugget. börjar om exakt 29 minuter. See ya

sunny sunday!

Det är strålande fint väder i Halmstad, och inte speciellt kallt heller. Tog mig en promenad in till stan tidigare idag för jag tänkte köpa nya leggings och ett skal till min iphone.. men jag glömde av att jag bodde i en liten stad numera. Affärerna va ju inte öppna bara för att det va söndag :O Till och med väsby centrum är öppet till 17.00 på söndagar.. okej att affärer stänger tidigare, men stängt? wiiierd haha. eller ja clas ohlson va öppet så jag hittade mig ett fint lila skal till luren trots allt.

Nu funderar jag på att packa upp resväskan, det är på tiden, den har ju stått i mitt vardagsrum i snart en vecka.

Jag vill va miljonääär. För jag har hittat ett köksbord jag vill ha.. men har nog inte råd ännu, får vänta tills bilen är såld..


åh snart är det alla hjärtans dag. Jag vill fira alla hjärtans dag.. synd att jag inte har någon att fira den med. Jag kan ju alltid hoppas att drömprinsen kommer och knackar på dörren lagom till valentines day, men det är väl inte så troligt :/


Hört att mina fina vänner diana nicole och linda va ute och svängde sina lurviga igår, själv var jag som en pensionär.. Först vare bakiskäk hos emmeline med julia och therese och emmelines syster. Lyxbakismat vare, fläskfilé och potatis gratäng! sen blev det en promenad hem och la mig skönt i soffan. låg där heeela dagen och somnade till och med där tillslut.

Dag 11 - I min handväska

haha jag måste ju vara extremt tråkig, jag använder aldrig handväska. Det är lite för tjejigt för mig. nerrå men nu på vintern får det ju plats så sjukt mycke grejer i mina fickor på min jacka så jag behöver ingen väska.
Men det finns ju fortfarande prylar som jag alltid har med mig (oavett om det är i en väska eller i fickorna) och det är;
-Lypsyl! hur skulle jag överleva utan det?
-Korthållaren med körkort bankomatkort mecenat kort och typ några kort till.
-Min nässpray från thailand som egentligen inte är en nässpray utan man andas in den i näsan, typ.
-gamla kvitton, finns både i jackan och i diverseväskor.
-Mobilladdaren hänger oftast med nu förtiden eftersom att iphones batteri tid suger.
-Hemma nycklarna, och andra diverse nycklar.

jaa det va väl sånt som alltid hänger med. hade gärna tömt mina fickor på golvet och fotat skiten, men vem fan är intresserad av att se på massa skit? haha :)


Dag 11 - Mina syskon.

Eller min syster kanske är mer passande. Elin Louise Marie Öhman aka MULLE, japp det är min systeryster det. 19 år gammal och jävligt uppkäftig.

Vi har bråkat mycket under åren ,fast nu har vi mest kul med varandra faktiskt. Hon är rätt bra faktsikt, förutom när hon är grining.

Hon är wild and crazy och om nåt inte bli som hon vill så l a c k a r hon. jävla humör har bruden. Men hon kan va riktigt sjukt kul också. Facerapes är lite av hennes grej.. ju grövre desto bättre.

Hon är dessutom en riktig slacker, utbildad frisör men pallar inte jobba som det. och plugga vidare till nåt annat är det ju inte på tal om. plugga har aldrig vart elins grej direkt.

Nej men det är skönt med bara en syster. två stycken hade dödat mig, seriöst.


jahappp, vet inte riktigt va jag mer ska skriva om systern min. Hon har mitt namn tatuerat på handalden, gulleungen ;) haha.
Hon gillar att köra runt i MIN bil, hon älskar att uppvigla och retas. Hon älskar popcorn och McDonalds, hatar mjölk och pyttipanna. Vin går ner allt för ofta också.

äsch, ni som har träffat henne vet hur ungen är, och ni som inte har gjort det lär få träffa henen någon gång.
bjuckar på lite bilder på lillasystern;





Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

oops.. detta inlägg glömde jag publicera igår!

Haha detta inlägg kunde inte komma på en mer passande dag än idag. För tonight är det tack gasque, med 90tals tema.
Så ni förstår ju själva hur snygga vi kommer vara ikväll..

Jag tänkte köra på glansiga leggings (istället för jazzbyxor) med en kjol över, sen två linnen i olika färger, och sen en skjorta knyten i midjan.. Ska försöka få till en sicksack mitt bena också, ska börja kämpa med den strax..





Update; det blev ingen sicksackbena, fick nöja mig med den fina raka slickade mittbenan som var ytterst populär på 90 talet. och mitt fin fina jamaica linne som Elin har köpt åt mig... jäävla fin ögonskugga också!


Riktigt kul kväll igår, galen musik hela kvällen och på mårtensson dansade vi i typ tre timmar utan paus (förutom när vi hamnade på nå sexparty och när vi shottade eller hängde i baren för mer öl..)

cp öga!

Jag har fått ryckningar i mitt öga! Förmodligen för att jag inte har varit så koncentrerad på en månad som jag var idag! fyfan, det är as jobbigt!

Idag är allt tråkigt, min billiga micro jag planerade att köpa finns inte längre! Så nu måste jag köpa en dyr! Det tar typ en halvtimme att värma gårdagens rester i ugnen, booring! Jag har inget duschdraperi, inga gardiner och ingen bil. och jag vill köpa alla prylar NU NU NU, helst igår. Påminnelse till mig själv; VINN PÅ LOTTO!


Och dessutom saknar jag mitt samboliv jag hade i tre veckor. Även om vi va som två gamla pensionärer som somnade framför soffan innan klockan 21 varje dag (det gör jag iofs fortfarande). Det är tråkigt att äta själv, det är tråkigt att ingen kommer hem från jobbet så man kan hänga lite, det va till och med kul att tvätta niclas kläder.. eller packa ner hans kök i lådor. Ja nickii, jag erkänner; jag saknar dig! :D De ni, det trodde ni inte va att jag skulle sakna våran duracell kanin, som förövrigt är ganska lugn i nyktert tillstånd..


Juste, jag måste köpa en matta också, antingen en limegrön eller en mocca färgad. Min lägenhet ser typ ut som den på sandavägen, så va tycks? grön ser ju lite ut som gräs i mitt afrikaninspirerade vardagsrum, medan mocca passa sjukt bra med min bruna fondvägg..

måste sätta upp min stora buddha dekal på väggen också, och köpa en köksbord. ja ni ser ju själva att lotto är den enda utvägen här..

nej om man ska börja värma maten i ugn jävlen så den blir klar någon gång :p


Dag 09 - Min tro

Love is my religion, som min finfina tattoo säger.
Jag tror på kärleken, japp det gör jag. Kärlek är bra, vem gillar inte kärlek? :D


Jag ogillar religioner, dom skapar inte kärlek, dom skapar hat. För det mesta. Jag ser mig inte som kristen även om jag är både döp och konfimerad i kyrkan.. och kommer förmodligen även att gifta mig (kanske inte i en kyrka men ändå).
Den religionen som jag anser som vettigast är faktsikt buddismen. Dom verkar inte bry sig så mycket om andra, och dom tror på Karma, what goes around comes around. Jag gillar karma, blir nog min nästa tattoo, bakom örat tror jag. Jag menar klart att om man bara gör dåliga saker så slår det tillbaka en vacker dag. det tror jag på iaf.

Nej, kärlek it is! Behandla andra som du själv vill bli behandlad..



Make love not war!





Dag 08 - Ett pinsamt ögonblick

ouff svår rubrik igen.. för sanningen är den är jag inte skäms speciellt mycket. kanske känner skam direkt när det händer, men sedan glömmer jag bort det. MInnet är bra men jävligt kort.

så tyvärr kommer jag nog inte kunna bjuda på några nya smaskigheter..

fyfan vilket tråkigt inlägg, jag skulle ha ändrat vissa rubriker som jag såg att issa hade gjort.. då hade nog detta inlägg hetat något i stil med "Mest ångestfyllda minne"

Det kan jag iofs skriva om, eller jag måste fundera vilket som är det mest ångestfyllda minne jag kommer ihåg..


[ååååh jag blir gaaalen, jag hade skrivit världens längsta inlägg och nu finns bara det här ovanför kvar, lackar!!!]


Men ångest har jag iaf efter varje dunderfylla. Ni vet när man mår så dåligt så man inte ens kan somna om, huvudet dunkar mer än en maratonlöpares hjärta, ögonen vill typ tränga ur ögongloberna, man är torr imunnen men orkar inte resta sig för att hämta vatten, kroppen skakar nästan och ångesten smyger sig på..
Vart är jag?
Hur kom jag hit?
Fan vilka träffade jag igår?
Undra om jag har sagt nåt till nån som inte va lämpligt?
Har jag tömt kontot?
Varför i helvete shottade jag tequila rose klockan 02,47?
Hur kan efterfest kännas som det bästa som någonsin hänt mänskligheten?
Vart är min mobil?
Har jag fyllesmsat?
Har jag låst dörren?
Sover nån på min soffa?
JAG MÅSTE HA VATTEN!
kommer jag kunna resa mig utan att spy?
varför ligger jag på toagolvet med täcke och kudde??
Undra om jag har resorb och ipren hemma?
jag vill typ dö
hoppas ingen ringer mig på typ 5 veckor
sjukskrivning imorgon?
JAG SKA ALDRIG MER DRICKA.
oh no måste spy igen!


jaa detta är mina ångest tankar på en tung söndag efter en jävligt blöt lördag.
någon som känner igen sig?




såhär kunde en sliten söndag se ut på sandavägen 70. När man väl orkade resa sig ur sängen och behövde luft..

Back to reality..

Imorgon smäller det, tillbaka till verkligheten. Tåget mot Halmstad (eller egentligen GBG) går 11,10 från stockholm.
Det är med blandade känslor jag lämnar väsby, för att åka "hem" till halmstad.
Klart jag saknar plugget och mina söta halmstad vänner, och min lägenhet och framför allt min säng. Och att ha mer än typ 5 ombyten haha.
MEN eftersom att jag har varit här i väsby så länge så känns det som att jag flyttat tillbaka hit.. och efter att bott med Niclas i 2-3 veckor så kommer det bli ensamt att bo själv, ingen att hänga heela tiden, äta middag själv ingen som råkar väcka mig klockan 6..

äh nu är jag bitter, det kommer bli awesome att komma hem! hoppas på att våren kommer fort till västkusten. Har införskaffat mig ett par gummistövlar som jag förmodligen kommer att få användning för! :) 

Nu kommer snart min sambo hem, blir sista måltiden både tillsammans och för hans kök, för sen åker hela köket ut, wooho :)




Dag 07 - Min bästa vän

Oj, detta inlägg kan bli långt. För det ligger nämligen till så att jag inte bara har en bästa vän, utan massor av dom!
Tänkte berätta lite om mina allra bästa vänner, enjoy!


Bella: Bella banan har jag känt hela mitt liv, våra päron är kompisar sedan skoltiden. Så vi har dragits med varandra enda sedan min födelse istort sätt. Det är allt från fjällenresor som småbarn till danmarksresor som lite äldre. För att sedan på egna initiativ dra till åland och ayia napa. Det finns för många minnen att berätta om bella, jag menar det är inte alla som har sett mig dricka upp en hela låda norrlands guld på en kväll, eller vilka två vare som fick ta sista tåget hem från stan för att vi redan var för fulla, roadtrips till åland med en bakfull bella i framsätet som behövde spy varje kvart typ. Eller allt häng på sölbergsvägen. eller när bella fick köra mig till våran innebandy match, jag hade världens bakfylla och hade med mig kudden i bilen för att hinna sova lite och va fick man för det jo ett stort skratt i facet! :D haha, och mer minnen kommer vi att få :)


Nicole: Jaa vi har väl också känt varandra sen dacke fejden.. för jag kommer inte ens ihåg när vi blev kompisar haha. Bodde grannar och päronen va polare antar jag. och sen rullade det på. Konfimerade oss tillsammans, åkte moppe tillsammans, ayia napa x2 (där nicole och diana lämnade mig på en strand...), gotland, åland, idre, åre , fabben fyllor. Vi piercade naveln tillsammans, nicole tvingade mig att göra först så jag inte skulle banga sen haha kultjej.com! Nicole gillar hästar också! och är lite för snäll ibland :) vi brukade hoppa på höskullen när vi va små också. och jag gick min söta kattt av nicole när jag fyllde 17 :D :D


Mickan: Mickzaaan, har jag inte känt hela livet! haha fast det känns som det. Vi blev kompisar i sexan efter att vi hatat varandra i femman eftersom nån av oss snodde den andras boyfriend. haha. Mickan och jag hängde med varandra jämt förr i tiden, i högstadiet! det va awesome times! Hon hängde med min familj till gotland, vi drog till ayia napa, gotland med gänget Mickan gör sjuukt god potatisgratäng också om någon ville veta! Jag sa någon gång till mickan att hon var dum i huvudet men att jag iallafall inte hade tråkigt med henne! :) fabbenmickan!



Diana:  Kusinvitamin. Fast vi har väl mer växt upp som kompisar än kusiner. eftersom att våra föräldrar lät oss leka jämt när vi va små. det va nice! :) Vi har bott grannar större delen av våra liv också, först på allandal och sen även så nära varandra som möjligt på sandavägen. Jag skvallrade nog om allt diana gjorde när vi va små, det va lite min grej. Vi har haft rätt as kul i våra dagar också, gotland en miljard gånger, ayia napa x2, åland, idre, åre, spökstigen på skråmsta, våran aweaome nyårsbild som dom flesta har sett men bjuder på den igen!



Anna: Banana har jag känt sedan min 18års fest tror jag, då antas tog med henne dit. och tur va väl det! Anna bodde i stort sätt hos mig på helgerna ett tag, det va kuuul :D även anna va me i napa och på gotland! anna som har sprungit hem från fabben barfota, varit försvunnen i flera timmar i ayia napa. Numera bor anna i stan och pluggar för hon är as smart! så in your face, jag har den smartaste kompisen! lessen alla ni andra för anna kammar hem priset som den smartaste i gänget! :) Va hände med alla våra serious talk på fyllan? haha



Usch detta va jobbigt, men andra söta vänenr som är värda att nämnas är Johanna - smålands stolthet, Linda - min mest ekonimiska vän, Elin - Mitt wierdo till syster och sophie - supermorsan!


Jahapp måste väl dra några av mina söta pojkvänner också! ;)

Niclas: Min söta vän som låter mig vara inneboende hos honom när jag är hemma på besök i väsby! Med niclas har man aldrig tråkigt (inte för att man har det med någon av mina vänner men ändå), han gillar att bli as full, dansa till mayhem med sina discolampor och sen spy lite kanske. Extremt snäll kille som man inte kan vara arg på. Han har förgyllt våra gotlands resor ett par gånger. Och i sommras var jag nickii och sven o halmstad, en awesome roadtrip! En riktig charterbög, som älskar allt va charter innebär :D När vi va i åre var han mindre smart och tuggade i sig lite för många koffeintabletter.. galning!


Sven:  haha svennebanan, vet inte riktigt vart jag ska börja.. SHIT HAPPENDS WHEN YOU PARTY WITH SCHWEN. Implus shopparen som alltid är rich. Men han har nog haft för mycke fester hemma för hans grannar hatar honom. Men vi älskar svenke, han är rolig. vet inte varför han är bara as kul. Gotland, napa, turkiet, halmstad, idre, åre, sven är med överallt!


Robban: Min skvaller kompis, min källa in till killarnas liv. Rob är rätt snäll han med, han brukar skjussa mig när det behövs. Dock är han nykter lite fööör ofta.. SKÄRPNING. Fotbollskillen som varit skadad lite för läänge. Robban kan man ringa dygnet runt om man vill ha sällskap hem i telefonen, det är awesome. det finns dock tillfällen när rob har varit riktigt onykter, gotland, idre, åre, napa, juldagarna på fabben.. Han brukar även dra på kärleksresor med sin "kompis" petter.. hihi ;) sorry robban men you know you love me anyway, xoxo


Alex: Min allra längsta kompis. Har väl känt honom sen högstadiet nångång, han var med min family till fjällen när jag va 15 kanske? han har vart med alla oss andra i idre åre gotland och napa också. super snäll karl som är världsmästare på att inte svara i telefonen. Han är även riktigt bra på att sova sjukt länge. Förr om åren somnade han alltid på fyllan, och skröt alltid om att han va spyfri sedan nåt jävla år.. tror dock inte att han kan skryta om det året längre... ;)


äh nu blire kort info om er andra sötnötter
veggetti - min gossip boy, som även gillar cornflakes och snuskiga skämt!
Arvika - Skulle vilja säga slynan i gänget, men han har ju tjej numera så nu får han titeln gängets uppviglare..
Johan - rödhårig som gillar skvaller!
KG -  haha kg hade behövt ett eget inlägg för att bli beskriven.. FAKKA UR. Kg är gaaalen men snart blir han farsa så då kanske han lugnar ner sig, eller?? ;)
Joel - Den vuxna i gänget, egen villa och liten familj! hemma hos joel har jag haft bra kul genom åren!
Thomas -  hetsarn. Han lyckas nog hetsa de flesta av oss till de mesta!
Linus -  Ännu en hetsare, haha. Sjukt tur att ni killar har linus (och robban) vem skulle annars styra upp era resor?? ;)




jag har säkert glömt nån, det gör man nästan alltid! Men jag tycker nog inte mindre om dig för det! haha :)

Dag 06 - Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

ouff, svårt ämne.. det finns ju säkert tusen saker.
Någon sa engång till mig att man skulle skriva ner 10 saker man vill göra här i livet. För skriver man ner dom på papper är det större chans att det händer än om man bara har det i huvudet. Plus att man kan bocka av grejerna, och vem vill inte bocka av saker på en lista??
Denna lista ligger dock i Halmstad och jag sitter i väsby, så får se om jag kommer ihåg något, annars blir det en ny lista efter detta kanske..

Men vad skulle jag egentligen vilja göra innan jag dör då? ska jag sväva ut och nämna saker som är nästintill omöjliga, eller ska jag ta upp saker som förmodligen kommer att hända i mitt liv ändå? Hmm. varför inte göra en blandad kompott!

here we go!

- Jag skulle vilja besöka Zanzibar, det är mitt drömresemål, ingen aning om varför. Hade jag varit miljonär hade jag åkt dit nu på våren eftersom att Dessan ska bo i Tanzania nu under vårterminen, men ja så länge jag inte vinner på triss så lär det inte hända..
- Jag skulle vilja gifta mig i las vegas, bara för att. Inte på riktigt alltså för jag vill ha ett as stort vanligt bröllop också. men ändå, jag vill fan gifta mig i vegas med. Niclas har lovat att vi kan gifta oss där om vi åker dit någon gång. dock hade han tydligen lovat ut sig till nicole också.. men vafan kräsen blir utan!
- Jag skulle vilja bo vid havet.
- Jag vill gift mig! Ett stort bröllop på sommaren, men en gaaaalen bröllopsfest, inget torrt bröllop här inte! (svårt att få ett torrt bröllop med mina vänner kanske?!)
- Jag vill ha två eller tre barn, helst pojkar. eller okej två pojkar och en flicka går bra..
- Jag skulle vilja vinna på typ lotto eller triss eller bara bli ekonomiskt oberoende så man kunde dra vart som helst när som helst..
- Jag skulle vilja se pyramiderna
- Jag skulle vilja se små konstiga städer i länder man knappt visste fanns..
- jag skulle villa gör en eurotrip.
- Eller backpacka.
- Jag vill se effieltornet.
- Jag vill besöka venedig
- Jag vill hitta min drömkarl som ger mig min love story.



jaa det va väl typ det haha. tråkigt inlägg. jag måste bli bättre på att fixa bilder. men det får bli en annan gång helt enkelt :D

Dag 05 - Vad är kärlek?

VARNING FÖR ETT RIKTIGT MESIGT INLÄGG!(Nicole du kan sluta läsa nu för du gillar inte sånt här..)

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".'


Jag skulle vilja beskriva kärlek som den vackraste emotionen vi har. Tänk att du tittar på en person och blir då alldeles varm i hela kroppen och du känner att du vill inget hellre än att ge personen i fråga en stor kram och stanna i famnen för alltid.

Kärlek är fint, underbart och helt fantastisk. Fjärilar i magen, leende på läpparna hela tiden, att se värmen i blickan på den du är kär i är underbart.


Finns det någe bättre än kärleksfilmer?? eller love songs?? neeej!
Min favorit film, the notebook, hur söt är inte den. två personer som träffas som unga, från två olika världar. blir separerade och möts igen lite senare i livet, hittar tillbaka till varandra och lever med varandra resten av livet. love it!
Synd att jag har börjat inse att dessa love storys nästan bara finns på film. för jag är lite kär i tanken på dessa love storys. Kär i kärleken skulle man kunna säga.
Att lyssna på love songs är lite min grej också, mysigt och skönt för öronen. Drömma sig bort till kärlekens land.

jag skulle kunna skriva om kärlek hela dagen men det är ju inte så jävla kul att läsa, så jag ger mig nu och bjussar på bilder på mina favorit kärlekspar!










Love it! Nu blev jag lite sugen på att se the notebook.. så see ya later!


uttråkad!

Är det bara jag som tycker att det är sjukt uttråkande att vara ledig?? eller iaf när ingen annan är ledig. Just nu ligger jag i Nickiis soffa och kollar på våra bästa år.. jag avskyr verkligen den serien. Dom byter ut skådespelare, så ifall jag hade velat följa serien så hade det varit as jobbigt eftersom karaktärerna byter face! dessutom har serien hållt på i föööör många år. En viktig sak att tillägga är att jag HATAR att dom pratar med själva hela tiden. ja summa sumarum, me dont like it!

jag vill att alla ska vara ledig nu när jag är ledig, för snart far jag hem till halmstad igen.. känns konstigt att jag har min lägenhet där nere, eftersom jag har varit här i väsby så länge nu. känns nästan som att jag har flyttat tillbaka hit.. men icke, back to schoool på måndag!

Dom stambyter i porten brevid niclas, det kanske jag redan har klagat på? men dom där äckliga byggjobbarna har borrat eller bilat eller vafan dom gör, sen klockan 07,30 imorse. im going craaazy snart.
Nej jag är inte bitter...'



naj, om jag ska kila ner till bibblan och kolla om dom har en bok jag behöver..





Dag 04 - Det här åt jag idag

haha va är det här för tråkig rubkrik. men aja får väl göra som dom säger och skriva om den underbara maten jag har ätit idag.

Till frukost åt jag en polarkaka med smör, yey.
Lunchen blev bättre, eftersom att jag har varit på museum med mormor idag så bjuckades det även på lunch! Vi åt på Bagdad Cafe som låg i anslutning till medelhavsmuséet. Där fick vi välja mellan att äta lammköttbullar med bulgur, nån sallad med massa konstiga saker eller rostbiff tzatsiki rotfrukter och hummus. vi bestämde oss för den sist nämda. Inte fan kunde jag tro att dem hade så god mat på ett museum! kändes helt plötsligt som att vi åt utomlands, och nej jag överdriver inte! det va awesome!


nu ligger jag i niclas soffa och väntar på middag, tror det blir kyckling curry hörde nåt om det igår.. nu kom han hem woohoo! sällskap!

 ja så roligt vare att skriva om va man har ätit idag, har druckit julmust också, awesome!

 

 

see ya


Dag 03 - Mina föräldrar

Meet my parents!



Här har vi min padre, Sonny Ove(tt) Öhman. Ja va ska man säga om mina pappa, han kan allt! Han är tamefanimig bra på det mesta, utom datorer! Han är också världens bästa uppviglare och älskar att retas, denna egenskap fick även min syster ärva.
farsan min snusar grovsnus, hänger i garaget och meckar, jobbar som typ byggjobbare (eller nåt?), har Hubbe som sin vapendragare, är aswesome på att hitta kantareller och är även världsmästare på att överdriva! :)
Han luktar spillolja och snus, är 198 cm lång och har typ världens smutsigaste händer! Han är halv gotlänning och farlig som fan haha, eller han tycker det själv iaf! :) Pappa har världens brunaste armar och face på sommaren, men också världens blekaste överarmar och lår, snyggaste bondbrännan någonsin!  min pappa är as bra!



Sen har vi morsan då;


Här har vi henne, Marie Susanne Jonasson. Den här bilden speglar madre, brun och utomlands. Hon älskare! Soldyrkare, badkruka, snäll, pjoltig och hämtar en alltid nästan. haha även om man får för sig att spy i hennes bil så fortsätter hon att hämta hem en, är lite pjoltig "drick inte vattnet utomlands" "tänk på va ni äter så ni inte blir sjuka" "hade ni inte handsprit med er????" . Its cool mum, lite skit rensar magen! mamma skulle helst vilja spendera hela vinterhalvåret utomlands, oavsett om det är på cypern eller i thailand, hon hatar kyla och vill bara här i från, dock är hon numera gift med en super flyrädd karl så det kan hon nog se sig i stjärnorna efter..
Mamma gillar att pika om att man dricker för mycket och kan inte förstååå hur jag kan få mig såna mängder alkohol på helgerna.. fast egentligen skojjar hon nog, eller jag hoppas det iaf!
Mamma tycker själv att hon är väldsbäst på att köra bil, och menar att i stort sätt ingen annan i trafiken kan köra, hon är hetsig och skriker åt andra i bilen. sjukt kul ere.
morsan har tattar blod i sig, vilket hon även gav mig (in your face elin kräftan öhman). Hon blir brun fort och slipper oftast rödheten som pappa och elin verkar gilla..



Ja jag vet inte riktigt va jag mer ska säga om dom, skål på er! :D


monday morning

godmorgon sunshines!

Här sitter jag vaken och pigg klockan 08,31 en måndag morgon när jag är ledig! Att notera är att jag har varit vaken sedan ottan, alltså ca 06,00. INTE OKEJ!
Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och gilla läget och hålla mig vaken. För jag har lovat Nickii att släppa in byggjobbarna som ska komma och byta lås här. Och dom valde den changtila tiden mellan 8-10. Varför måste dom komma så tidiigt?! Jävla byggjobbare. Jag om egentligen gillar byggjobbare och deras snygga byxor, men idag känner jag för att ogilla dom lite :)


Helgen va nice, fredag i soffan somnade till alla filmer vi såg. Lördag, blev en tripp till bauhaus, en svänga förbi SOVA där svenke impuls handlade en säng för 15 lax! och sen blev det spelkväll, TP och sangria och awesome sällskap! värt att notera är att jag och juuuhan vann!! :D



idag blire en tripp till stan för att hämta en jävla bok till plugget, för om en vecka är det back to reality! blandade känslor där, saknar halmstad och mina söta SPP:are, men kommer ju sakna awesome väsby, och jag kommer saknar att va sambo, har ju bott hos Nickii sen typ efter jul. Kommer ju va sjukt ensamt att bo själv i min lägenhet i halmstad :(

Bjussar på en bild på min awesome vän som älskar att jag bor hos honom!


Dag 02 - Min första kärlek

Oj vad svårt. Men jag måste nog säga Thomas Bäckman, vi var ju ändå ihop på typ sexårs eller nåt. Dock var thompa ihop med nästan alla samtidigt, men ändå :) härligt kille det där! :) Och vad är bättre än villkorslös kärlek, där man får vara ihop med hur många man vill utan att någon bryr sig, haha. Thompa va helt klart tjejtjusarn i våran klass, sötnosen ! :)
Och thomas, btw vi gjorde aldrig slut, remember? så jag hoppas att du inte är otrogen!! ;)

Fast om vi ska gå till min första riktiga kärlek efter lågstadiet. Så är det Daniel Carlsson, vi var tillsammans i typ två år om jag inte minns fel, och honom var jag verkligen kär i. Va längesen jag såg honom nu, synd, han är världens snällaste kille! :)





Dag 01 - Om mig

Vi kör igång med inspirationslistan direkt, here we go!


Detta inlägg ska alltså handla om mig, Emmy Sofia Marie Öhman, född 1988-05-29, på en söndag. Som även råkade vara morsdag (därav behöver jag aldrig mer köpa present till mammi på morsdag, jag menar vad är bättre än att jag kom på just den dagen?), det var även Elitloppet denna vackra söndag, något min pappa tyckte va dålig tajming.. han ville ju så gärna kolla på dom springade travhästarna.. min farbror Roine, tyckte det va ännu värre och har tydligen uttalat nåt i stil med "Hur fan kan man föda barn på elitloppet???".

Jahapp ut kom en unge med extremt mycket och svart hår, and thats me, dock ändrades min hår färg till brun men ändå, lite tattar blod finns det alltså.

På tal om tattarblod så fick jag även bruna ögon, som med åren har blivit grönare och grönare. Måste skylla på vallon släktet om det nu finns sånt. Kan även tacka det släktet för att jag kan bli extremt brun på sommrarna eller utomlands, det finns dock en baksida med detta, jag blir extremt jävla blek på vintern! Kan nog skyllla blekheten på min förbannade järnbrist också (även om det är mitt eget fel som slarvar med tabletterna...).

Jahapp, va finns det mer att säga om mig själv, jag är en bra förlorare, bryr mig inte riktigt. Jag har spelat innebandy i typ 7-8, men med flytten till halmstad så slutade jag. Innan dess splelade jag basket i ett par år, även fotboll och har simmat. kul tjej. Hade häst som liten men lessnade väl lika snabbt som jag fick hästen.. hihi tom-tom, han va söt min lilla häst.

Ja nu förtiden bor jag i Halmstad och pluggar socialpsykologi, ingen aning om va jag ska göra efter mina tre år, men det löser sig. Det gör det alltid!

Annars då, jo jag gillar att gå ut, jag gillar öl, vin, sprit (även om det bör undvikas). Och nej jag är inte alkis, jag gillar bara alkohol!

Och sen måste jag väl säga att jag gillara mina söta vänner, orkar inte skriva alla era namn för då glömmer jag bara någon, men ta åt dig om du känner dig träffad :D

vette fan va jag mer kan säga, jag flyttade hemmifrån för typ 2 år sedan kanske.. eller 3 vet inte riktigt, blev flytt till en ungdomsbostad på sandavägen iaf, min white trash lägenhet! Innan dess bodde jag med min pappi på landet, med min söta kissekatt smirro och våran coola hund hubbe! och på helgerna bodde jag hos mammi i odenslunda, ingeborgsväg, där vare fest! woohoo.

jahapp va med då.. jag har piercing i näsan sedan snart 10 år tillbaka, inget jag någonsin skulle göra om idag, men nu är jag så van att min näsa blir ful utan den :D har även ett hål i naveln sen typ 7 år tillbaka, samma sak där, det ser konstigt ut utan den!
Jag har också 6 tatueringar; foten, båda anklarna, armen, ryggen, och ehm aa nedanför trosorna iaf, räcker så haha.

Inte att förglömma är min odrägliga lillasyster som snor min bil när jag är borta! passa dig mulle!



tänkte bjuda på en vacker bild på mig själv, men insåg att jag är nog full på alla bilder jag har på min dator, men what the hell, thats me!


yeeeey, guess whos back, back again??

Nu är det dags att börja blogga igen efter att den här skiten bloggen har varit död sen i höstas.. Återupplivar den enbart i brist på annat när alla andra jobbar, jag menar jag kan ju inte plugga HELA tiden! :)

För att kicka igång den här festen så behöver jag lite inspiration, så hittade nån sketen lista som ger en ett ämne att blogg om varje dag..

Dag 01- Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Detta skulle jag vilja göra innan jag dör.
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Saker jag stör mig på.
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?.
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Min favoritfilm.
Dag 21 – Ett förändrande ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Min första gång
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Om jag vann 1 miljon.




Men innan jag börjar med den här awesome listan om mitt white trash life så tänkte jag uppdatera er lite..
Sist jag bloggade bodde jag nog kvar i mitt sketna studentrum i en äcklig korridor.. Det gör jag inte längre, nu bor jag i en helt vanlig lägenhet, rätt nära plugga, awesome!
Har varit hemma i väsby sen typ 20 dec, och stannar ytterligare nästan två veckor! Är förtillfället inneboende hos Niclas (Eller har varit det nästan hela min vistelse här..) mig blir man inte av med i första taget! synd för dig nicki!
Jag hag hängt på fabben, ovanligt va? ;)
Sven och Rob har även hälsat på mig i halmstad! det va mysigt, som små snuttegullen!

äh vafan det här suger, inget speciellt har hänt, jag har pluggat enormt mycket för att vara jag, min hjärna sprängs nog snart. på tal om plugg så har jag ett arbete att göra klart idag för annars blire ingen film ikväll, dumma niclas som ställer krav på mig :(


RSS 2.0